selamlar... asmindando ben sizleri tanıdığıma memnun oldum....şimdi duvarları maviye boyuyorum...belki anlamama yardımcı olur....ali artık yok...haberiniz olsun ...serçe tırnaklarını söktü ben topuklarına sıktım ama yinede konuşmadı....maviyi bilen bilmeyen herkese sevgiler... ben bu davadan vazgeçtim... allah size kolaylık versin...
cengüz abii yaktın beniii....beş posta dayak yedim miss kumita45 denn.....:salut::salut::salut:
bekir gözün aydın...
karmacoma o mavi şey sende dursun sonra sende devredersin![]()
Bekir gözün aydın :cat:
Çok güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler..
selamlar... asmindando ben sizleri tanıdığıma memnun oldum....şimdi duvarları maviye boyuyorum...belki anlamama yardımcı olur....ali artık yok...haberiniz olsun ...serçe tırnaklarını söktü ben topuklarına sıktım ama yinede konuşmadı....maviyi bilen bilmeyen herkese sevgiler... ben bu davadan vazgeçtim... allah size kolaylık versin...
iyi geceler arkadaşlar. güzel, bir o kadar çelişki dolu bir toplaşma oldu
(asmindando ve ben için tabi). neyse biz bu konuyu uzatmıyoruz daha fazla... neyse hepinize iyi geceler...
yok artık senin kankan falan asmindando. güçlerimizi birleştirdik bu gece:cherry: ve gitar çalamayacak artık gittardando::miiz::
Ya videoyu 5. Dakkaya kadar herkese izleticen yani....ben maviyi biliyorumpier ZİG in koyduğu video da 5 inci dakikada var :queen: