Arkadaşım bence iyi normal bir değer fakat nasıl kullanıldığıda illaki önemli. Eğer zorlanmadan düzgün yada limitlerinde kullanıldıysa pek birşey olacağını sanmıyorum...
Taşır neden taşımasın dostum innovayla dağa çıkıyorum yaaa torku 10nm ybr125 den fazla torku motor zaten 2kişi 120 yapııyorarkadaşlar bu motoru almayı planlıyorum.
Son hızı kaçmış,kaç basıyomuş beni hiç ilgilendirmiyor.
Bu motor beni,artçımı ve belli miktarlarda yükü taşıyabilir mi?151RS kullanıyorum gayet güzel taşıyo.Birde parçaları aşırı dandik olmasa güzel olucak ama.. dedikleri kadar yakıt konusunda cimri mi?
Birde bulunduğum şehir yollarının %40ı köstebek yuvası gibiDikkatli,yavaş kullanıyorum ama bizi bi taklaya getirmez değil mi?
Birde parça fiyatları hakkında bilgisi linki olan var mı?
Saygılarımla..
cevap verebilecek kimse yok mu?
innova hondanın cup modelidir yaklaşık 1 ay önce discovery tarihteki en iyi motor hangisidir diye bir araştırma yapmıştı
honda cup modeli birinci seçildi ekonomik sağlam olması da en önemli özellikleri arasında idi. adamlar test sürüşünden önce şanzımandan yağı boşalttılar içine yanmış kızartma yğı koydular. motor banamısın demedi (oysa bir motora yapılabilecek en büyük eziyettir) kaldırımlara çıktılar her türlü eziyeti yaptılar en son 4 katlı bir binanın terasından motoru aşağı attılar tekerlekler falan yamuldu ama motor ısrarla çalışmaya devam etti.
slm arkadaşlar...
commuter tipi motorlar karizmatik olmadığındanmıdır yoksa 4 vites olduğundanmıdır pek tercih edilmiyor gibi ama bende şu sıralar motor alıcam ve vitesli motor ilk defa kullanacağımdan dolayı bi arkadaş innova al diyerek aklımı çeldi.yoksa ybr 125 yada tvs apache düşünüyodum ama innova nın çok kaliteli ve sağlam bir motor olduğunu söyledi.
yarı otomatik vites ist için çok büyük avantaj ancak sanırım bu motor uzun yol için pek ideal değil zira deposu 3.7 lt.siz ne dersiniz innova ile şehirlerarası yol yapılabilirmi ve scooterdan sonra innova yeterli tatmini verirmi bana?
kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim ciddi ciddi innova almayı düşünüyorum çünkü... saygılar...
kanka naaptın sen ya!!!nası kaldırmışlar listeden.vay adi herifler.yani bu zam gelecek anlamınamı geliyo senin dün bahsettiğin gibi?
bu arada kanka isim verip seni deşifre etmeyim dedim![]()
kanka naaptın sen ya!!!nası kaldırmışlar listeden.vay adi herifler.yani bu zam gelecek anlamınamı geliyo senin dün bahsettiğin gibi?
bu arada kanka isim verip seni deşifre etmeyim dedim
anaa!!!hakkaten ya adamlar innovayı kaldırmışlar commuter bölümüne cbf 150 yi çakmışlar.ne iş kanka bi yorumla bu olayı ya!!!
bence onu alana kadar cbf150 al hem sana o motoru al diyen arkadaşda cbf150 kullanıyor ama uzuluyorum ve seviniyorum motor metehan abiyi taşıyor yazık ama sunuda anlıyorumki demekki saglam motor:mrgreen:
innovanın süspansiyonu 2 kişi için sert,genel olarak tüm cub'ların da sert oluyor zaten,şehirler arası kullanacaksan almanı tavsiye etmem,tamam performanslı ve az yakıt tüketiyor ama konforlu değil,hele 2 kişi ve bagajlar için hiç değil,ve zayıflık olarak sorarsan plastik aksamından zaman zaman gelen zırıltı seslerini söyleyebilirim,benim motorumdan(honda wave 97cc cub) da sürekli geliyor ama ben pek takmıyorum,önemli olan sorunsuz,kıvrak ve en ekonomik şekilde beni şehiriçinde istediğim zaman istediğim şartta ulaştırması:cat:
metehan abi bu yenı scoter dylandan farkı tip ve enjeksiyon mu yoksa başka şeylerde var mı?
niye iptal olsun abi.demişsin işte stoklar bitince diye yani illaki bi yerde stokta buluruz öyle değilmi?neyse sen yat uyu ctesi görüşürüz![]()