[MT İzmir] 25/01/2008 Ömerağa Toplantısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gelme ıhtımalımde var gelememe ıhtımalımde durumlar karısık...

yarın nufus mudurluğu trafık kosturucam montu caldırdık da ehlıyet ruhsat falan uğrasıcam gelemeye bılırım sımdıden kusura bakmayın ozur dılerım..:pale::pale:

Geçmiş olsun.... Seni çalmamışlar ya....:wiinkk::wiinkk:

Toplantı zaten akşam... Sallamaya çalışma bizi... Bekliyoruz.....:cat::cat:

gelme ıhtımalımde var gelememe ıhtımalımde durumlar karısık...

yarın nufus mudurluğu trafık kosturucam montu caldırdık da ehlıyet ruhsat falan uğrasıcam gelemeye bılırım sımdıden kusura bakmayın ozur dılerım..:pale::pale:

geçmiş olsun kardeşim umarım montu görürüz birinin üzerinde de indirip bi güzel alırız üzerinden

Moderatör (forrap)
Geliyorum bir aksilik çıkmazsa abi.Görüşemedik bayadır evet,denk gelemiyoruz,akşam görüşelim :cat:

ee sen de geliyorsun bende geliyorum o zaman ilk çaylar APV41 den ikincilerde Alp_tunaydan. üçüncüleri ise cezalı TrTarık ısmarlayacak onunkiler üstelik demli olacak:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ee sen de geliyorsun bende geliyorum o zaman ilk çaylar APV41 den ikincilerde Alp_tunaydan. üçüncüleri ise cezalı TrTarık ısmarlayacak onunkiler üstelik demli olacak:mrgreen:

İyide ne alaka?... Geliyosanız geliyosunuz...Bando mu çalalım yani....:bounce::bounce: Bide çay ısmarlayacakmışız..... :queen::queen:

Moderatör (forrap)
Hey gidi hey,biz sırf onların yanına gidelim diye sırada bekleyen,çay çorba ya da istediğimiz herşeyi ısmarlayacak o kadar çok insan var ki..:bounce:Ama bu grup bi çayı bizden esirgiyor,koca Tuncer den Wallace dan bahsediyoruz yahu :queen:
Değerimizi bilmiyorsunuz,bir forrap bir wallace bu memlekette kolay mı yetişiyor sanıyorsunuz :farao:

Etiketler: alp, apv, biker, bocek, cacik, calli, ceyz, forrap, havuc, karma, kolpa, kumita, tarik
Gelecek olanlar etiketlerde belirtilmişş zati.:p Etiketlerde nicimi görmediğimden gelmiyorumm :queen: Size iyi eğlenceler hafta sonu görüşürüz :)
25.01.2008

yandaki pişkin sırıtan ismayl olmasa aa ne güzel süpriz diyecem ama şimdi ne diyim bilemedim, :silent:
özlettin kendini ama

Yok bu sefer gerçekten geliyorum Mustafa, İzmir'deyim, hatta Rise Cafe'de çay içmekle meşgulüm.

Wallace!

Beni okuyorsan çık gel çay içeliiiiiimmmm:queen:

alicim kaç zamandır yolunu gözlüyodum, senden isteyeceğim bir şey varda ödünçde olur takasada gireriz, hepsine razıyım, şööle mavi bişey :cat: :queen::queen:

alicim kaç zamandır yolunu gözlüyodum, senden isteyeceğim bir şey varda ödünçde olur takasada gireriz, hepsine razıyım, şööle mavi bişey :cat: :queen::queen:

şşşşşşşşşşşttt.

Çaktırma , onun taliplisi çok, Özgür de istiyor, ihale yapıcaz onu...:queen::queen:

Akşama ayarlarız, evin bodrumuna atmıştım eskidi diye, şimdi antika muamelesi görüyor hacat yawww:queen::queen:

Moderatör (forrap)
Açık arttırmayla sat abi,bende tailibim :queen:Hoş benim motorum yok ki :pr:
Olsun,Eshot ta kullanırım :queen:

Yav gittarımdandom bu arada akşam olman çok iyi olacak,valla özletmiştin :cat: Akşam görüşürüz..

way be biz ööle bi eşyayı baş köşede muhafaza ederiz olsa, adam bodruma atmış,
aşmışsın sen kardeşim, erdinmi ne ? :)

Yok bu sefer gerçekten geliyorum Mustafa, İzmir'deyim, hatta Rise Cafe'de çay içmekle meşgulüm.

Wallace!

Beni okuyorsan çık gel çay içeliiiiiimmmm:queen:

17:30 dan sonra ordayım inşallah. hatta 18 i bulabilir. geliyorum metine ve diğer ilgili tüm arkadaşlara iletin rise demişsin çay demişsin ee ben niye gelmeyeyim kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar