çin malı arabalar türkiyede

neden türk markası arabalr yok ,üretim neden türkler tarafında yapılamıyoır diyenlere şu türk marka ( zafer ) konusuna yazılan mesajları hatırlatmak istiyorumm,ne yazıkki kendi ırkdaşımıza destek az köstek çok arkadaşlar

arkadaşlar kusura bakmayında bu adamlar dandik mandik yine bişeyler yapıyo biz ne yapıyoruz kendimize ait neyimiz var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ekonomide şunu bilirim bir ülke dışa bağımlıysa o ülkenin ekonomisi yoktur ekonomisi olmayan ülkeninde üretimi yoktur... bence iş adamlarımız korkak yada devlet destek çıkmıyor

neden türk markası arabalr yok ,üretim neden türkler tarafında yapılamıyoır diyenlere şu türk marka ( zafer ) konusuna yazılan mesajları hatırlatmak istiyorumm,ne yazıkki kendi ırkdaşımıza destek az köstek çok arkadaşlar
ya üretim tam anlamıyla bize ait olsun desteğin kralını koyayım ortaya araçta renault motoru var:)

Çin'den geliyo çünkü yerli üretimden daha ucuz. Çin'de adamdan bol ne var. Adamlar kapı yayı yerine insan kullanıyolar. :)

ya üretim tam anlamıyla bize ait olsun desteğin kralını koyayım ortaya araçta renault motoru var:)

Abi bende biliyorum ama diyorumki bunlar büyük bi maratonun küçük emeklemeleri olabilir,3-5 sene önce kimbilebilirdiki kenan sofuoğlu gibi bi dünya şampiyonumuz olacağını ,bu işler böyledir birileri cesaret eder ve kısmetinde varsa başarır,bu zafer tutarsa eğer bi gün bi bakarsınki motorunuda yada yürür aksamınıda kendi üretmeye başlarr,bide işin şu tarafı var bi kaç belli başlı marka hariç hangi marka motorunu kendi üretiyokii?

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Zafer değil DEVRİM..... :cat:

Zafer değil DEVRİM..... :cat:

şimdi yazıyodum vallaha ((((:) :cat:

devrime benzin koymayı akıledebilselerdi ... suan günümüz doganları sahinleri .. devrim olmuştu ... tabi birde imza faciyası var hatırlayan varmı .. imzadiye çok acayip bi araba vardı bir zamanlar:queen:

Devletimiz sağolsun. Yabancılara her türlü kolaylık sağlanırken, yerliler sürekli engelleniyorlar. Amaç ne acaba.. :pr:

şimdi yazıyodum vallaha ((((:) :cat:

devrime benzin koymayı akıledebilselerdi ... suan günümüz doganları sahinleri .. devrim olmuştu ... tabi birde imza faciyası var hatırlayan varmı .. imzadiye çok acayip bi araba vardı bir zamanlar:queen:

abi adam 4000 ytl'ye (imza ) araba üreteceğim deyince adamı ülkeden sürdüler ne yazıkki

bu araclari gecen sene istanbul otoshow da inceledim ozellikle
toyatanın jipinin replikasi olan chery nin jip modeline baktim konforu cok guzel hersey eksiksiz, kapıların ic kisimlarındaki cin alfabesinde yazılmıs etiketleri gormezseniz avrupa arabası zannedersiniz...

fakat youtube ta yayinlanan ncap carpisma testleri sonuclarini gordunuzmu bilmiyorum almak isteyenler mutlaka bakmalı.
ncap tarihinde daha kotu sonuclar elde edilmemis kabin de kullanılan celik malzeme kalitesiz oldugundan eziliyor...

memlekete ucuz otomobil gelmesi guzel birsey,
ulusal ekonomi acisindanda cok onemli, buaraclarda hava yastıgı abs vsvs olsada kabin eziliyor

yanlız nitrious arkadasimizin dedigi gibi sahine dogana renault9 a biniliyorsa bunada binilebilir cunku hala sokaklarda kullanılan buaraclarin guvenligi cheryden ustun degil.

eger memleketimizdeki %65vergiye ragmen
uygun fiyat olabilecekse zaten tutacaktır bircok kisinin kullanacagina eminim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi adam 4000 ytl'ye (imza ) araba üreteceğim deyince adamı ülkeden sürdüler ne yazıkki

Türkiye´mi dolandıran adam isterse bedava araba versin yinede yargılanır :wiinkk: ayrıca sürülmedi yurtdışına kaçtı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayrıca şu videoyu izleyince çok şaşırdım. Acaba bunun gibi ne arabalar kakaladılar bize..

[YT]4Swzbt76wBM[/YT]

Son düzenleme:
o adam vatandaslardan para toplayip kendisi yurt disina kacivermis olmasin:cat:
hatta daha sonra yargılanmisve suclu bulunmustur kendisi:bounce:

hehehee kaç senelik olay nasıl takip ettiniz o kadar valla hatırlamadım ben anca araba kalmış aklımda:silent::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar