Daha önce dikkat etmen için yazmıştım, ama yine tekrarlamak istiyorum bunu çünkü bazı mesajlarda "korkma bişey olmaz alışana kadar basmazsın" gibi yaklaşımlar görüyorum.
Üstüne basa basa söylüyoru(uz)m, kesinlikle bu motoru kullanmadan önce bir şekilde tecrübe et başka bir ufak motorda. Eğitim al, sonrasındada çok dikkatli kullan.
Bak seni tanımıyorum bile, değil gerçek hayatta burada dahi bir muhabbetimiz yok. Ama bir cahillik etmenden korktuğum için üstüne basa basa aklımın erdiğince akıl vermeye çalışıyorum. Bu insana verdiğim değerden dolayıdır, sana ve bu mesajları okuyan her gence.
Hevesini kırmamak için yazarken çok zorlanıyorum, ama emin ol iyiliğin istiyorum ben ve diğer muhalefet! olanlar.
Bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim;
Şu "çocuk heves etmiş almış karışmayın" veya "bişey olmaz basmazsın, hızlı kullanmazsın" yada "ben kendime güveniyorum hız yapmam dikkatli kullanırım" türü muhabbetlere şöyle bir benzetme buldum bu akşam.
Şimdi diyelim ki er kişinin hayalindeki kadın Angelina Jolie, ve bu hanım kızımıza sahip olmak için yanıp tutuşuyor. Hatta şöyle diyor "onunla evleniyim benim olsun yeter, fazlasını istemem. İlk birkaç sene sadece öperim, kendime güveniyorum sex yapmam"
Şimdi buna inanabilir misiniz?
Angelina aldım ama daha önce vitesli kullanmamıştım, alışana kadar basmam artık :mrgreen:
Yani lafı şuna getirmek istiyorum, siz ne kadar kendinize güvensenizde alet sizi gaza getirir.
Yaratılışında var çünkü, yapılış-üretiliş gayesi bu; jız yapmak yarışmak.
Sakın kaptırmayın kendinizi, saygılar...
Ümit beraber dalalım mı abi
Cumartesi günü Ümmet abinin buluşmasında atlarız üstüne, bir bacağı açıkta kalıcak şekilde bağlarız:cherry:
benım düşüncemde ne gibi bir yanlıs var çözebilmiş degilim almıs motorunu ve binecek zaten gazı sonuna kadar ac adrenalın yaşa diye fikir vermedim arkadaşa tecrube eksıklıgınden bahsedıyoruzda 10 yıldır arac kullanıyorum o tecrubeye sahibim motoru kullanmayı da bılıyorum tecrube olayını abartmamak gerekır bana göre eğitim derken bu egitimde neler var ve süre nedir?
Sevgili kardeşim ferrari_tayfurumarım yazdıklarımla sizi üzmemişimdir.ale:
Bundan 20 sene önce askerden gelen öz kardeşimi bir trafik kazası neticesi toprağa emanet ettim,daha sonra asker arkadaşımı,sonra birçok motorcu arkadaşımı toprağın bağrına indirip kefen bağını çözdüm,tahtalarını itina ile yerleştirdim.
Aslında ÖLÜM kolay
Zor olan yaşamak
Hayatın anlamını
Zevk ve keyif veren unsurlarını
Daha fazla yaşayabilmenin
Yeni lezzetler tadabilmenin yolu
Hayatınızı riske atmamaktan geçiyor
Siz boş verin sakınan göze çöp batar diyenleri
Siz kendinize ait olan tek şeyin
Hayatınızın kıymetini
Bilin.
Not : Yazdıklarım,siz ve diğer arkadaşlara öğüt vermek için değil,zaten haddime de değil.
Tanımasamda sizler arkadaşlarımsınız,insansınız.
Sağlıcakla kalınız,herşey gönlünüzce olsun:rendeer:
Şu başlığı görünce eyvah dedim http://www.motosiklet.net/forum/taz...186-20-dk-once-onumde-600rr-kaza-gecirdi.html
Bu tarihten Son Aktivitesi: 16-01-2008 15:05 PM sonra da foruma girmemiş kendisinden bir haber varmı?
Ben de şimdi o topicteydim hocam.
Başlığı görünce aklım çıktı.
Bizim ferrari değil hocam.
Kaza yapan başkası.
Ferrari bir kaç gün motorun zevkini çıkarmak isteyecektir.
O nedenle ortalıkta görünmemesi normal.
Bir kaç gün sonra sırtı ağrımaya başlayınca gelir yine.:mrgreen: