kız arkadaşım motosikletten korkuyo nasıl alıştırabilirim ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizin ilişkiniz yenı sanırım.yada ciddi bir beraberlik yok.sadece bu kadarını derım sevgi varsa senı sevıyorsa bıner,istemeden olsa bıle bıner yavaş yavaş alışır.bu işler bırazda erkeğe bakar sevdırmesını bılıceksın :cat:

sana kücük bir öneri bindirme bence bizim hatun benden meraklıydı takı 2002 yılına kadar hızıda seviodu ama ama kazaya kadar girdigimiz bi virajda savrulduk gerisini anlatmayım kötü bir durum cok üzülürsünama genede yasanması gereken bi duygu :p

Ya motor gezilerinden bikaç örnek göster bayanlarında kullandığı baktın olmuyor motor seven birini bul yoksa rahat edemezsin hiçbir yere gidemezsin gezilerden zevk alamazsın:cherry:

maalesef ki bu kötü elim hastalığın çaresi yok :( buyüzden ben motordan oldum desem yeridir...

Arkadaşım benm kız arkadaşımda binmiyordu korkuyordu bigün aldım kaskı getirdim önüne koydum ben gidiyorum dedim ister arkama atlarsın istersen burda kızkurusu gibi oturursun dedim bi baktım hemen atladı şimdide benm motora göz dikti. :mrgreen: Kısmetse boş arazide bi kaç tur attırıcam

Ani kalkışlardan ve seri kullanımlardan kaçın. Yavaş ve mantıklı kullanırsan oda alışacaktır. Korkusunu yenecektir.Asla soğuk havalarda alıştırmaya çalışma üşüyüp birdaha binmek istemeyebilir.

pampu sen ben olsaydın bende sen olsaydım sen ben olan sana hangi motoru hediye ederdin:cherry: ben sen olan bana hangi motoru hediyen ederdim buldum mondial 100kh:mrgreen:

Zaten benim motosikletim var. Kafanı yorma mondiale zondiale :queen:

:queen::queen::queen:
tabi benzin parasını kendin vermiyon:queen::queen:

Nolcak bi motosikletin benzin parasından ya sen de:) Veririm icabında.

bir pazar sabahı kız arkadaşını alıp ( motorsuz ) güzel bir kahvaltı yapın .. ve konuşun .. anlat ona sadece duymak istediklerini anlat
ona tutkularından bahset ve motosikletin ne oldugunu anlat onu kendine ettiğin gibi birde motoruna aşık olmasını sagla
yani ne soyliim burdan da pek olmadı boyle yazınca dimi ((:) ama işe yarıyor

hpinize yorular için teşekkür ediyorum eğer binmeyi kabul edersen kızkulesine gidicez dedim anında kabul etti :p şimdi iş motora aşık etmeye geldi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar