Yaa evet ben İzmirliyim sanırsam.. Bu mesajların üzerine oraya yerleşmezsem içimde kalır vallaa.. Çok duygulandım ben.. Sizi seviyorum sevgili İzmirliler ::149::
Tabi yaa..Yerleş yerleş... Ben öölle yaptım memnunum....:cat::cat:
Bu gidişle çok uzak bi plan olmayacak benim için :cherry:
Onun için İzmirlilerle aranı sıcak tut..Ben yerleşmeden 6 ay öncesinden başladım yalakalığa...:queen: Şimdi aramız çok iyi ..Bizde idare ediyoz işte... Aramızda kalsın ama....:queen::queen::queen::queen:
Hatırlıyorum,paçalarıma yapışırdın yahu :queen: Her gün pmler,övgü dolu sözler:cherry:
Seni sevdik,aramıza aldık,ama iyi yapmışız:cat:Mangalları hep sen yakıyosun,biz is kokmuyoruz
Pınar bulaşık yıkamayı biliyodun demi :queen:
Tamam itiraf ediyorum..İzmire ilk geldiğimde seni tanıdım...Serin tutsun diye montunun içine su doldurup gelen adam olarak unutulman zaten mümkün değil.... Bide o suyu evin içine boşaltmasaydın tam süper olacaktı...:queen::queen:Hatırlıyorum,paçalarıma yapışırdın yahu :queen: Her gün pmler,övgü dolu sözler:cherry:
Seni sevdik,aramıza aldık,ama iyi yapmışız:cat:Mangalları hep sen yakıyosun,biz is kokmuyoruz
Yav yapmayın Allah aşkına,bir de Pınar'la mı uğraşıcazSanki yeterince rahatsız yok,birde transfere devam ediyoruz
![]()
Hatırlıyorum,paçalarıma yapışırdın yahu :queen: Her gün pmler,övgü dolu sözler:cherry:
Pişşttt.. Mod efendi.. Yazdım ahanda bunları bi kenara
Bende mod olunca sorcam hesabını tek tek :queen:
Tamam itiraf ediyorum..İzmire ilk geldiğimde seni tanıdım...Serin tutsun diye montunun içine su doldurup gelen adam olarak unutulman zaten mümkün değil.... Bide o suyu evin içine boşaltmasaydın tam süper olacaktı...:queen::queen:
Bizde seni seviyoruz modum.....:rendeer::rendeer::rendeer: