atilla abi gene dokturmus valla bende sahit oldum her dedigi cıkıyo :queen:eğer sizde sevdiğiniz kıza açılamıyosanız atilla biraz taktik alın ben yaptım dün denedim kızla şuan çıkıyoruz atilla çok saol ya allaha razı olsun
:queen::queen::cherry::cherry:
eğer sizde sevdiğiniz kıza açılamıyosanız atilla biraz taktik alın ben yaptım dün denedim kızla şuan çıkıyoruz atilla çok saol ya allaha razı olsun
:queen::queen::cherry::cherry:
atilla abi gene dokturmus valla bende sahit oldum her dedigi cıkıyo :queen:
puhahahaha atiye bak. ati burdaki çocuklara yayarsam bu durumu senle çok dalga geçerler ula hiç gülesim yoktuuu :queen::queen::queen: :rendeer:
atilla ne hızlısın yaw:cherry::cherry::cherry:teknikleri bizede sakla yazın uygulamalı anlatırsın :queen:
kelin ilacı olsa kafasına sürermiş :queen::queen: saçları uzattın mı :cherry: :rendeer::rendeer:
atille becerilerini geliştirmek istersen her zaman burdayım biliyosun dostumm![]()
puhahahhahahahahhahahaaa:queen::queen::queen: tamam iso okulu açınca senı de öğretim üyesi olarak alırım kendini hazır hissediyormusun :queen::queen:![]()
abi senın algoritma birbirini hiç görmemiş ve tanımamış modeller için geçerli bi tasarı..benim vermıs oldugum taktıkler birbirini tanıyan ama bir türlü duygularını açamayan modeller için geçerli uygulayan kişinin kendisine olan özgüvenini kazanmasını sağlayan bır teknık:queen::queen::queen::queen:
algoritmanı görelim... :bounce:![]()
algoritmanı görelim... :bounce:![]()
abı bu taktık açık alanda anlatılmaz be abı meslek sırrı denen bişey var yanı olurmu![]()
abı bu taktık açık alanda anlatılmaz be abı meslek sırrı denen bişey var yanı olurmu![]()
valla boş vaktim olsa, ben de cıkarırdım bi algoritma
anaam... meslegine bak sunun.. sana menajer de cıkar burdan:queen:
valla boş vaktim olsa, ben de cıkarırdım bi algoritma
anaam... meslegine bak sunun.. sana menajer de cıkar burdan:queen:
İTALYANCAYI KAP GEL menecerim olacan :queen::queen::queen::queen: