ultraukala'nın İstanbul Macerası...

vayy derin üyeler buluşmuşlar habarımız yok...MT yeraltı üyesi bunnar...:p

vayy derin üyeler buluşmuşlar habarımız yok...MT yeraltı üyesi bunnar...:p

Efenim sizi de beklerik ama bir umut ışığı göremedik:cherry::rendeer:

Ciddimisin :cyclopsan
Gürkan Allah seni bildiği gibi yapsın:farao:Bizde burada rezil mi ediyoruz yoksa adamı yazsam mı yazmasam mı diye 50 kere düşünüp yazıyoruz,adam tüm İstanbul a anlatmış olayı :) Ne diyim ben sana..
Alınır bunun öcü Gürki..:)

Yok bişi yok...:bounce:
Gürkiye bulaşmayın yaşlanmış dedinmiz zati hiçte bilem değil, aslan gibim delikanlı:cherry::mrgreen:

Son düzenleme:
Ciddimisin :cyclopsan
Gürkan Allah seni bildiği gibi yapsın:farao:Bizde burada rezil mi ediyoruz yoksa adamı yazsam mı yazmasam mı diye 50 kere düşünüp yazıyoruz,adam tüm İstanbul a anlatmış olayı :) Ne diyim ben sana..
Alınır bunun öcü Gürki..:)

yok be abi konu ne :queen: geyik yapıyo sne annat bakiim

O değilde,Gürkan ım yazayım mı yazmayım mı diye tereddüt ettim ama hayat seni yıpratmış,yaşlanmışsın yav:)Baya baya umre çağın gelmiş :p Saçlar beşiktaş forması gibi,siyaaah-beyaaaz..

(O boy mevzuusunu hala unutmadım,burada ufak bi geçirme yapmak istedi canım o yüzden idare et :p)

dsc02621zq4.jpg

Senin gibi kaç tanesini cebimden çıkarırım ben :bounce:
Bu arada senden üstüste iki tane koyunca bir tane ben ediomuş anca :mrgreen:

ELINT' Alıntı:
Gerçekten bu fotoda gürkan rahat 40-50 yaşında var gibi görünüyor

Fotoğraflarıma yorum yaparken elimde fotoğrafının olduğunu hesaba katarsan sevinirim :p

oo komtanımdan tehditkar sözler yürübe komtanım kim tutuar snein arkandayım :mrgreen:

forrap cellatım :queen: kavgada söylenmez ben olcaktımki gürkanı banlamıştım çoktan :p üyürü be abicim arkandayım :queen:

elint sana ayıb olmasın sneinde arkandayım :queen:

Cevap yazan her bikeslere çok teşekkürler.Cidde çok güzel bir hafta oldu.Hatta gerçekleri, etrafımdaki tanımak açısından da çok verimli geçti...Verilen sözler tutulanlar, yanımda olanlar.Herkeslere çok teşekkür ediyorum.Güzel bir hafta geçirdim sizin sayenizde.Gürkan da garibim uykusuz uykusuz her gece her gece geldi katıldı bizlere sağolsun..Parlak modumuza çok teşekkürlerimi fışkırtıyorum.En son artık tuçeye illahlah ettim diyordu ne zaman başlıyor okulun die soruyordu... :) Semihim iş güç bıraktığın oldu sağolsın valla..Tuçe zaten hiç yanımdan ayrılmadı.Görki zaten başbelası oldum.Çiçek de en son bıraktığımda motorlu ciklet olmuştu.Gözlerinin içi gülüyordu.Hasan abi almış bam bam ara gaz çeke çeke gidiyordu...Aye aynı masumluğuyla hayatına devam ediyordu.Kafasındaki çelişkilerle meşguldü.Hatta bi ara çay dökme kardeşleği yaptık.Kaskları beter ettik.Seral iş güç 1güncük kaçtı geldi sağolsun.Ertek'im de kaza etkilerini atamadan daha çıkardık dışarı sağolsun.bi gece katlandı bizlere..Arayı uzatmayalım yaz da geliyor hem hali hazırda.yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sanki :) Biraz içini depreştireyim dimi :) mete abi yapma yahu habersiz deme bari kırılırım bak ;)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aye aynı masumluğuyla hayatına devam ediyordu.Kafasındaki çelişkilerle meşguldü.Hatta bi ara çay dökme kardeşleği yaptık.Kaskları beter ettik.

Ona bir de hastalık ekle... Çelişkili hasta ve masum(en az hitler kadar) aye'yim ben.:p

Yaşasın çay dökme kardeşliğimiz::asker::

