az kaldı abi. haziran gibi bi ybr alcam inşallah. o zaman bunun taksidi bitiyo
bakıyorum etrafa 
allah belanı vermiye gene ne var
sinanım çok sağ ol inşallah sen daha iyi yerlere gelirsin hem o nasıl laf ya tabiki helal olsun ne borcu bidaha duymayım
yarın akşama kesin ama boracım çok özledim senin öyle aydan aya görüşmek olmuyor hasret giderem biraz yetmedi bana o sucuklar:queen:beni tokatlamanı keşke her tokat bukadar zevkli olsa
On numara fikir abi...:cat:
Aaaa:cyclopsanBi yerden tanıyorum ama nereden:queen::queen:Hoşgeldin Mete abi:rendeer:
Abi ayarlayalım o zaman programı hem ben Bora abiyle ve buluşmaya gelemeyen diğer arkadaşlar gelirse onlarla falan tanışırım:cat:
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
just_hmz_26, halidbin, torento_1987, digi_boy26, GökhanYENİCELİ
Pekde kalabalığız...
öz_hakiki_fürek' Alıntı:Geliyonmu Martta namıssız ...bak buraya yazıyorum benim tanıdığım caretta caretta garagtersizi isen beni satarsın...
selamın aleyküm ey cemaat-i velespit!güneşi gören çıkmış bugün.delürttünüz beni yarın başlıyorum motoru toplatmaya!
Geliyonmu Martta namıssız ...:silent:bak buraya yazıyorum benim tanıdığım caretta caretta garagtersizi isen beni satarsın...
just selamlar kardeşim...saygılar sevgiler...:wiinkk:
Abi bu saatten sonra etkili olur mu bilmemhamzacım yarın için bi toplantı yaz bakem sen ve ben katılımcıyız başka gelecekler varsa eklersin yarın akşam için
:queen::queen::queen:Sabırsızlıkla bekliyoruz:wiinkk:
Saygı sevgi benden Mete abi:rendeer:
Abi bu saatten sonra etkili olur mu bilmemale:Biliyosun geçenki topiğimiz 16 saatte falan açıldı:mrgreen:Buradan toplanalım en iyisi biz:mrgreen:
KATILIMCILAR
Ben
Bora Abi
Gökhan Abi
Sanırım Umut da var
Başka:cherry:
Neyse yarın ayarlarız herkese iyi geceler yatayım biraz yarın sabah 10 da kalkmam gerek:salut:
ben zaten dışardayım günün 13 saatimotoru yıkatmaya götürcem birazdan. şimdi saat 11. 12 gibi çıkarırım. ilerim parlatırım biraz. sona da bilimum marketleri gezcem. espark, carrefour, koçtaş....
yav babam yarın motoru alalım dedi.surat ifadelerinin hiçbiri şuanki suratımı yansıtmadığı için kulanmıcam.daha dün evlatlıktan redediyodu.evet sanırım kymco people 200 alcam ama yarına kadar eminim altı milyon defa fikrimi deiştiririm.ya şimdi bişey sorcam izninizle;bayiye motor almaya gittik motorda bayide var kaç günde ben onu bayiden alıp kulanabilirim?işlemleri kaç gün sürer?
işte kaç gün sürüyo bu işler?r:
ehliyetide haftaiçi alcam bakalım dosya hazırlanmıştır heralde.valla acayip ani oldu hamza ben anlamadım abi şu toplama meselesini vitrinde duran motoru almamı diyosun kısaca.
açıkta alma motoru yani daha toplanmamış motor al...Diğerleri test sürüşü için çıkarılabiliyor ufak tefek çizikler falan oluşuyor...Mümkünse ve varsa kutudan al motoru adamlar gözünün önünde kutusundan çıkarıp toplasınlar...
herkese iyi pazarlar ola arkadaşlar...
Bi toplantı yapmak gerek fakat ben bu hafta katılamam belki haftaya olabilir.Bu arada cuma günü toronaga(Yahya) abimle görüştüm.Soranlara selamı var,toplanma meselesini de konuştuk ama Yahya abimiz sevgili annesini kaybettiği için katılamayacağını bildirdi.Tekrar tekrar başsağlığı dileklerimi sunuyorum abi...
slm.lar alico96 birgün geldiğinde haber edersin de tekrar eski günlerini yaşatırıks sana da,görüşmek dileğiyle...
slayer2694 abi senn motorun neyi var ki?bayramda kaza yaptım demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam...:silent: