[Manisa - MT]

Ben Artık Izmirli Dostların Yanına Yanlız Gitmekten Bıktım...bilmem Anlatabildimmi Birilerinee,,,?????????????????

"zeytin" Dalımı Battı Gözüme Yaaaaaaaa.........

oralarda bi kaç dostumuz vardı onları tanıdığım günün hatırına bir zeytin fidanı dikmiştim,görüşemediğimiz zaman içerisinde kaçıncı sezon meyvesini topladım sayamadım :p

bir süre önce bu grubun bir toplantımıza geldiğini hatırlıyorum yer gök inlemişti ÇÖKERTME gibiydi, eskiden ARENA gibiydi şimdi ise AGORA gibi, hey gidi eski günler :salut: zaman ne acımasız ve hızlı geçiyor bir dostumuz sevdalımız vardı LODOS gibi eserdi bir ÖZLEM imiz vardı hep beraber olmaktı, amacımız birlikte bursaya gidip İSKENDER yemekti offfffffffff offfffffffffffffff :pale::pale::salut::salut:

Moderatör (forrap)
Evet Manisa MT li dostlar,bekliyoruz :cat:
Benim evden daha yakın mekan size :) (Akhisar hariç tabi,onlara daha uzak).
Toplanın gelin,bi özlem giderelim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bir süre önce bu grubun bir toplantımıza geldiğini hatırlıyorum yer gök inlemişti ÇÖKERTME gibiydi, eskiden ARENA gibiydi şimdi ise AGORA gibi, hey gidi eski günler :salut: zaman ne acımasız ve hızlı geçiyor bir dostumuz sevdalımız vardı LODOS gibi eserdi bir ÖZLEM imiz vardı hep beraber olmaktı, amacımız birlikte bursaya gidip İSKENDER yemekti offfffffffff offfffffffffffffff :pale::pale::salut::salut:

Sahi Bi örtmenimiz vardı.... Kayboldu gitti..... :silent::silent::silent::silent:

Evet Manisa MT li dostlar,bekliyoruz :cat:
Benim evden daha yakın mekan size :) (Akhisar hariç tabi,onlara daha uzak).
Toplanın gelin,bi özlem giderelim...

ewet ya akhisar uzak yolda rüzgar fırtına LODOS olur gelmek zor olur ama 1000lik bi v-storm olsa mesela gelnebilir belki :queen:

yaw dokunmayın kardeşlerime onlar ne havalarda nerelere geldiler. bak saracaksınız başımıza yine geleceker mekana bize fasulye kalmayacak. valla eserse LODOS doluşurlar KA ya gelirler ama bence zor. hava şartları iyi değil. zeytinler donmuş İSKİ de donu çözmeye çalışıyormuş diye duydum ben.

:phehehe baba süper bi konuşma tarzı olmş devamını getrmek isterdim ama bişey uyduramadm kusura bakmayın....

sevgili dostlar bitlerimizi canlandırmayın isterseniz.sizler için kötü olur yoksa akhisarda aç çok hepsini toplar geliriz valla sonra biri yer biri bakar kıyamet böyle kopar olmasın

Moderatör (forrap)
Siz gelin yeter ki,biz aç kalsakta olur :wiinkk:

Midemiz bir günlüğüne aç kalır belki ama en azından gönüllerimiz doyar :cat:

sevgili dostlar bitlerimizi canlandırmayın isterseniz.sizler için kötü olur yoksa akhisarda aç çok hepsini toplar geliriz valla sonra biri yer biri bakar kıyamet böyle kopar olmasın

kardeşim ne demek yaw. sizin yüzünüzü görsek iki sohbet etsek, biz ziyadesiyle doyarız. siz kurunun yanında kaymaklı ekmek kadayıfı gibi gelirsiniz.:cat::rendeer:

günn gelir öyle bir LODOS eserki ne bir ÖZLEM kalır geriye nede bursanın İSKENDERi. olay fırtınayı yaratabilmekte:queen:

Sahi Bi örtmenimiz vardı.... Kayboldu gitti..... :silent::silent::silent::silent:

bende aranızda olmayı çok istiyorumm
her toplantı sonrası fotoğrafları gördüğümde içimm gidiyorr
diceksinizki ha bornova ha manisa ama bayan olunca o kadar kolay değil
sohbetin en tatlı yerinde kaçmak olmaz dönsen manisa 10dan sonra sakat oluyor
aslında birazda buruğummm
sizlerle tanışalı yaklaşık 1.5 yıl oldu hala cıbırıma kavuşamadımm
her gezi topiğinde içim gidiyorrr ama katılamyrumm
mutlaka aracı müsait arkadaşlar oluyrdur ama ben motorumla sizlere eşlik etmek istyrmm o toplu sürüş keyfini yaşamak
sizinle üşüyüp - ıslanmak gerekirse güneşin altında terlemek
ama hayat şartları öncelikleri değiştiriyr malesef
önümde başarmaya çalıştığım zorlu bir yol var dolayısıyla tek hedefim o

ama şunu çok açık ve net diyebilirim
benim için bir kabus olan manisada kahkahalar attığım
delice eğlendiğim
ohhhbe dediğim aanlarr manisa-izmir mt sayesinde olmuştur:cat:

yanınızda olamasamda iyi olduğunuz keyfinizin yerinde olduğunu bilmek bana yetyr arkadaşlarr:salut:

CUMA AKŞAMÜSTÜ YEMEK YEMESEMDE ACABA KURUFASULYEYEMİ KAÇSAM:silent::silent::silent:

AMA DERNEKTEDE OLMAM LAZIM..YAW MECİT NE DERSİN AGA??:silent::silent:

DUR BEN BİR AKHİSARDAKİLERE ZARF ATAYIM..

bu akşam toplantı var bilginize...:cat:
siteden kimse yoktu mecit baba gözlerim seni aradı...

Son düzenleme:
arkdaşalar MONDİAL 125 KT arıyorum yardımcı olurmusunuz . Yada kanuni 100 mondial 100 lükte olabilir ... TŞkk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar