[Bulgaristan - MT]

evet haklısın biz macırlarda birlik yok:pale:

sumensko;

Yaaw bu baslıgı diger arkadaslar görmedi mi yoksa bizden baska macır yok mu bu sitede?:silent:

varda buraya takılan yok başlı yazan arkadaşta uraşmış toplamaya olmamış

evet arkadaşlar başlığın yurümesine sevindim ama sorularınız ve cevaplar hepsi burda yukarda acı ama gerçek.
eğer siz buralarda kalırsanız belki bende takılmaya devam ederim.:cat:
ne yazıkki dier arkadaşların çou ist. avcılardan ben dahil ve brak buluşmayı buraya bile yazmaya tenezul etmiyolar:pr:

yaza bulgara gitmek isteyen varsa şu başlığa bir bakın
http://www.motosiklet.net/forum/gez...tarla-bulgaristanda-motosiklet-festivali.html
bu geçen sene gittiğim festival bu sene en az iki festivale gitmeye düşünüyom gelen olsada olmasad ben kısmet olursa gidecem sırf o yüzden super tenere aldım.
gelmek isteyen varsa haber verir.
saygılar.

Son düzenleme:
eğer siz buralarda kalırsanız belki bende takılmaya devam ederim.:cat:

ucanteneke5, bratcet, buralardayım bundan sonra seni de aramızda görmek isteriz:wiinkk:
Festival olayına gelince eger önemli bir isim cıkmazsa,müsait olursam neden olmasın, gelmek isterim...
Hadi Leka Nosht...

ucanteneke5, bratcet, buralardayım bundan sonra seni de aramızda görmek isteriz:wiinkk:
Festival olayına gelince eger önemli bir isim cıkmazsa,müsait olursam neden olmasın, gelmek isterim...
Hadi Leka Nosht...

tamam bratçet buralardayız inşalla gideriz bulgara yaza.
ama sen twistarla bilmiyom valla ben geçen sene onla gittim ve popom geberdi valla çok rahatsız koltuğu var yani.

ucanteneke5 meraba bretçet sen gitmişsin motorla bg ye neler gerekiyor bilirsin yazarsan sevinirim buyaz bi durum olmasa bg gitmeyi düşünüyorum motorsikletle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah arkadaşlar bende yeni gördüm:silent: bizimkilerde Bulgar göçmeni ama ben hiç gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum hele motorla çokta iyi olur:queen: organize olun gidelim ama temmuz 12'den sonra ancak gidebilirim

ucanteneke5, haklısın Twister'la uzun yol biraz yoruyor, okul dönemi sonlarında Edirne-Bursa ve dönüs yaptım bikac kez, yorucuydu...
BG'de gittigin festival nerdeydi? Kazanlık'ta mı?

ucanteneke5 meraba bretçet sen gitmişsin motorla bg ye neler gerekiyor bilirsin yazarsan sevinirim buyaz bi durum olmasa bg gitmeyi düşünüyorum motorsikletle
sadece triptik gerekiyodu eskiden onuda kapıda yaptırıyon ama şimdi yeni kanunlarla bilmiyom sigorta da isteyebilirler.

ucanteneke5, haklısın Twister'la uzun yol biraz yoruyor, okul dönemi sonlarında Edirne-Bursa ve dönüs yaptım bikac kez, yorucuydu...
BG'de gittigin festival nerdeydi? Kazanlık'ta mı?

geçen sene stara zagora daki festivale gitim.
bu senede belki yine aynısına ve burgazdakine gitmek istiyom.

bugün motoru 100 bakımına soktum saolsun arkadaş pazar demedi ve geldi
bakımını yaptı

Son düzenleme:
iyi 10.000km.yapmışsın ama keşkem çin almasaydın bance.
inşalla daha çok km.yaparsın.

saol bretçet çin li ama hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar bana özgür oldumu hisetiriyor oyeter bana hizda pek gerekmiyor 150 görüyor ondan sonrası beni aşar artık sanada daha nice km dilerim kazasız belasız

sumensko, bratcet, 150km/h cok iyi yaaw, valla ben benim Twister'la bu hızı göremedim.

ucanteneke5, senin tenere nasıl gidiyor, malum cok sık gördügümüz bir motor degil?

Son düzenleme:
sumensko, bratcet, 150km/h cok iyi yaaw, valla ben benim Twister'la bu hızı göremedim.

ucanteneke5, senin tenere nasıl gidiyor, malum cok sık gördügümüz bir motor degil?

brat benim tenere manyak mütiş gidiyo bildiğin gibi deil.yani 220km.rahat yapıyo ama bana okadar gerekmiyo ben fazla hızı sevmiyom.
sumensko 150km.biraz fazla gibime geldi ama olsun öyle diyosan öyle olsun.

şu görmüş oldun vanavar benim emektar 80 cc 100 km rahat yapıyor halen bende arasıra onunlada geziyorum satmaya kıyamadım

Son düzenleme:
ucanteneke5, senin makina kac model? yanlıs hatırlamıyorsam aldıgın zaman bir topik acmıstın, güneydogudan bi yerden almıstın?
sumensko, artti, bu mobiletlerin nesinden hoslanıyosunuz ya, cıkardıgı ses kadar gitse bari:p

Arkadaslar sunu bi dinleyin cok hos...

http://www.youtube.com/watch?v=pm6Mh4HFJSI

Son düzenleme:
yaaa bu bölüm ne zaman açıldı :S benim haberim yok..bende gitmeyi düşünüyorum ama hem altımdaki motora güvenmiyorum pek.bide benim gibi çift vatandaş bulamamıştım.bu bölüm süper oldu ya :) çift vatandaşım deer 152'im tıkanma yapmaz ama yavaş gidio işte.beni beklerseniz sizinle birlikteyim. 89 göçmeni mesuut :) dobrich'ten...

playboy_77, aramıza hosgeldin Mesut kardes, umarım digerleri gibi tek mesajda kalmazsın.
Yalovada mı yasıyorsun? Dobrich kuzeyde mi kalıyor?

ne tek msj'ya her zaman buralardayım.benim gibi gurbetçi arkadaşlarımı görünce çok sevindim.yalovada yaşıyorum ewett.92 yılından beri burdayım.bir nevi buranın yerlisi sayılırım.dobrich silistraya gelmeden..kuzeyde kıyı kısmında kalıyor

öyle deme artti gücüne göre iyi motor onlar 1997 den beri bende hala taş gibi
5 6 kotçeye bastım gelmedi kamenitsa şümensko :queen::queen::queen:

mesuut hoşgeldin bırçet aramıza bede kırdjali denim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar