Kymco Agility 125

ben denemiştim bir kere(pet şişeye yedek benzin alarak)
40 km yapıyor galiba E'ye geldiği andan itibaren(ama sakin kullanmıştım)

şöyle diyeyim

100 km gidiyorum F çizgisinden aşağı iniyor ibre,E'ye doğru inmesi E'den aşağıya inmesinden çabuk sürüyor :)

ama 200 km yaptığımı biliyorum 1 depo benzin ile...

Eyvallah asm.. Çok acayip bir durum ibre e'de görünüyor eyvah bitti benzin diyorsun ama motoru hafif sallıyorsun şakır şukur benzin sesi geliyor :p

Ve 40 km gidiyormuş haberimiz yok :bounce:

sitedeki agility ile ilgili tüm yazılanları okudum neredeyse tekrar ne lalayım diye sorup uğraşmadan agility 125 almaya karar verdim. kısa bi süre sonra aksilik olmazsa ben de alacağım özellikle mavi rengi çok hoş. benim için performans en önemli özelliktir. herkes yazıtından bahsediyor pahalı diye ama dayımda modial 150 var 12 krş yakıyor km de agility ise 8 krş. ve dayanıklılık performans çok daha ii. bence 8 krş hiç önemli değil honda alıp da yürür gibi gitmektense agility alıp gücü hissetmek isterim. motoruma kavuşunca en kısa sürede resimleri ekleyeceğim. herkese kazasız günler dilerim...

güç herzaman iyidir elinin altnda bulunsun dün köpek saldırısına uğradım inanın bana beat filan yada 50 cc olsaydık bugün ya hastanede yada cenazedeydik bastık gaza resmen kaçtık.bu köpeklerin motorsiklete saldırmaması için bir teknolojik gelişme yada doğal bir korunma yöntemi varmıdır arkadaşlar bilen yazsın yada bir sektör oluşturabilecek bu düzeneği tanıdığı işadamları olan varsa teklif etsin ve bir çözüm bulunsun

asm

Köpek kovucu cihazlar var. Bir sinyal ile uzaklaştırıyor galiba köpekler. :)

Forumda arama yaparsanız bilgi sahibi olabilirsiniz.(ya da nette araştırarak)

kmyco agility 125 taiwan malı ama çindemi üretiliyo bilgisi lan varmı

arkadaşlar merhaba ben bugün kmyco agility 125 aldım faturayı incelerken imalatçı firma yazıyodu adres yabancıydı sonundada china yazıyodu kmyconun bu modellerı çindemi üretiliyo acaba bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

ben de 15 güne kadar senin gibi çok kararsızdım. bi türlü ne alacam diye düşünüyordum. bizim arkadaşın babasını aradık sorduk en sonunda. arkadaşın babası yamaha ve kanuni bayisi ve servisi. hussar mı alayım yoksa agility mi dedim. cevap aynen bu " böyle bir soru olmaz git ve hiç düşünmeden agilityi al" dedi ve ben de ertesi gün aldım. 15 gün oldu 500 km ye geldim. yok böyle bir motor ya. hızı kalkışları, çekişi süper. zaten motor 9 beygir olduğundan bunu hissediriyor. ayrıca yakıtı da çok iyi. km de 80 bin yakıyor şu an. bence hiç düşünme. hemen git al. soruların varsa ben buradayım.

kardeş bende yenı aldım agility 125 bakalım bende senın gibi kararsızdım ama bende araştırdım çok ii yorumlar var test sürüşü yaptım çok seri daha rodajını doldurmadım mail adresim [email protected] motorla ilgili yazmak istersen sorunlar veya paslaşırız belki

kardeş bende yenı aldım agility 125 bakalım bende senın gibi kararsızdım ama bende araştırdım çok ii yorumlar var test sürüşü yaptım çok seri daha rodajını doldurmadım mail adresim [email protected] motorla ilgili yazmak istersen sorunlar veya paslaşırız belki

Hocam yeni agility'lerde sinyal lambaları çok daha estetik duruyor, eski modellerde elciklerin altındaydı, yenilerde farın yanlarına koymuşlar hoş olmuş, sizinkisi de öyle değil mi. Hayırlı olsun bu arada.

Öncelikle hayırlı olsun.

Çin veya Taiwan ne fark eder ki ? Önemli olan markasının Kymco olması. Yamaha da YBR'yi Çin'de üretiyormuş.

Öncelikle hayırlı olsun.

Çin veya Taiwan ne fark eder ki ? Önemli olan markasının Kymco olması. Yamaha da YBR'yi Çin'de üretiyormuş.

sağol teşekkür ederim kardeş aldık artık ama içimde bi kuşku işte çin korkusu senınde dediğin gibi yamaha bile çinde ürettiriyor motorun kendisi kmyco önemli olan o

Hocam yeni agility'lerde sinyal lambaları çok daha estetik duruyor, eski modellerde elciklerin altındaydı, yenilerde farın yanlarına koymuşlar hoş olmuş, sizinkisi de öyle değil mi. Hayırlı olsun bu arada.

sağol kardeşim evet senın dediğin gibi sinyaller farın yanında böyle daha güzel olmuş doğru olanda bu sinyl sabıt olmalı direksiyonu cevirdiğinde sinyalde direksiyonla dönüyodu eskıden benımkinde yanlarda birde ön zayıf ince gözüküyodu eskiden şimdi biraz daha geniş ve hoş duruyo bende daha yenı aldım denemedeyım motora alışmaya çalışıyorum

arkadaşlar kmyco agility 125 aldım

arkadaşlar kmyco agility 125 aldım 2gün önce iyi kötü yorumlarınızı ve önerilieriniz beklıyorum özellıkle kmyco kullanıcılarından motor hakkında araştırma yaptım sağlam siiznde yorumlarınız beklıyorum lütfen yazın

Bildiğime göre güzel bir motor.Şeklide güzel.Hangi renk aldın? siyah renk güzelde :)

çok güzel bir motor almışsın. Hayırlı olsun.

Taiwan malı 125cc 4 zamanlı bir motor. 100 000 km garantisi var ve kullananların söylediklerine göre çok atak ve dayanıklı bir motor.

daha çok görüş okumak istiyorsan ;

kymcocuların sohbet mekanı diye bi topic olucaktı oraya bak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan bilader Allahım Kaza Bela göstermesin huzurunla zevkinle kazasız belasız kullan inşallah dikkatli ol...

Sınıfında üst sıralarda olan bir scooter.Yalnız 100.000km garantisi yok.Üretici yada ithalatçı firmanın temennisi sadece.Bence gayet doğru bir seçim olmuş.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:

genelde memnuyet ifade eden yazılar var motor hakkında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar