- Konu Yazar
markası chery
resimleri
arabalaralar nasıl arkadaşlar karızma felan ii
Neden kendimiz üretip satmıyoruz:silent:
%100 karşı olduğum bir durum:farao: neden kendimiz üretip satmıyoruz:silent:
Katılıyorum :silent:
Kendimize ait bir otomobil markamız neden yok :silent: :silent: :silent:
Sevgili din kardeşlerim bu iş bu kadar basit bir iş değil. En basitinden bir örnek vermek gerekirse.. Çinde işçiler günlük 1 usdden çalışıyor. Maliyet düşüyor doğal olarak.
bu araçlar uluslararası euro ncap testlerinden geçemedi önden ve yandan çarpışma testlerinde hanelerine eksi puanlar yazıldı 2 yıldız bile alamayan bu araclar nasıl olurda tr pazarına girer bukadarmı ucuz can güvenliği bu aracı tr kapısından içeri sokanları şiddetle kınıyorum !!!!
ne kadar acaba ?
Sana kesinlikle katılıyorum alp_tunay abim.. :wiinkk::cat: SaygılarO testten geçemeyen o kadar araç girdiki ülkemize.... 50 milyarlık arabada bile yok....
Bence girsin.... Hayatı boyunca araba alamayan insanlar belki sebeplenir.......:cat:
bu araçlar uluslararası euro ncap testlerinden geçemedi önden ve yandan çarpışma testlerinde hanelerine eksi puanlar yazıldı 2 yıldız bile alamayan bu araclar nasıl olurda tr pazarına girer bukadarmı ucuz can güvenliği bu aracı tr kapısından içeri sokanları şiddetle kınıyorum !!!!
ya üstadlar şimdi böyle diyorsunuz ama türk arabaları diye ürettikleri çokmu sağlamdı sanki.:cat:
Belki sağlam araba üretemedik ama sırf bu yüzden ülkemize dandik arabamı ithal ettireceğiz alakası bile yok bu ülkeye giren malı incelememiz lazım... neden daha (fiyat/performans acısından) uygun olanı varken bunu ülkemize ithal ettirelim..?