ya kardeşim anamadım ki bu japonlar ugraşıyolar tamam iyi güzelde napim ki ben o robotu ( gerçi bazı arkadaşlar endişe içinde şarzı biter kablosu kopar diyorlar ama o esnada napıyolarsa ???? artık (((

isim vermiyorum ngk) bi işime yaramaz benim .. haaa ama yakında şoyle bişey yaparlarsa
konuşan motosiket (((
yamaha R1 : günaydın jesse .. bugün keyifli gördüm seni.. yola çıkmadan lastiklerimi bi kontrol et dün 19 :41 den 09:30 a kadar 2 psı hava kaçırdım .. haa uutmadan benzinde çeyrek depo kalmış. bide dün zam gelmiş,,,, ayrıca 4 numaradaki komşun dün akşam arabasını parkettikten sonra üstüme oturup gaz çekti sonra gitti ( terbiyesiz)
jesse: ya yeminle varya dedikodu için yaratılmışsın sanada günaydın ..
yamaha R1: ha buarada internete baktım yeni aksesuarlarım gelmiş geçen kırdıgın mono kapagı daha unutmadım üretim günüm de yaklaşıyo bi kapak alırsın artık ..
jesse: senin yeni modellerin çktı birazdaha konuşursan çok güzel bi süpriz yapabilirim sana .. hadi yaw işe geç kaldım yolda konuşursun (((((
boyle yapsınlar canımı yesinler vala robot kadınmış... gerçegine kim tahammül ediyo ki kaldı robot :mrgreen: