Helin AVŞAR , Paris HİLTON 'un motosikletinden satın aldı

meeaaaşallah :queen::bounce:

Paris' in izinden emin adımlarla ilerliyo anlaşılan...

helinin daha videosu yayınlanmadı sanırım iyi huylu birinin eline düşmedi :p veya bombayı yakın zamanda patlatıcaklar... :queen:

Son düzenleme:
hava anca. parayı napcaklarını şaşırmış bunlar. ne tipi var motorun ne bişeyi. sanki sanayide yapılmış gibi şasesi :) :queen: :queen: :queen:

yazmayacaktım ama dayanamadım işte...ne kadar gereksiz bi konu olduğunu söyleyemeden geçemeyeceğim.:pr:
İğrenç:farao:

yollarda kendine dikkat etsin objektiflere poz vermeye benzemez başını :pr: vurmasın sonra bizler :salut:

Reklam kokan hareketler bunlar.Motosikletin üstünde bile emanet durmuş.:queen:

o motor süs için galiba:mrgreen: yoksa pırlanta kaplamış kırmızıda dururken saldırıya uğramasın(durmazda neyse) :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yengeye sölimde bak sen o kartı yiyip benim kartı vermiyomusun:p

taam ben ona o kartı yedirecem

ama sanırım sen hem bu sölediklerini hemde o vermek istediğin kartı yiiicen gibi geliyo bana hatta ve hattaa dayak bile yersin gibi geliyoo bana (pınar seni döver gibi geldi bana :queen::queen::queen: )

Son düzenleme:
gündemde kalması için motor alması şart değildi silikonum patladı yardım :queen:yazsaydı biz elimizden geleni yapar sürekli güncel tutardık ama başlığı nereye açması lazım teknik konularmı,konu dışımı,yoksa moto sohbetmi:queen:

Bu sıralarda motosiklet çok moda oldu ha:pr:Önüne gelen motosikletle klip,foto çekiniyo hayırdır inşallah:farao:

çağırsınlar muhabbetine doyum olmaz.
bünyeleri ve ruh sağlıkları elverirse tabi ::arrow::
[YT]Mon-Mac-MA4[/YT]

altı üstü 2 kelimeyi bi araya getirip söyliyecek yuh ......

''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'' diyecekti sanırım diyememiş...:queen:

Son düzenleme:
bırakın şu densizleri ya bunlar nasıl türk ya....anca bar bar gezmeyi bilir böleleri basında haber yapar işte neyapsınlar işler kesat...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar