Motosiklet yasaklansın! / Menderes Özel

Dönemin birinde bir Alman milletvekilide meclise,Cabrio arabalara kask'la binilsin diye bir teklif getirmişti.BU öneride o kadar ciddiye alınacaktır:mrgreen:.
Taksiciyide Allah bildiği gibi yapsın.
Komtan'ım o catchopper'da gayet portlift'e benzemiş:cherry:

Oğuzum aslında CABRİO arabaların yasaklanması lazım...gerçektende mantıklı olan bu...kask takmak saçma belki ama yasaklanması gerek diye düşünüyorum...

motosiklet too...:queen:

Oğuzum aslında CABRİO arabaların yasaklanması lazım...gerçektende mantıklı olan bu...kask takmak saçma belki ama yasaklanması gerek diye düşünüyorum...

motosiklet too...:queen:

Aslında cabrio bana baştan beri saçma gelen bir otomobil tipidir biraderim.Madem rüzgar istiyosun niye motora binmiyosun dimi:cherry:? Ne yardan nede serden geçmeme mevzusu yani:mrgreen:.

Aslında cabrio bana baştan beri saçma gelen bir otomobil tipidir biraderim.Madem rüzgar istiyosun niye motora binmiyosun dimi:cherry:? Ne yardan nede serden geçmeme mevzusu yani:mrgreen:.

şunu diyene bak te allam...:queen:

yav sen yengeden habersiz pakkaldan epmek bile alamazsın yiğidim...bide Cabrio istiyomuş töbe töbe...:queen:

ama eve epmek almak için yengeye sorman lazım dimi ya...eksik olduğunu sen yokken o bilir...:queen:eek: anlamda sormadan alamazsın dedim yanlış anlama...kılıbık falan demek istemedim...:queen:

aman tikat et...Yenge sana bi rüzgar yapar şaşarsın pusulanı..çünkü ben bile korkuyom yenge aplamdan...:p

OKD

Hani bizde de bir Milli Eğitim Bakanı varmış. Sorunlardan canı sıkılınca ''Okullar olmasa, maarif ne kolay yönetilir'' demiş ya, işte o hesap.

o adamı yolda görsem silah zoruyla arkama baglar hayatı boyunca unutamayacagı bi adrenal yaşatırım:cherry:

adam haklı nie bu kadar sinirleniyosunuzki. siz motorcular yüzünden trafik bu halde

üstda sen delimisin enden motorcular yuzudnen olsun ki hiçmi trafiğe cıkmıyorsun baksana hep motorcuları sıkıstırıyorlar yok sayıyorlarhep hataları onlar yapıyors onra suclu yıne motorcuların oluyor bu ne bıcım ıs

adam haklı nie bu kadar sinirleniyosunuzki. siz motorcular yüzünden trafik bu halde

üstda sen delimisin enden motorcular yuzudnen olsun ki hiçmi trafiğe cıkmıyorsun baksana hep motorcuları sıkıstırıyorlar yok sayıyorlarhep hataları onlar yapıyors onra suclu yıne motorcuların oluyor bu ne bıcım ıs

bi kaç motorcuyu ezicen böcek gibin bak bakalım bi daha trafiğe çıkabiliyorlarmı...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heh be sonunda akıllı bı adam cıktı.... yasaklansın tabı seytan ıcadı bunlar :p yakılsın butun motorlar hehehee.....

tobe yarabbi allahın yarattıgına bi kulp takma dogru olmaz ama adam tam bi fareye benzio. :queen:

bi kaç motorcuyu ezicen böcek gibin bak bakalım bi daha trafiğe çıkabiliyorlarmı...:queen:

Bir videoda vardı senin o dediğinden ...
Geçenlerde açılan bir topikte görmüştüm :S

Kesin çözüm belli ...

Motorlu taşıtların tamamını yasaklayacaksın bak bakiim çevre kirliliği ve
kazalardan ölen oluyormu :D

0 kaza 0 ölüm .... iki ayaklıya talim ... :)
yada geliştirilecek şey basit ...
ışınlasın bizi bilimsel amcalar ... geliştirsinler artıkın şu makineyi :D

taksici muhterem abi..inşallah bu topiği okursun.güzel kız kardeşine samimi içten slmlarımı ilet.:)...kendisini öptüm.norveçli amca...bak yaşlanmışsın sen...öl artık!!!!

Bir videoda vardı senin o dediğinden ...
Geçenlerde açılan bir topikte görmüştüm :S

Kesin çözüm belli ...

Motorlu taşıtların tamamını yasaklayacaksın bak bakiim çevre kirliliği ve
kazalardan ölen oluyormu :D

0 kaza 0 ölüm .... iki ayaklıya talim ... :)
yada geliştirilecek şey basit ...
ışınlasın bizi bilimsel amcalar ... geliştirsinler artıkın şu makineyi :D

evet ya...şu Tırın altında kalan eleman değilmi...parçalara ayrılmıştı...o neydi be...:pale:

Yavf bırakın arkadaşlar şu garaktersiz Norveçliyi KONUŞMAAA LEEEENNN.

amaç tepkileri üzerine çekmek ama ne yaptığının farkında değil bence bu haber o adamın ölümüne neden olabilir...

amaç tepkileri üzerine çekmek ama ne yaptığının farkında değil bence bu haber o adamın ölümüne neden olabilir...

ya bişi dicem bu adamı Slaman Rüşdi ie karıştırmayın...adam İsveçte yaşıyor...medeni bir ülkede...:pherkes hak vermiştir...

he ABD de olsa belki Harleyciler saldırır...:p

Türkiyede bizler Yurtsan Atakana saldırır gibi kuru sıkı atarız...:p

Asyada ise böcek yiyen herifler saldırır...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi baksın dalgasına yaa rahat olsun işimi yokmuş başka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar