[MT İzmir] 25/01/2008 Ömerağa Toplantısı

Yaa evet ben İzmirliyim sanırsam.. Bu mesajların üzerine oraya yerleşmezsem içimde kalır vallaa.. Çok duygulandım ben.. Sizi seviyorum sevgili İzmirliler ::149::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tabi yaa..Yerleş yerleş... Ben öölle yaptım memnunum....:cat::cat:

Moderatör (forrap)
Yav yapmayın Allah aşkına,bir de Pınar'la mı uğraşıcaz :p Sanki yeterince rahatsız yok,birde transfere devam ediyoruz :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gidişle çok uzak bi plan olmayacak benim için :cherry:

Onun için İzmirlilerle aranı sıcak tut..Ben yerleşmeden 6 ay öncesinden başladım yalakalığa...:queen: Şimdi aramız çok iyi ..Bizde idare ediyoz işte... Aramızda kalsın ama....:queen::queen::queen::queen:

tunay istesende bir yere gidemezsin artık, türkiyenin neresinde bu kadar deliyi bir arada bulupta uyum sağlayacaksın ( üstelik biz seni çok sevdik aramızda kalsın )

Moderatör (forrap)
Onun için İzmirlilerle aranı sıcak tut..Ben yerleşmeden 6 ay öncesinden başladım yalakalığa...:queen: Şimdi aramız çok iyi ..Bizde idare ediyoz işte... Aramızda kalsın ama....:queen::queen::queen::queen:

Hatırlıyorum,paçalarıma yapışırdın yahu :queen: Her gün pmler,övgü dolu sözler:cherry:
Seni sevdik,aramıza aldık,ama iyi yapmışız:cat:Mangalları hep sen yakıyosun,biz is kokmuyoruz :p

Pınar bulaşık yıkamayı biliyodun demi :queen:

Hatırlıyorum,paçalarıma yapışırdın yahu :queen: Her gün pmler,övgü dolu sözler:cherry:
Seni sevdik,aramıza aldık,ama iyi yapmışız:cat:Mangalları hep sen yakıyosun,biz is kokmuyoruz :p

korkutma kızı biz kağıt tabak kullanıyoruz, doğaya saygılı bir grubuz :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Tamam itiraf ediyorum..İzmire ilk geldiğimde seni tanıdım...Serin tutsun diye montunun içine su doldurup gelen adam olarak unutulman zaten mümkün değil.... Bide o suyu evin içine boşaltmasaydın tam süper olacaktı...:queen::queen:

Bizde seni seviyoruz modum.....:rendeer::rendeer::rendeer:

Yav yapmayın Allah aşkına,bir de Pınar'la mı uğraşıcaz :p Sanki yeterince rahatsız yok,birde transfere devam ediyoruz :p

Pişşttt.. Mod efendi.. Yazdım ahanda bunları bi kenara :p
Bende mod olunca sorcam hesabını tek tek :queen:

Heyetten rapor getireceksin gelirken Pınarrr deli raporu olmayanı gruba almıyoruzz::deliir:: :queen:

Moderatör (forrap)
Pişşttt.. Mod efendi.. Yazdım ahanda bunları bi kenara :p
Bende mod olunca sorcam hesabını tek tek :queen:

Sakıncası yok :p
Bana sayısaldan para çıkarsa söz sana 20 bin ytl vericem(senin mod olman kadar zor da sayılmaz bak,bu kıyağımı unutma :p ).

Tamam itiraf ediyorum..İzmire ilk geldiğimde seni tanıdım...Serin tutsun diye montunun içine su doldurup gelen adam olarak unutulman zaten mümkün değil.... Bide o suyu evin içine boşaltmasaydın tam süper olacaktı...:queen::queen:

Bizde seni seviyoruz modum.....:rendeer::rendeer::rendeer:

Sistemi beğendin ama demi :) Doldur suyu monta,sıcak hava işlemesin sana :cat:
Suyu evin içine boşaltma kısmına gelince,o bir gelenek.Yeni gelen üyenin ilk ev ziyaretinde eve sulu bir şaka yapman lazım,ben yine sadece monttan su döktüm,düşün başka nereden ne dökebilirdim:p İnsafıma geldin..
Bu arada bizde seni seviyoruz efem :rendeer:

APV41, ebushh+, PIERzig+

aman efendim kimler gelmiş :rendeer: kırmızı halı nerede, hazırlıklar tamammı,birisi topiğimizi şereflendirdi :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay

Ahanda kaçırdın elemanı...........:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar