çin malı arabalar türkiyede

Türkiye´mi dolandıran adam isterse bedava araba versin yinede yargılanır :wiinkk: ayrıca sürülmedi yurtdışına kaçtı

patron işin özünü bilmiyorumm ama memleketimde iyi bişeyler yapmaya çalışan adamları çok fazla ortalıkta durdurmuyolar o yüzden suyla çalışan arabayımı icad ettin uyarla kendi arabana sadece sen kullan yok üretmeye kalkarsan yedirmiyolar ( örnek )

Fulish abim, Türkiye'de Renault'un falan fabrikası var diye biliyorum :silent:
Renault üretileceğine, Türk markası üretilemezmi :silent:
Renault otomobilin motorunu nereden alıyorsa bizde oradan alırız burda üretip satılır...
Türkiye'de artık tasarım yapabilen genç arkadaşlar çok...
Araba tasarlayıp çok rahatlıkla üretime geçilebilir.. :silent:

Bi aralar İMZA die bi Türk markası vardı, ama satışa geçemeden üretimi durdu..
Devlet böyle bir şeyi desteklese, çok rahatlıkla yapılabilir herşey...

Polis otoları, taksi, zabıta vs gibi araçlarda, bu markayı kullanmaya zorunlu tutulur ekonomide canlanır.. :cyclopsan
Dışarıya para gitmez :cyclopsan

Ama maalesef gerçekleşemiyor :pale:

fransanin destegi olmasa renault felan hepsi hikaye...adamlar kendileri uretio herseyi...yani renaultla kiyaslanamaz...

imzaya gelince bir turk markasiydi tamam kabul ediyorum ve neden kapandi bilgin varmi??

cunku bizim jet fadil sen kalk baska bi arabanin parcalarini getir ve imza diye markayi koy sat...devletten araba imal ediyorum diye katki al...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fransanin destegi olmasa renault felan hepsi hikaye...adamlar kendileri uretio herseyi...yani renaultla kiyaslanamaz...

imzaya gelince bir turk markasiydi tamam kabul ediyorum ve neden kapandi bilgin varmi??

cunku bizim jet fadil sen kalk baska bi arabanin parcalarini getir ve imza diye markayi koy sat...devletten araba imal ediyorum diye katki al...

Ayrıca renault Türkiye´de sadece ucuz olan parçaları bursadaki fabrikasında ürettiriyor. Yine pahalı olan parçalar yurtdışından fransadan geliyor.

turk markasi uretilmesini devletimiz suan istemiyor arkadaslar :D
nezaman tesvik baslar sanayi elektrigi gazı bilmemnesi ucuzlar ozaman turkiyede uretim baslar.
devlet politikasıyla alakalı, cinde suan kominizm var
saglık egitim gibi hizmetler tamamen bedava
fabrikadaki isciler karın tıkluguna veya sanslı olanlar 1$a calisiyor.
tumdunyada en ucuz uretim orda. avrupa otomobilleri, tekstil markalari, elektronik markaları hepsi cinde uretiliyor bircok otomobil artık cin malı.
ben cin malı olmasında hicbir sakınca gormuyorum.

ben ladanın amlemini görür gibi oldum doğrumudur:silent:

baska bir chery
[YT]8S_QvSH7x1A[/YT]
lada amblemi dedigin chery nin amulet diye bir modeli sanırım.

Son düzenleme:
Abi bende biliyorum ama diyorumki bunlar büyük bi maratonun küçük emeklemeleri olabilir,3-5 sene önce kimbilebilirdiki kenan sofuoğlu gibi bi dünya şampiyonumuz olacağını ,bu işler böyledir birileri cesaret eder ve kısmetinde varsa başarır,bu zafer tutarsa eğer bi gün bi bakarsınki motorunuda yada yürür aksamınıda kendi üretmeye başlarr,bide işin şu tarafı var bi kaç belli başlı marka hariç hangi marka motorunu kendi üretiyokii?
ya dostum emeklememize hiç gerek yok istenilse önümüz açılsa yapamıyacağımız bişey yok bu milletimin beyni herşeye çalışıyo motorun şanzımanın kralını yaparız ama olmuyo neden olmuyo bilemiyorum:pr:iran bile kendi otomobilini üretiyo
DEVRİM bu otomobil markasını duymuşsunuzdur yanlış hatırlamıyorumdur umarım bu otomobil fabrikası neden yakıldı 100%türk yapımıydı neden engellendi bu sorunun cvbını hala bulamadım..

turk markasi uretilmesini devletimiz suan istemiyor arkadaslar :D
nezaman tesvik baslar sanayi elektrigi gazı bilmemnesi ucuzlar ozaman turkiyede uretim baslar.
devlet politikasıyla alakalı, cinde suan kominizm var
saglık egitim gibi hizmetler tamamen bedava
fabrikadaki isciler karın tıkluguna veya sanslı olanlar 1$a calisiyor.
tumdunyada en ucuz uretim orda. avrupa otomobilleri, tekstil markalari, elektronik markaları hepsi cinde uretiliyor bircok otomobil artık cin malı.
ben cin malı olmasında hicbir sakınca gormuyorum.

baska bir chery
[YT]8S_QvSH7x1A[/YT]
lada amblemi dedigin chery nin amulet diye bir modeli sanırım.
yuhh bee onudamı çalmışlar hahahaha:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
ya dostum emeklememize hiç gerek yok istenilse önümüz açılsa yapamıyacağımız bişey yok bu milletimin beyni herşeye çalışıyo motorun şanzımanın kralını yaparız ama olmuyo neden olmuyo bilemiyorum:pr:iran bile kendi otomobilini üretiyo
DEVRİM bu otomobil markasını duymuşsunuzdur yanlış hatırlamıyorumdur umarım bu otomobil fabrikası neden yakıldı 100%türk yapımıydı neden engellendi bu sorunun cvbını hala bulamadım..

yuhh bee onudamı çalmışlar hahahaha:mrgreen::mrgreen:

arkadasim
biz
sekerpancarini bile baska ulkelerin izni ile uretiyoruz.

yoksa atamizin dedigi gibi turk milleti zekidir, herseyide yaparız fakat
ileriyi planlarsak, memleketimize sahip cikarsak olacak hersey...

fiyatlara bak bunun içindeki ötv ve kdv korkunç....
kabus gibi.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar