walla güzel eğlenmişsiniz
gene sabahlama olmuş kesin tuğçe varsa o buluşmada sabahlama kesin olmuştur:mrgreen:
Bize yetişemezsiniz TuğçeBoşa çabalama..
O değilde,Gürkan ım yazayım mı yazmayım mı diye tereddüt ettim ama hayat seni yıpratmış,yaşlanmışsın yavBaya baya umre çağın gelmiş
Saçlar beşiktaş forması gibi,siyaaah-beyaaaz..
(O boy mevzuusunu hala unutmadım,burada ufak bi geçirme yapmak istedi canım o yüzden idare et)
![]()
İstanbul a biz de geleceğiz kısmetse,İstanbul luları da buraya bekliyoruz tabi :cat:
ayıp etmişiz kusura bakma bi daha eklemeyiz!Yanlış anlaşılmasın meraktan soruyorum slayer kim?
Benim makinemle çekilmiş resmi o nasıl ekliyor:silent:
Ben bi nane anlamadım![]()
ayıp etmişiz kusura bakma bi daha eklemeyiz!
hıı tamam o zaman ben yanlış anladım pardon.zati resimleri sen gönderdin sana kızsın beŞu Gürkan olayına açıklık getirelim; sakallaroı kestikte sonra liseli bitirim serseri delikanlılara benzedi, valla kızlar peşinde fıldır fıldır::secreet:
Kankili kızmadı ki sana:cherry:
hıı tamam o zaman ben yanlış anladım pardon.zati resimleri sen gönderdin sana kızsın be![]()
Akın yine gel sen :rendeer: Hem bonusluk sana çok yakışıyoo :wiinkk: Fotolar süperrr :cat: bende de var bi kaç tane sonra eklerimmtuuuuççeeee masum köylü olayına koptum ben yalnız :queen: bam bam görmesin :mrgreen: Akşama makineyle gelin dolmaları çekeceksiniz ona göree :mrgreen:
Çok şekersiniz yaaaaaaaa![]()
Benim bakış açımdanda kaynaklanıyor olabilir.. :mrgreen: :queen:
Anlaştık :queen: Oh beeeee :queen: