İğrenç görünen seleden nasıl kurtulunur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun valla guzel olmus tuttum bunu=)):p

hayırlı olsun güle güle kullanda başka desenler farklı renkler varmıdır?bende düşünüyorumda değiştirmeyi.

ben bişi demıyorum sen demssın gültekin :mrgreen:

hayırlı olsun arkadaşım ama sarı renkli banknot yok yenimi çıktı yoksa sen yeni mi bastın 12.50 ytl yeni çıkanlar böyleymiş:queen:
Temel yanlışlıkla 120 dolar basmış hiç kimseye yutturamamış doğuya gitmiş tükanın birine girmiş 120 dolar bozabilirmisin demiş adamda abi iki tane 60 lık yaparım demiş

guzel olmuş..ellerine saglık askerlik arkadaşının. soluk kırmızıdan da kurtulmuşsun, iyi olmuş. yalniz madem ciciliyon motoru, bi de yıkayaydın..

güsel olmus hayırlı uğurlu gelsin inş. :)

Moderatör (forrap)
Güzel olmuş,eskisi hakikaten kötü duruyormuş :)
Maliyetsiz şeyler bunlar,tanıdığın olmasa bile 10-20 ytl ye hallolacak şeyler.O şekilde binmekten iyidir,göz zevki olan insan zaten senin yaptığını yapar..
Hayırlı olsun,güle güle kullan Gurzan :cat:

Merhabalar öncelikle söylemem gerekiyorki temiz olmuş ancak selenin dış hatları formunu kaybetmiş kullanılan malzemeden kaynaklanan bir sorun olarak köseler daha yumuşak hatlı olmuş, sanırım sebebide viynl i sünger malzemeye iyice sıfırlamak için gereğinden fazla gerilmesinden kaynaklanmış... orjinalliği gitmiş..... ama temiz... kazasız belasız sürüşler.....

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
ama şu mutar ustanın adresinide buraya yazsaydın olmazmıydı?

mutar ustanın telefonu yok murat usta versek olmazmı :mrgreen: binarar iyiydi abi, yada sende aye abimiz gibi anket düzenle selemi hangi ustadan değiştireyim mutar mı murat mı diye:p

haha :) sende hemende zıpladın emüüüünnnn
abi bırak artık peşimi sıkıldım senden :queen::queen::queen:
söz sanada bışeyler ayarlıcam maltepede :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar