vayy derin üyeler buluşmuşlar habarımız yok...MT yeraltı üyesi bunnar...![]()
Ciddimisin :cyclopsan
Gürkan Allah seni bildiği gibi yapsın:farao:Bizde burada rezil mi ediyoruz yoksa adamı yazsam mı yazmasam mı diye 50 kere düşünüp yazıyoruz,adam tüm İstanbul a anlatmış olayıNe diyim ben sana..
Alınır bunun öcü Gürki..![]()
Ciddimisin :cyclopsan
Gürkan Allah seni bildiği gibi yapsın:farao:Bizde burada rezil mi ediyoruz yoksa adamı yazsam mı yazmasam mı diye 50 kere düşünüp yazıyoruz,adam tüm İstanbul a anlatmış olayıNe diyim ben sana..
Alınır bunun öcü Gürki..![]()
O değilde,Gürkan ım yazayım mı yazmayım mı diye tereddüt ettim ama hayat seni yıpratmış,yaşlanmışsın yavBaya baya umre çağın gelmiş
Saçlar beşiktaş forması gibi,siyaaah-beyaaaz..
(O boy mevzuusunu hala unutmadım,burada ufak bi geçirme yapmak istedi canım o yüzden idare et)
![]()
ELINT' Alıntı:Gerçekten bu fotoda gürkan rahat 40-50 yaşında var gibi görünüyor
Aye aynı masumluğuyla hayatına devam ediyordu.Kafasındaki çelişkilerle meşguldü.Hatta bi ara çay dökme kardeşleği yaptık.Kaskları beter ettik.
Cevap yazan her bikeslere çok teşekkürler.Cidde çok güzel bir hafta oldu.Hatta gerçekleri, etrafımdaki tanımak açısından da çok verimli geçti...Verilen sözler tutulanlar, yanımda olanlar.Herkeslere çok teşekkür ediyorum.Güzel bir hafta geçirdim sizin sayenizde.Gürkan da garibim uykusuz uykusuz her gece her gece geldi katıldı bizlere sağolsun..Parlak modumuza çok teşekkürlerimi fışkırtıyorum.En son artık tuçeye illahlah ettim diyordu ne zaman başlıyor okulun die soruyordu...Semihim iş güç bıraktığın oldu sağolsın valla..Tuçe zaten hiç yanımdan ayrılmadı.Görki zaten başbelası oldum.Çiçek de en son bıraktığımda motorlu ciklet olmuştu.Gözlerinin içi gülüyordu.Hasan abi almış bam bam ara gaz çeke çeke gidiyordu...Aye aynı masumluğuyla hayatına devam ediyordu.Kafasındaki çelişkilerle meşguldü.Hatta bi ara çay dökme kardeşleği yaptık.Kaskları beter ettik.Seral iş güç 1güncük kaçtı geldi sağolsun.Ertek'im de kaza etkilerini atamadan daha çıkardık dışarı sağolsun.bi gece katlandı bizlere..Arayı uzatmayalım yaz da geliyor hem hali hazırda.yeşim yahu sana da bi cbr yakışır artık sanki
Biraz içini depreştireyim dimi
mete abi yapma yahu habersiz deme bari kırılırım bak
![]()
Fotoğraflarıma yorum yaparken elimde fotoğrafının olduğunu hesaba katarsan sevinirim![]()
hulen hani ben hani ben biz uykusuz kalmadıkmı biz gelmedikmi len edepsiz hayasız :queen:
Ultraukala, Görkem, Semih, Tuuçe, Komtanım, Mıradım, alayı karelere girmişler:cat::cat:
Gelde Kıtlama bu gurubu:cat:
Bende yeni gördüm başlığı.
Akın vallahi tatilin tadını çıkarmışsınız,eeee ne de olsa serde gençlik var.:cat:
Bense evimde oturup J&B mi yudumluyorum![]()
Eeeee?
"Ultraukala'nın Fransa Macerası" başlıklı topiği ne zaman açıyoruz?![]()
Şimdi şöle oluyor ilkay abiÇok güzel fikir yahu
Görkem'de kiev macerası istiyor zaten...Süper ya...Tamamdır not alıyorum.Piste de gireceğiz deil mi
Motorsuz gelmem gerekecek fransa'ya sanırım.Ya da neden motorsuz geleyim yaf...Tamam tamam yattı kafama bu iş...En kısa zamanda(kısa zaman öğrenci işi yalnız)