Cevap yazan her bikeslere çok teşekkürler.Cidde çok güzel bir hafta oldu.Hatta gerçekleri, etrafımdaki tanımak açısından da çok verimli geçti...Verilen sözler tutulanlar, yanımda olanlar.Herkeslere çok teşekkür ediyorum.Güzel bir hafta geçirdim sizin sayenizde.Gürkan da garibim uykusuz uykusuz her gece her gece geldi katıldı bizlere sağolsun..Parlak modumuza çok teşekkürlerimi fışkırtıyorum.En son artık tuçeye illahlah ettim diyordu ne zaman başlıyor okulun die soruyordu... :) Semihim iş güç bıraktığın oldu sağolsın valla..Tuçe zaten hiç yanımdan ayrılmadı.Görki zaten başbelası oldum.Çiçek de en son bıraktığımda motorlu ciklet olmuştu.Gözlerinin içi gülüyordu.Hasan abi almış bam bam ara gaz çeke çeke gidiyordu...Aye aynı masumluğuyla hayatına devam ediyordu.Kafasındaki çelişkilerle meşguldü.Hatta bi ara çay dökme kardeşleği yaptık.Kaskları beter ettik.Seral iş güç 1güncük kaçtı geldi sağolsun.Ertek'im de kaza etkilerini atamadan daha çıkardık dışarı sağolsun.bi gece katlandı bizlere..Arayı uzatmayalım yaz da geliyor hem hali hazırda.yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sanki :) Biraz içini depreştireyim dimi :) mete abi yapma yahu habersiz deme bari kırılırım bak ;)

hulen hani ben hani ben biz uykusuz kalmadıkmı biz gelmedikmi len edepsiz hayasız :queen:

Fotoğraflarıma yorum yaparken elimde fotoğrafının olduğunu hesaba katarsan sevinirim :p

Gürkan biliyorum gerçekler acı ama ne yaparsın gerçek gerçektir.:p

Bu arada enseden ufak bir görüntünün fotografım oldugunu idda edmen ve bu idda ile beni tehdit etmen gerçekten çok ilginç:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
hulen hani ben hani ben biz uykusuz kalmadıkmı biz gelmedikmi len edepsiz hayasız :queen:

Ulen alınmak için okuyacağına anlamak için okusaydın ya ne adamsın ya :mrgreen::mrgreen:

Semihim iş güç bıraktığın oldu sağolsın valla.. Bi daha oku bakiim benden alıntı yaptığını :mrgreen::mrgreen: Unuturmuyum hiç seni yahu...

Ultraukala, Görkem, Semih, Tuuçe, Komtanım, Mıradım, alayı karelere girmişler:cat::cat:
Gelde Kıtlama bu gurubu:cat:

Bende yeni gördüm başlığı.
Akın vallahi tatilin tadını çıkarmışsınız,eeee ne de olsa serde gençlik var.:cat:
Bense evimde oturup J&B mi yudumluyorum :p

Ultraukala, Görkem, Semih, Tuuçe, Komtanım, Mıradım, alayı karelere girmişler:cat::cat:
Gelde Kıtlama bu gurubu:cat:

Muzaffer abim seninle de birlikte zaman geçirmek için sanırım martın sonunu beklemem gerekecek.Fuar kaçamağımda görüşürük o zaman:cat:

Bende yeni gördüm başlığı.
Akın vallahi tatilin tadını çıkarmışsınız,eeee ne de olsa serde gençlik var.:cat:
Bense evimde oturup J&B mi yudumluyorum :p

hehe dimi yaf gençliğin tadını çıkarmak lazım orhan abi...:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eeeee?

"Ultraukala'nın Fransa Macerası" başlıklı topiği ne zaman açıyoruz?:)

Akın'cım ben de teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun dileklerin için. Seni de en kısa zamanda yine bekliyoruz mutlaka, İstanbul'da gezilecek daha çok mekan var, hele yaz gelsin bakalım motordan iniyor muyuz :) Bu arada fotoğraflarla anlatım da çok güzel olmuş:cat:

Gürkan'ın her sayfada yer almasını da karizmasına bağlıyorum:queen:

Eeeee?

"Ultraukala'nın Fransa Macerası" başlıklı topiği ne zaman açıyoruz?:)

Şimdi şöle oluyor ilkay abi :) Çok güzel fikir yahu :) Görkem'de kiev macerası istiyor zaten...Süper ya...Tamamdır not alıyorum.Piste de gireceğiz deil mi :) Motorsuz gelmem gerekecek fransa'ya sanırım.Ya da neden motorsuz geleyim yaf...Tamam tamam yattı kafama bu iş...En kısa zamanda(kısa zaman öğrenci işi yalnız)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi şöle oluyor ilkay abi :) Çok güzel fikir yahu :) Görkem'de kiev macerası istiyor zaten...Süper ya...Tamamdır not alıyorum.Piste de gireceğiz deil mi :) Motorsuz gelmem gerekecek fransa'ya sanırım.Ya da neden motorsuz geleyim yaf...Tamam tamam yattı kafama bu iş...En kısa zamanda(kısa zaman öğrenci işi yalnız)

Motorsuz gel sen.:)
Pistin yanındayız.
Bir tane garajımız da var pistte.
Tulum da uydururum sana ama kask bulamam.
Kimse kaskını vermez.
Verirse de işe yaramaz.:mrgreen:

Kiev yaramaz sana soğuktur oraları.

Hem benim rüşvet de sağlam.
Bak gelirsen neye bineceksin.:wiinkk:

honda_cbr_600rr_2008.jpg

Hem de serie limite olanından.
Yani aynısı için başka şansın yok.:p

patriote

Pişt çalma bakim yolcumu ::evil::

Akın boşver 600RR'a her zaman binersin bak beni dinle... Hadi beni dinleme aşağıdakini dinle :queen:

2128800279cf79a8b301ju3.jpg

Bu da serie limite

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar