byjeoloji' Alıntı:Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkürler sen nasıl ve nerede kitliyosun motorunu ya bizim buralarda motoru görünce herkez cunnnncuıııkk diyo yaw:queen: :queen:
ROCCO_MCT250' Alıntı:hiç vitesli motor kullanmayanlar için sürüşü nasıl bide arka fren ayakla kontrol ediliyo buna alışmak kolay oluyor mu?
hyosung150' Alıntı:hayırlı olsun aldığın motorda rodaj diye bir şey yoktur bu motorun motoru çok sağlam bir motordur ilk aldığında istediğin kadar bağıttır zorla farketmez
hyosung150' Alıntı:hayırlı olsun aldığın motorda rodaj diye bir şey yoktur bu motorun motoru çok sağlam bir motordur ilk aldığında istediğin kadar bağıttır zorla farketmez
byjeoloji' Alıntı:Ya dostum bi fiyat verseydın barı Adanadayım ben...Yinede özel mesaj için sağol dostum...
ROCCO_MCT250' Alıntı:Sorularımla başınızı ağrıttım ama ilk kez motorum olacak ve bu motoru ciddi bir şekilde düşünüyorum ama vitesli tecrübem yok ve daha önceki sorularımda bu yönde oldu zaten şimdi bu motorla yokuşa çıkarken vitesi hesap edemedim ve yüksek vitesle girdim diyelim yokuşun bir yerinde vitesi düşürsem motor yokuşun ortasında durup kalmaz dimi
innova92' Alıntı:bence çok iyi bir seçim yapmışsın bu motor başlangıç için süper bu motoru hızlandırmak istiyorsan şunu yapacaksın motorda pis gaz çıkartmayı engelleyici bir sistem var onu çıkarttırcan hem güzelde ses çıkarıyo,sarsmaya gelince aynaları çok büyük onları çıkarırsan sarsma azalıyo+hayırlı olsun
ROCCO_MCT250' Alıntı:bu otomatik debriyajlı motorlarda hız keserken vites düşürmek sorun olmuyo mu?
sonix' Alıntı:birde cuplarla fazla tek teker yapmayın debriyaj balataları gidiyor:queen:
suphickr' Alıntı:Selam arkadaşlar. Bewn moped kullanıcısıyım ve yakında anf 125 innova almayı planlıyorum. Şöyle bir sorum olacak örneğin mopedle yokuş aşağı inerken boşa atıp boşta gitme şansım yok yani yokuş inerken motor devri ile iniyor. Acaba innova 125 yarı otomatik vitesli motor, veya benzerleri misal yokuş aşağı inerken 3. viteste gaz vermezsem boşa atmadan (N konumu) motor devri ilemi iner yoksa boştaymış gibi tekerlekler motordan bağımsız yokuştaki ivmesine bağlı olarak hızlanır (Yakıt sarfiyatı için bence önemli)?
Bu aslında uzun süredir kafamda olan bir soru. Ayrıca bu motoru niye 3,5 litere benzin deposu koyarlarki10 LT benzin deposu olsada 1 ay rahat bi şekilde gezilebilse, benzicinin yolunu unuturuz diyemi depo kapasitesi az
) Depo modifiye yapılarakdan büyütülebilirmi :cherry:
(Yaw bende ne çok soru soruyom...r: )
ylmzzz' Alıntı:vitesi N konumuna yani boşa alamıyorsun giderken. fakat vites koluna hafifce basarak debriyaja basmış gibi boşa alabilirsin. ayağın vites kolundayken inersin yokuşu.
benzin deposu değişmez sanırım. hem yer sorun olur hem de gereksiz şekilde para harcarsın. 3,5 lt az tabi ama idare etmek en iyisi.