ilginç tespit zeka pırıltıları ve bilgi gösteren yorum bulmak zor bu topikte ,tebrikler...,bu arada Motorlardaki problemler anlaşma için imzaya geldiğinde S&T yöneticisine soruldu kendisi bizimle benzer pazar olan İspanyada böyle problemler olmadığını belirtti,ve iki ülke arasındaki servis kalite farkına dikkat çekti..
Bu arada ticarette iyi niyet önemli ama hayatının bağlı olduğu konuları karşı tarafın insafına bırakmak saflıktır.Kimse öyle davranmaz davrandığını söyleyenler sizi saf yerine koyuyordur.O kadar iyi niyetli biride 15 yıllık isim hakkını almayı akıl edemez..
retox70
Bu siteye yazmayacağımı söylesem de! Çok bilmişler var ya bu site de. Sadece bir şeyler yazsınlar, laf sokuştursunlar. Çok hoşlarına gidiyor. Aslında ben makina mühendisiyim. Almanya da bir süre mesleğim ile ilgili çalıştım. Yazına bir şeyler söylemeliyim kusura bakmaz isen. İspanya yı biliyorum. Yanlış bilgi vermişler size Koreliler. Motorlardaki problemlerin servislerle bir ilgisi yok. Ex Distribütörün bir kısım servisleri Suzukinin de yetkili tse servisliği de yapmaktalar ve de bana göre İspanyadan daha üstünler. vibrasyonu önleyici bile sistem geliştirecek kadar yeteneklilerdir. Burada servis kalitesi düşük çok yanlış bir kelime. gt250r alacaktım ben de. servis ve bayi ile de görüştüm. Şimdilik Kanuni konusunda benim de çekincelerim var. Bunları özelden sizlerle paylaşabilirim. Burada olmaz. Kanuni Globalin bayi ve servisleri ile de görüşüyormuş. Bu da ilginç bir durum. Kaldı kı Kanuni servisleri (şu anki) bunu altından kalkamayacakları bir gerçektir. Buradaki sorun krank sorunu ve bu tüm ülkelerde bulunmakta. Almanya ya bu yüzden yüzlerce "free of charge" olarak krank göndermekteler. Türkiyede oransal olarak fazla gözükebilir. Aynı zaman da Türkiye de ki 250 cc deki kullanıcıların çok olması ve motoru aşırı sürat ve uzun süre hız limitlerini zorlayıcı olarak kullanmaktadırlar. Kullanacaklardır elbet. Buradaki sorun Üretici firmanındır. Kullanıcıların ve servislerin değil.
Bu arada müjdeli haberle ilgili bir gelişme var mı?
Son düzenleme: