bayan robot, her eve lazım

GKN

yav bunna uğraşılmaz..
şarjı biter kapris yapar,
devresi yanar trip atar,
kaplosu kopar naz yapar
bu hatun milletinin bırak robotunu heykelini yap bi kuş gelir, üzerine mıçar heykelin yüzü somurtmaya başlar:queen::queen::queen:

yav bunna uğraşılmaz..
devresi yanar trip atar,
kaplosu kopar naz yapar
bu hatun milletinin bırak robotunu heykelini yap bi kuş gelir, üzerine mıçar heykelin yüzü somurtmaya başlar:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:
aabi peki bunlarin yillik bakimi felan varmiymis

:queen::queen::queen:
aabi peki bunlarin yillik bakimi felan varmiymis

kullanma klavızu vardır herhalde gkn abi şarj felan demiş ama bunlar kurşunsuz benzinle çalıyo galiba. yağını suyunu eksik edersen yakarsın motoru:p:mrgreen:

GKN

olüm hatun deilmi, hepsi aynı robotuda aynıdır,
ama benzinli olsa yağ su sıkıntımız olmaz
sesleri cart olduğuna göre iki zamanlı ve hava soğutmalı olurlar:queen:

Birincisi bu robot çok garip bakıyor yani başbaşa kaldığınızda ürkütücü olabilir:queen:Ama güzel tarafı bekar ve kız arkadaşı olmayan erkekler için çok ideal:queen::queen:Türkiye'de olmaması iyi çünkü bi aralar hatırlarsanız medyada bir haber çıkmıştı.Bir adam soyguna girdiği mağazanın vitrinindeki cansız manken üzerinde kendini tatmin etmişti o yüzden tehlikeli:cherry:Bunun üstünde de aynı şeyleri denerse elektrik falan çarpabilir adamı:queen::queen:

Bırakın abi Garantili mi onu söyleyin :)
Orjinalleri gibi garantisiz ve hemen bozuluyosa işe yaramaz paraya yazık :p

yav bunna uğraşılmaz..
devresi yanar trip atar,
kaplosu kopar naz yapar

Ben sana hiç surat asmadım, o zaman ben hatun deilim :queen::queen::queen:

Bırakın abi Garantili mi onu söyleyin :)
Orjinalleri gibi garantisiz ve hemen bozuluyosa işe yaramaz paraya yazık :p

garanti veremiyoruz abicim bunların motorları çinde üretiliyo sonra tokyoda grenajları felan toplanıyo çin malı bunlar sana dizelinden lazım bitane:p az yakar çok kaçar:mrgreen:

yaw gerçekleriyle uraşamazken bu ne işe yarayacak kine:mrgreen:

ya kardeşim anamadım ki bu japonlar ugraşıyolar tamam iyi güzelde napim ki ben o robotu ( gerçi bazı arkadaşlar endişe içinde şarzı biter kablosu kopar diyorlar ama o esnada napıyolarsa ???? artık (((:) isim vermiyorum ngk) bi işime yaramaz benim .. haaa ama yakında şoyle bişey yaparlarsa

konuşan motosiket (((:)

yamaha R1 : günaydın jesse .. bugün keyifli gördüm seni.. yola çıkmadan lastiklerimi bi kontrol et dün 19 :41 den 09:30 a kadar 2 psı hava kaçırdım .. haa uutmadan benzinde çeyrek depo kalmış. bide dün zam gelmiş,,,, ayrıca 4 numaradaki komşun dün akşam arabasını parkettikten sonra üstüme oturup gaz çekti sonra gitti ( terbiyesiz)
jesse: ya yeminle varya dedikodu için yaratılmışsın sanada günaydın ..
yamaha R1: ha buarada internete baktım yeni aksesuarlarım gelmiş geçen kırdıgın mono kapagı daha unutmadım üretim günüm de yaklaşıyo bi kapak alırsın artık ..
jesse: senin yeni modellerin çktı birazdaha konuşursan çok güzel bi süpriz yapabilirim sana .. hadi yaw işe geç kaldım yolda konuşursun (((((:)

boyle yapsınlar canımı yesinler vala robot kadınmış... gerçegine kim tahammül ediyo ki kaldı robot :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar