bız burda motorcu oldugumuz ıcın motosıkletlerı hayatımızın parcası halıne getırdıgımız ıcın toplandık.. tamırcı reklamı yapmaya yada ınternetten tamırcı aramak ıcın degıl..bu sıtede yazan motosıklet tamırcısı cok..oguzhan emıroglu , serdar usta ,volkan özmert bu sıteyı takıp edenlerden.ama ben bugune kadar hıc bırının ben bılmemne motorun sahıbıyım.sıze ındırımlı calısıcam..akla ..motor gelmelı gıbısınden bısey yazdıgını ne gordum ne duydum..reklam kokan hareketler bunlar..
Eren şimdi yaptığın işmi...sende bi geçim savaşı veriyorsun bu insanlarda...oyunu kurallarına göre oynamıyorsa mod var müdahale eder...sana yakışmadı...Anadoluda tükkan nası döner bilirmisin...para kazanmanın ne kadar zor olduğunu az çok sende anlarsın...bence tekere çomak sokma...bak senden başka arıza çıkaran olmamış...
banada giren çıkan yok ya Istanbulda...
nedense böyle şeyler beni üzer...millet ekmeğinde 3 kuruşun derdinde...eren senin yaşın kadar motora binmiş adama kalayı basıyosun...
onuda geçtim abin yaşta Boraya kendince kayıyorsun...ne gerek var bunlara...bu sitede hangi büyüğümüze mırın kırın ettik kalbini kırdık...yarın yüzüne bakmıcanmı...Eskişehir küçük yer...Burda olsa kim kime dum duma...ama orada birbirinizin kıymetini bilmelisiniz...