perşembe pazarı mubaarek.. (bugun de perşembe ha.. cuk oturdu)[/QUOTE
yok ulus pazarı
pazar işte.......... :uro::
perşembe pazarı mubaarek.. (bugun de perşembe ha.. cuk oturdu)[/QUOTE
yok ulus pazarı
pazar işte.......... :uro::
pazar işte.......... :uro::[/QUO
::miiz::::lac::::xcrying:::saad::benım pazarım
pazar işte.......... :uro::[/QUO
::miiz::::lac::::xcrying:::saad::benım pazarım
bayanlar, ders 1 konu 2: erkekten kuzu nası yapılır? ...
:queen::rendeer:
bayanlar, ders 1 konu 2: erkekten kuzu nası yapılır? ...
:queen::rendeer:
bunu ders veya konu yapma istersen benım yaptığım sarmanın tadına bakmadın daha
evet senı bıran nuri alço nun dişi versyonu sandım korktum ben senın bildiğin erkeklerden değilim:queen::queen::queen:![]()
:salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön :ben senın bildiğin erkeklerden değilim
atii olm ne oldu sana :silent: ben seni erkek sanıyordum :ala:: ist gittin yumuşak mı oldun ah atiii :salut: tabi geçim sıkıntısıı
ale: :salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön :
ala:::
uro:: :queen::queen::queen::queen:
bunu ders veya konu yapma istersen benım yaptığım sarmanın tadına bakmadın daha
ne o yazıları karıştırmışsın parmakların etlimi yoksa:queen:
atii olm ne oldu sana :silent: ben seni erkek sanıyordum :ala:: ist gittin yumuşak mı oldun ah atiii :salut: tabi geçim sıkıntısıı
ale: :salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön :
ala:::
uro:: :queen::queen::queen::queen:
batu gelirsem sinopa seni bir yumuşatırım ben aklın durur elimde hatırlarsan senınle ilgili birkaç reim ve video var canımı sıkma atarım onları siteye kim erkek kim yumuşak anlar herkez
:jocolor::jocolor::jocolor::okey:::
okey:::
okey::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::
::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::keh keh...::shake2:::queen:
iyi hadi sen anlat o zaman :mrgreen:bana sor emin abi
bende taktik bol:queen::queen:
kavgaya ayırcak vakit yok malesef bu bir iş buluşması olacak çünküaman, bulusup da kavga mavga etmeyin de...:mrgreen:
usta tartsana bi buçuk kilohayır emın bana sor gel vatandaş geeeeeeeelllllllllllllllllll taktıge gellllllllllllll alemın en krallarına krallara yakısır takrıkler geeeeeeeeellllllllllllll bedava bunlar bedava abile ablalar kaçırmayın..:queen::queen::queen:
netten alıntıdır... :wiinkk::queen::queen::queen::queen:
emeğe saygı![]()
bakalım üstadlar becerinizi gösterin.bu resimdeki arkadaş nasıl bi girl friend bulabilir???:mrgreen:
bir ata sözü var... her şeyin bir alıcısı vardır diye inan bana bu hanzo da kendıne uygun cantı kırık bişey bulur merak etme ben ne tipler gödüm yanındakılerı gorsen aklın durur sonrada tavana vurur:queen::queen::queen:
bir ata sözü var... her şeyin bir alıcısı vardır diye inan bana bu hanzo da kendıne uygun cantı kırık bişey bulur merak etme ben ne tipler gödüm yanındakılerı gorsen aklın durur sonrada tavana vurur:queen::queen::queen:
ahh be dostum,yarama tuz bastim,adam gelmis 65 yasina,2 ayagiyla birlikte cukura kaymis,ama para var diye koluna manken gibi kiz takiyolar,sonrada ben bunu kafaya takiyomr:
r:
harbiden ha öyle adamlar varki yanlarındaki kızlara bakınca insanın ağızı sulanıyoama bide adama bak sen gelmiş 60 70 yaşına tabii cebinde parası varsa paris hiltonu bile satın alır böyle tipler bunlar parasını nereye saçacaklarını bilmeyen insanlardır artık herşeye doymuş ne yapıcanı bilmeyen kişiler
r:
r:
hocam sonuçta ben manıtayı ayarlamışım bulamıyanlar düşünsün artık
hatta geçenlerde okuldaki bi kavgada kolumu incillitim kızla mesajlaşırken söyledim kız anında hangi hastanedesin dedi hemen gelicem dedi atilla abi harbiden çok sağol abi