korumalar hazır sıra motosiklette :)

bugun sonunda muradıma erdim ve motosiklet korumalarımı aldım :) sırada motosiklet var oda 2-3 hafta ıcınde olcak :) bunlarda resimleri :)
kaskım, yanında siyah vizör aldım

montum ,held 666 istemıstım ama satıstan kalkmıs bu daha iyiymiş

eldiven

bellik

bir de armode dizliğim var almışken hepsini alıyım dedım, sırada cbr 125 almak var :)

Son düzenleme:
Len cenever hadı hayırlı olsun :queen: En yakın zmnda ınsallah yırtılır :queen: Camur olur :queen::queen: Nese sen ne beddualar ettıgımı bılıon :cherry::queen::queen: tekrar hayırlı olsun dıyek

Len cenever hadı hayırlı olsun :queen: En yakın zmnda ınsallah yırtılır :queen: Camur olur :queen::queen: Nese sen ne beddualar ettıgımı bılıon :cherry::queen::queen: tekrar hayırlı olsun dıyek

:) belki yırtılır ama cross yapmadıgım için camur olma ihtimali yoq gibi :) çok saol darısı senın ve tüm isteyenlerin başına :)

ohh ohh ne guzel bunları giyip uyuyosundur artık geceleri :) allah kaza bela vermesin kullanmak nasip etmesin eşyalarını yani iyi anlamda :) düşme yırtılmasın çizilmesin anlamında :D

Allah tamamına erdirsin kazasız belasız insala kullanırsın

insallah âminn , cok teşekkürler :)

ohh ohh ne guzel bunları giyip uyuyosundur artık geceleri :) allah kaza bela vermesin kullanmak nasip etmesin eşyalarını yani iyi anlamda :) düşme yırtılmasın çizilmesin anlamında :D

daha yeni aldım belki bugün uyurum onlarla hem belki yataktan düşerim felan korur benı :) iyi dileklerin için tesekkurler :) :rendeer:

Son düzenleme:
Vayy badi ekrem :queen: Hayırlı uğurlu olsun. CıBıR alınca hepsi üzerinde ama motor altındayken bir fotoğraf çekinirsin heralde :)
Darısı başımıza...

korumalar hayırlı olsun.:)

motorunda hayırlıolur işşallah:)

belliğe ne kadar verdin:silent: markası ne:silent:
bi cvp yazarsan tam süper olcek:p

Aferim İlhan, korumaları önce almakla akıllılık etmişsin. Montun çok iyi. Revit yazlık o, bende de aynısı var, çok iyi mont, ama dediğim gibi yazlık. Umarım cıbırına da kısa zamanda kavuşursun. Mutlu sürüşler bundan sonra sana...

KORUMALAR HAZIR
şimdi SIRA MOTOR da

tebrikLer gerçekten ÖRNEK aLınası insan oLman doLayısıyLa, hayatına ve hayatına onem verenlere verdiğin onemden ötürü tebrikler..

Motorunu da aLdığında hayırLı oLsun demek düşer :)

Ama davranış gerçekten takdir e şayan ( mont güzeLmiş :) gerçekten guzeLmiş )

işte örnek alınacak bir davranış,tüm kalbimle hayırlı olsun ve en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle

korumalar hayırlı olsun.:)

motorunda hayırlıolur işşallah:)

belliğe ne kadar verdin:silent: markası ne:silent:
bi cvp yazarsan tam süper olcek:p

öncelikle iyi dileklerin için tesekkurler, bellik armode 30 ytl bişey :) full sırtlık alcaktım satıcı abi alıcagımm motor için biraz fazla kaçar dedı hem böbrek koruma amaclı hemde darbe amaclı bellık aldım bende :)

THE_LANCET,demirgursel,kalyo,MoToR çok saolun :) şuan cbr 125 arayış içindeyım istedigim gıbı bulursam dırek alcam :)

Hayırlı uğurlu olsun ilhan1154, bende bugün kendimce birkaç malzeme listesi yaptım internetten alacaktım senin mesajını gördüm burada.

İnternet üzerindenmi aldın yoksa direk mağazadanmı? bende motoru 2 hafta içinde alıyorum ama almadan önce malzemeler hazır olsun istiyorum :)

Çok fazla yazdım kusura bakmayın.
---

edit:
feyizoğlu diye bir mağaza buldum google 'dan oradan almayı düşünüyorum. Bu arada bende aynı monttan seçmişim :)

Son düzenleme:
Aferim İlhan, korumaları önce almakla akıllılık etmişsin. Montun çok iyi. Revit yazlık o, bende de aynısı var, çok iyi mont, ama dediğim gibi yazlık. Umarım cıbırına da kısa zamanda kavuşursun. Mutlu sürüşler bundan sonra sana...

gözüm held air mesh (666) da kalmıstı ama oraya gıdınce ürünün satıstan kalktıgını söyledıler bende ona benzer bişi sordum bu montu gosterdıler, bilerek yazlık aldım zaten babam kışın motosiklet surdurmeyecegı için kışlık monta gerek yoq yazın rahat etmek ıcın yazlık bidene aldım :)
saol en kısa zamanda cıbırıma kavusmaya calısıorum :)

Hayırlı uğurlu olsun ilhan1154, bende bugün kendimce birkaç malzeme listesi yaptım internetten alacaktım senin mesajını gördüm burada.

İnternet üzerindenmi aldın yoksa direk mağazadanmı? bende motoru 2 hafta içinde alıyorum ama almadan önce malzemeler hazır olsun istiyorum :)

Çok fazla yazdım kusura bakmayın.

saol worldwideweb , internetten almanı pek tavsiye etmem ben magazaya gidip aldım 1 günüm yolda gectı :) dizlik bellık ınternetten alınır ama mont eldıven tavsıye etmem . hele kask boyutumu bulana kadar 15 kere kask takıp cıkardım en sonunda S oldugunu belirledik internetten alsaydım benım kafam M yada L diye sipariş verırdım :)

Son düzenleme:
saol worldwideweb , internetten almanı pek tavsiye etmem ben magazaya gidip aldım 1 günüm yolda gectı :) dizlik bellık ınternetten alınır ama mont eldıven tavsıye etmem . hele kask boyutumu bulana kadar 15 kere kask takıp cıkardım en sonunda S oldugunu belirledik internetten alsaydım benım kafam M yada L diye sipariş verırdım :)

istanbul yolu gözüktü, haftaya cuma istanbula gidip almayı düşünüyorum, mağazadan almak en doğrusu haklısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar