- Konu Yazar
bbaday hocam kaslı bir insanmışsın ::sas:: ::sos::
he he kas insandan insana göreceli birşey sana göre kaslı başka birisine göre değil
bbaday hocam kaslı bir insanmışsın ::sas:: ::sos::
he he kas insandan insana göreceli birşey sana göre kaslı başka birisine göre değil![]()
he he kas insandan insana göreceli birşey sana göre kaslı başka birisine göre değil![]()
Hocam ben rakip olarak aldım gövdeyi görünce direkt. O yüzden o şekilde yaklaştım olaya, yani yıkabilirmiyim diyerek baktım. saydırsam düşermi diye hesaplayarak baktım kas olayına. öyle düşüncelere dalmışken tırstım tabi bi an, ardından o mesajı yazma gereği hissettim. ::utangac: Öyle de sorunlu bi insanım. Problemliyim, kompleks de var az. O yüzden.
Kusura bakmayın
iyi günler
Hocam ben rakip olarak aldım gövdeyi görünce direkt. O yüzden o şekilde yaklaştım olaya, yani yıkabilirmiyim diyerek baktım. saydırsam düşermi diye hesaplayarak baktım kas olayına. öyle düşüncelere dalmışken tırstım tabi bi an, ardından o mesajı yazma gereği hissettim. ::utangac: Öyle de sorunlu bi insanım. Problemliyim, kompleks de var az. O yüzden.
Kusura bakmayın
iyi günler
ule yuz vermeyin su romen'e,sonra tepemize cikiyo![]()
hadi ordan alican laf olsun torba dolsun konusuyon
gorcen konusmayi,yakinda karikatur sanatiyla konuscam sana,bakalim o zaman sen konusabilcenmi ?? :bounce: