kanunı hakkında ne biliyorsun arkadasım bana anlatsana bilgilenmek istiyorum nedn kanuni almasın vatandaş hadi anlat bana:wiinkk:
tamam anlatayım kardeşim senin o motor dediğin tiger dan bende aldım maalesef
tiger da kronik rahatsızlık var ve bunu sende en az benim kadar biliosundur hiç birbirimizi kandırmayalım arkadaş alsında elinde saplamalar dolaşsınmı bence dolaşmasın he parası yoksa uraşcam derse alsın bana kanuni için motosiklet dersen sana gülerim kardeşim.
alsana tecrübelerimden bi demet sattım kurtuldum başkasının başını yaktım ona üzülüyorum.
muhteşem tigerım son erdek gezisinde yine saplamalarını kırınca tairatına 100 ytl bayılmak yerine hemde daha sağlam yapacağıma emin olduğumdan dolayı kendim tamirat ettim,aşşağıda resimli anlatım şeklinde olaya vakıf olacağınızı umuyorum.
önce işe takozları bulamadığımdan dolayı tamir etme işlemi ile başladım,görüldüğü üzere plastik takozlara sıvı conta sürerek içindeki bilyeleri sağlama aldım.
sıvı contayı sürerken ben
sıvı conta
alttaki resimdede saplamaları görüoruz,soldaki özel yaptırdığım saplama sağdaki ise meşhur kanuni dövme saplama
altaki resimde ise saplamaların yine sıvıconta yardımı ile metal bilyelere girmiş halini görüyorsunuz ağnadınmı
yardımcım miço hakan
ve bitmiş hali artık kırılmaz kanımca