ultraukala'nın İstanbul Macerası...

Super Moderator
walla güzel eğlenmişsiniz
gene sabahlama olmuş kesin tuğçe varsa o buluşmada sabahlama kesin olmuştur:mrgreen:

Paylaşım için tşk.Güzel gezi olmuş.Benim bile 1300km uzaklıktan içim gitti :cherry:

Bize yetişemezsiniz Tuğçe :) Boşa çabalama..

O değilde,Gürkan ım yazayım mı yazmayım mı diye tereddüt ettim ama hayat seni yıpratmış,yaşlanmışsın yav:)Baya baya umre çağın gelmiş :p Saçlar beşiktaş forması gibi,siyaaah-beyaaaz..

(O boy mevzuusunu hala unutmadım,burada ufak bi geçirme yapmak istedi canım o yüzden idare et :p)
dsc02621zq4.jpg

İstanbul a biz de geleceğiz kısmetse,İstanbul luları da buraya bekliyoruz tabi :cat:

Gerçekten bu fotoda gürkan rahat 40-50 yaşında var gibi görünüyor:mrgreen:

Şu Gürkan olayına açıklık getirelim; sakallaroı kestikte sonra liseli bitirim serseri delikanlılara benzedi, valla kızlar peşinde fıldır fıldır::secreet:

Kankili kızmadı ki sana:cherry:
hıı tamam o zaman ben yanlış anladım pardon.zati resimleri sen gönderdin sana kızsın be :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akın yine gel sen :rendeer: Hem bonusluk sana çok yakışıyoo :wiinkk: Fotolar süperrr :cat: bende de var bi kaç tane sonra eklerimm :p tuuuuççeeee masum köylü olayına koptum ben yalnız :queen: bam bam görmesin :mrgreen: Akşama makineyle gelin dolmaları çekeceksiniz ona göree :mrgreen:

Akın yine gel sen :rendeer: Hem bonusluk sana çok yakışıyoo :wiinkk: Fotolar süperrr :cat: bende de var bi kaç tane sonra eklerimm :p tuuuuççeeee masum köylü olayına koptum ben yalnız :queen: bam bam görmesin :mrgreen: Akşama makineyle gelin dolmaları çekeceksiniz ona göree :mrgreen:

Aaa timam timam:cherry::rendeer:
O resimde bizde koptuk zati... Kimi kandırıosak:mrgreen:

Benim bakış açımdanda kaynaklanıyor olabilir.. :mrgreen: :queen:

Foorap sen adamı öldürrsün geçenlerde bu muhabbeti komtanımdam dinlemiştim kırılmıştık gülmekten :)

Moderatör (forrap)
Ciddimisin :cyclopsan
Gürkan Allah seni bildiği gibi yapsın:farao:Bizde burada rezil mi ediyoruz yoksa adamı yazsam mı yazmasam mı diye 50 kere düşünüp yazıyoruz,adam tüm İstanbul a anlatmış olayı :) Ne diyim ben sana..
Alınır bunun öcü Gürki..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar