[Adana mt buluşması ] Cezeryeli sahlepli

kankam fotoları ben çekince kendimi upload edemedim bidahaki gezide özel fotoğrafçı taşıyacam yanımda:queen:3 yada 4 poz resmim var da kanka beni herkeş tanıyor gerek varmı karizmatik:p resimlerime

harbi bi tane bile görmedim reis beg...:pmedyayla aran yok gibi abi...:p

GKN

çok güzel buluşma olmuş yaa, genelde istanbul dışı buluşmaları pek okumam ama geçen izmir apv41 abilerin gezisinden soora şindide bu buluşma resimleri çok keyifli geldi bana:)
iso sende çok ii anlatmışın yaşadık resmen, bi ara masaya çıkıp göbek atasım geldi:queen:
elinize tekerinize sağlık:cat::rendeer:

mete ganka resme gerek vami ki,bizim için cizerye önemliydi oda kanımca iyi eğlendi gerisi möhüüm del gönüller birolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete ganka resme gerek vami ki,bizim için cizerye önemliydi oda kanımca iyi eğlendi gerisi möhüüm del gönüller birolsun

::plus1::::plus1::::plus1:: :cat::cat::cat:
(düşüncelerimi smile kullanarak ne güsel ifade ediyom ölee farkettimde genelde bişe yasmıom :p )

Son düzenleme:

::plus1::::plus1::::plus1:: :cat::cat::cat:
(düşüncelerimi smile kullanarak ne güsel ifade ediyom ölee farkettimde genelde bişe yasmıom :p )

mahçup ettiniz zaten yeteri kadar:)
::utangac: ::utangac: ::utangac:

ben de beklerim:)
zati ayshegül bi ara kaçıp gelmeyi düşünüyo:hihi

Son düzenleme:
ya evet Latif Abi.. Mete Abim allem etti kullem etti, meşhur etti beni:D:D Nuri Alço taklitlerinden sakınlım:p :D

(vardım sag saalim)

Son düzenleme:
niye mahçup edeceyük cizerye sen bizim canımızsın herzaman bekleriz

lütfüüüüüüüüüü o imzayı değiştir,yoğsam yönetime şikayet ederim:p

ya evet Latif Abi.. Mete Abim allem etti kullem etti, meşhur etti beni:D:D Nuri Alço taklitlerinden sakınlım:p :D

(vardım sag saalim)

Yakında Lütfücümüde menşur edicem...el vericem üflicem...:bounce:

dostum inan İSO sana LÜTFÜ demezsem beni site içinde taciz edeceğini söyledi...psikolonjik baskı altında yazıyorum...sorry sorry sir Lütfücüm...:queen:

dostum inan İSO sana LÜTFÜ demezsem beni site içinde taciz edeceğini söyledi...psikolonjik baskı altında yazıyorum...sorry sorry sir Lütfücüm...:queen:

yalnız lütfünün son ü'sü üç tane abii,öyle daha gözel oluyo deneme :lütfüüü ( hıh süper oldu ):cherry::p

isooo canim baaaazi seyler varrr haniiii anlatilmamasiii gerekennn:mrgreen:

anlatayimmi efendy ligin kalmasin:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar