kardeş fiyat öyle ahım şahım değil bulunmaz da değil daha uygunları mutlaka vardır.
koruma demiri yok düştüğünde kasa zarar görmüş olmasın:cat:
Haklı olabilirsin kardeş biraz daha beklemeliyim belkide.
kardeş fiyat öyle ahım şahım değil bulunmaz da değil daha uygunları mutlaka vardır.
koruma demiri yok düştüğünde kasa zarar görmüş olmasın:cat:
Haklı olabilirsin kardeş biraz daha beklemeliyim belkide.
babaçi bişey sorucam vites 1de vıtes çubugunu yukarı dogru cıkarırkrenyanı ikiye atarken bosa nası gelıyo yarıya kadarmı kaldırıyosunuz vıtes olayını bana bı anlatırsan bılıyorum ama kfam karısyo 1N2345
he bıde 2 yıl skuterden sonra vıteslı mo tor angarya gelmedım
beyler forum 2. sayfalara dusmus nıye kımse takılmıyo
beyler herkese merhaba ben yazın motosiklete binmeyi seven birisiyim aynı zamnda uzun yol yapmayıda severim ilk önce cbr 125 te karar kıldım ama sonra ince diye biraz soğudum sonra cbf150 nin tipine hayran kaldım ama birazcık kalitesiz gibime geldi ybr de kaliteli sağlam motor ama ybr ninde cbf gibi güçlü kasları yok biraz cılız kalıyor işin içinden çıkamadım hayırlısı artık ybr olur cbf olur cbr olur kısmeımızde var bı tane beklıyo bızı size sorum olacak
bu motorla 250 km lık bır yolculuk yapmaya kalksam yazın bana bı problem cıkarırmı yada dinlenmem gereklimi
beyler herkese merhaba ben yazın motosiklete binmeyi seven birisiyim aynı zamnda uzun yol yapmayıda severim ilk önce cbr 125 te karar kıldım ama sonra ince diye biraz soğudum sonra cbf150 nin tipine hayran kaldım ama birazcık kalitesiz gibime geldi ybr de kaliteli sağlam motor ama ybr ninde cbf gibi güçlü kasları yok biraz cılız kalıyor işin içinden çıkamadım hayırlısı artık ybr olur cbf olur cbr olur kısmeımızde var bı tane beklıyo bızı size sorum olacak
bu motorla 250 km lık bır yolculuk yapmaya kalksam yazın bana bı problem cıkarırmı yada dinlenmem gereklimi
anladım hocam çok teşekkürler zaten 250 km yol yapınca illa bi mola vermek ister insan ben bunu sadece dayanırmı amacında sormuştum
anladım hocam çok teşekkürler zaten 250 km yol yapınca illa bi mola vermek ister insan ben bunu sadece dayanırmı amacında sormuştum
1 den 2 ye atıyorsun o kadar zaten 1 2 kullanımdan sonra beyinin ayaklarına hükmetmeye başlıyor.
3 gün zorlandım ama inanki vitesli motor çok zevkli,bence viteslinin yerini kaliteli maxi scooterlar doldurur sadece:cat: