[MT İzmir] 25/01/2008 Ömerağa Toplantısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
her zaman ne bekleyecez , nerde bekleyecez işimiz gücümüz var , abartma abi :queen::queen:
gelecez gelecez diyolar sadece , gelecekleri zamanı haber versinler o zaman bekleriz walla.

Sen bekleme.. Ben beklerim... Forrap var APV53 var çayağacım var... Sizler bi katılıp bi katılmıyonuz zaten... Yan yattı çamura battı hesabı....:queen::queen:

Misafirdir..Her zaman bekleriz denir..Adettendir... :cat::cat:
Bide 31 yaşında olcan... Daha hiç bişey bilmiyon... Yoksam geçtinmi o yaşı çokktaaan hatırlamıyon?....:queen::queen:

her zaman ne bekleyecez , nerde bekleyecez işimiz gücümüz var , abartma abi :queen::queen:
gelecez gelecez diyolar sadece , gelecekleri zamanı haber versinler o zaman bekleriz walla.

:queen:
ya onun gönlü zengin niye böle yapıosunki:salut:
Yok gelirken haer vericez ve gelmekte de ciddiyiz...
bu kadar gezeseydniz özendirmeseydiniz beklemezdiniz bizi:cherry:

Sen bekleme.. Ben beklerim... Forrap var APV53 var çayağacım var... Sizler bi katılıp bi katılmıyonuz zaten... Yan yattı çamura battı hesabı....:queen::queen:

Misafirdir..Her zaman bekleriz denir..Adettendir... :cat::cat:
Bide 31 yaşında olcan... Daha hiç bişey bilmiyon... Yoksam geçtinmi o yaşı çokktaaan hatırlamıyon?....:queen::queen:

gelcez zati sözümüzde dururu:rendeer:z
azcık kaldı havalar bi düzene girsinde hele...
sevioruz sizi:cherry::rendeer:

Son düzenleme:
ben bööle şeyleri söölemem ama madem lafı geldi ilk geliyoz dedğinde allah seni inandırmasın 2 hafta balıkesir sınırında bekledim sizi, hani her zaman bekleriz in bi deyim olduğunu o zaman bilmiyodum.

Moderatör (forrap)
ben bööle şeyleri söölemem ama madem lafı geldi ilk geliyoz dedğinde allah seni inandırmasın 2 hafta balıkesir sınırında bekledim sizi, hani her zaman bekleriz in bi deyim olduğunu o zaman bilmiyodum.

Sen gezilere gelmediğin zamanlarda noel dayının geyikleriyle takılıyon anladım şimdi:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Yaaaa... İşte bazı şeyler böyledir.....

Bu arada bişey farkettim.....:queen::queen:

karmacoma

Aktif (Online)
Motosikleti: ER-5
Kan Grubu: A Rh-

Tesadüfmü sadece Mustafa?......:queen::queen::queen:

Sen gezilere gelmediğin zamanlarda noel dayının geyikleriyle takılıyon anladım şimdi:queen::queen:
nail dayı sabaha kadar rüyamdan çıkmadı, neden gitmedin geziye diye diye geyikleri ile seferhisara kadar kovaladı beni kan ter içinde kaldım ,

Tesadüfmü sadece Mustafa?......:queen::queen::queen:

abi bunu önceden bilemek için kahin olmaya gerek yokki herkes bir gün 30,5 yaşında olacak, oraya küsürlü gün yazılmayacağı için yuvarladım ööle denk geldi .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
nail dayı sabaha kadar rüyamdan çıkmadı, neden gitmedin geziye diye diye geyikleri ile seferhisara kadar kovaladı beni kan ter içinde kaldım ,

abi bunu önceden bilemek için kahin olmaya gerek yokki herkes bir gün 30,5 yaşında olacak, oraya küsürlü gün yazılmayacağı için yuvarladım ööle denk geldi .

İyide onu sen yazmıyon... Site otomatik atıyor... Adamını hemen biliyolar ama.. Sanal ortam bile tanıyo seni mustafaaaaaaa.....:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
karmacoma (Nicki)
+
Mustafa (İsmi)
+
kawasaki er5 (Motoru)
+
büse (Montunun Markası)
karmacomamustafakawasakier5büse

Toplam kaç harf sizce? :bounce:
Bu da mı tesadüf :silent:
(31 harf )
Adam ayrıntıları bile ona göre ayarlıyor :queen:Bende montu almaya gittiğimizde diyorum diğer montu neden beğenmedi,o marka daha fazla harf içeriyordu :p

gelcez zati sözümüzde dururu:rendeer:z
azcık kaldı havalar bi düzene girsinde hele...
sevioruz sizi:cherry::rendeer:
Bu anı alıntı yaprak tarihe geçirmiş bulunmaktayız:cherry: (Sonradan mesajını değiştirsende Alıntıyı değiştiremezsiniz) :)

Yuhh Tuncerr ne buldun hesabıı şu hesaba bakın ;

7 cücelerr bide pamuk prenses etti 8 bir de pamuk prensesi öpen prenss etti 9. 40 haramilerr çıkartt 9'u çıkarttt!!!
31 yaaa :queen::queen:

Son düzenleme:
karmacoma (Nicki)
+
Mustafa (İsmi)
+
kawasaki er5 (Motoru)
+
büse (Montunun Markası)
karmacomamustafakawasakier5büse

Toplam kaç harf sizce? :bounce:
Bu da mı tesadüf :silent:
(31 harf )
Adam ayrıntıları bile ona göre ayarlıyor :queen:Bende montu almaya gittiğimizde diyorum diğer montu neden beğenmedi,o marka daha fazla harf içeriyordu :p

vallaha pes :mrgreen: nasipse bende gelirim,belli olmaz :wiinkk:

buyrun akadaşlar gelin söyle bi hep beraber sefer yapalım tıka basa yiyip sohbetin dibine vuralım

Ya bu atlar dinlenmek nedir bilmiyor.Koştur koştur nereye kadar öyle değil mi :silent: Gecikmeli olarak bende ordayım :cat:

kendipayına konuş tuğçe ben haftasonu izmire ve kuşadasına gidiyorum pazar akşamı burda olurum (tabi kar ve buz olmazsa):silent:

buyur gel ümmet abicim gözümüz yollarda kaldı. İstanbullulardan da arkana tak getir birkaç kişi yaw. baksana bunların geleceği yok yoksa:cat:.

Kazasız belasız iyi yolculuklar abicim. Susurluk civarında dikkatli ol çok soğukmuş bu aralar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
buyur gel ümmet abicim gözümüz yollarda kaldı. İstanbullulardan da arkana tak getir birkaç kişi yaw. baksana bunların geleceği yok yoksa:cat:.

Kazasız belasız iyi yolculuklar abicim. Susurluk civarında dikkatli ol çok soğukmuş bu aralar
oyolda bi ordan korkuyom
cuma akşamdan sorcam olumsuzsa yön değiştircem çanakkale yolunu denicem.olmadı ertelerim murat.

ümmet abicim sağa sağlim gel yeter sen özledim seni inşallah toplantıda görüşürüz

gelme ıhtımalımde var gelememe ıhtımalımde durumlar karısık...

yarın nufus mudurluğu trafık kosturucam montu caldırdık da ehlıyet ruhsat falan uğrasıcam gelemeye bılırım sımdıden kusura bakmayın ozur dılerım..:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar