atilladan (tanrının kırbacı) kız tavlama taktikleri (denenmiştir) şahsen ben denedim

GKN

bc94590e0cox4tw2qg8.jpg
:p

:queen::queen::queen::queen:
emeğe saygı:p

evet senı bıran nuri alço nun dişi versyonu sandım korktum ben senın bildiğin erkeklerden değilim:queen::queen::queen::p:p:p

atii olm ne oldu sana :silent: ben seni erkek sanıyordum ::pala:: ist gittin yumuşak mı oldun ah atiii :salut: tabi geçim sıkıntısıı :pale:
ben senın bildiğin erkeklerden değilim
:salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön ::pala::::puro:: :queen::queen::queen::queen:

atii olm ne oldu sana :silent: ben seni erkek sanıyordum ::pala:: ist gittin yumuşak mı oldun ah atiii :salut: tabi geçim sıkıntısıı :pale: :salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön ::pala::::puro:: :queen::queen::queen::queen:

keh keh...::shake2:::queen:

bunu ders veya konu yapma istersen benım yaptığım sarmanın tadına bakmadın daha

ne o yazıları karıştırmışsın parmakların etlimi yoksa:queen:

atii olm ne oldu sana :silent: ben seni erkek sanıyordum ::pala:: ist gittin yumuşak mı oldun ah atiii :salut: tabi geçim sıkıntısıı :pale: :salut: olm yol yakınken sinopa özüne dön ::pala::::puro:: :queen::queen::queen::queen:

batu gelirsem sinopa seni bir yumuşatırım ben aklın durur elimde hatırlarsan senınle ilgili birkaç reim ve video var canımı sıkma atarım onları siteye kim erkek kim yumuşak anlar herkez

:jocolor::jocolor::jocolor:::pokey::::pokey::::pokey::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::
keh keh...::shake2:::queen:
::whip::::whip::::whip::::whip::::whip::

Son düzenleme:
bana sor emin abi:D
bende taktik bol:queen::queen:
iyi hadi sen anlat o zaman :mrgreen:
aman, bulusup da kavga mavga etmeyin de...:mrgreen:
kavgaya ayırcak vakit yok malesef bu bir iş buluşması olacak çünkü :p
hayır emın bana sor gel vatandaş geeeeeeeelllllllllllllllllll taktıge gellllllllllllll alemın en krallarına krallara yakısır takrıkler geeeeeeeeellllllllllllll bedava bunlar bedava abile ablalar kaçırmayın..:queen::queen::queen:
usta tartsana bi buçuk kilo:p iyisinden olsun :cherry:

bakalım üstadlar becerinizi gösterin.bu resimdeki arkadaş nasıl bi girl friend bulabilir???:mrgreen:

bakalım üstadlar becerinizi gösterin.bu resimdeki arkadaş nasıl bi girl friend bulabilir???:mrgreen:

bir ata sözü var... her şeyin bir alıcısı vardır diye inan bana bu hanzo da kendıne uygun cantı kırık bişey bulur merak etme ben ne tipler gödüm yanındakılerı gorsen aklın durur sonrada tavana vurur:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bir ata sözü var... her şeyin bir alıcısı vardır diye inan bana bu hanzo da kendıne uygun cantı kırık bişey bulur merak etme ben ne tipler gödüm yanındakılerı gorsen aklın durur sonrada tavana vurur:queen::queen::queen:

ahh be dostum,yarama tuz bastim,adam gelmis 65 yasina,2 ayagiyla birlikte cukura kaymis,ama para var diye koluna manken gibi kiz takiyolar,sonrada ben bunu kafaya takiyom :pr::pr:

ahh be dostum,yarama tuz bastim,adam gelmis 65 yasina,2 ayagiyla birlikte cukura kaymis,ama para var diye koluna manken gibi kiz takiyolar,sonrada ben bunu kafaya takiyom :pr::pr:

harbiden ha öyle adamlar varki yanlarındaki kızlara bakınca insanın ağızı sulanıyo :p ama bide adama bak sen gelmiş 60 70 yaşına tabii cebinde parası varsa paris hiltonu bile satın alır böyle tipler bunlar parasını nereye saçacaklarını bilmeyen insanlardır artık herşeye doymuş ne yapıcanı bilmeyen kişiler :pr::pr:

harbiden ha öyle adamlar varki yanlarındaki kızlara bakınca insanın ağızı sulanıyo :p ama bide adama bak sen gelmiş 60 70 yaşına tabii cebinde parası varsa paris hiltonu bile satın alır böyle tipler bunlar parasını nereye saçacaklarını bilmeyen insanlardır artık herşeye doymuş ne yapıcanı bilmeyen kişiler :pr::pr:

neyse canım siz takmayın bunları zengının parası züğürtün çenesini yorarmış:queen::queen:

hocam sonuçta ben manıtayı ayarlamışım bulamıyanlar düşünsün artık

hatta geçenlerde okuldaki bi kavgada kolumu incillitim kızla mesajlaşırken söyledim kız anında hangi hastanedesin dedi hemen gelicem dedi atilla abi harbiden çok sağol abi

hocam şimdik kız ayarlamak kaça patlıyo acemi arkadaşlara bi fiyat verirmisin :)

hocam sonuçta ben manıtayı ayarlamışım bulamıyanlar düşünsün artık

hatta geçenlerde okuldaki bi kavgada kolumu incillitim kızla mesajlaşırken söyledim kız anında hangi hastanedesin dedi hemen gelicem dedi atilla abi harbiden çok sağol abi

AYIPSIN KARDEŞ bildiğimiz ne var sa paylaşırız sorun deil :cat:

tabi buna arıza maliyetLeride ekLEnmeLidir :p

aklınız fıkrınız parada ya alla alla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar