Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı

sato,satma laa bizi :):)

yok kanka biz kardeşiz olm aynı toprağın çocuklarıyız avrupalıyız(trakya):cat:

Valla çatı var spora başlarsan 10 numara fizik yaparsın ama önemli olan istekli olman olay sende bitiyo fiziksel olarak avantajlı başlarsın bu spora bence yapmayı düşün..

spor salonuna felan yazılayım mı bora abi edirnede 1-2 tane salon var zaten

çalıştığın yerler harbi süper olay felan çıkıyomu hiç:farao:

yok kanka biz kardeşiz olm aynı toprağın çocuklarıyız avrupalıyız(trakya):cat:

spor salonuna felan yazılayım mı bora abi edirnede 1-2 tane salon var zaten

çalıştığın yerler harbi süper olay felan çıkıyomu hiç:farao:

Bence hiç oyalanma yazıl dediğim gibi bizim sporda çatı ve kemik önemlidir +1 avantajla başlarsın sendede bu avantajlar mevcut

olay bazen çıkıyor ama ufak tefek olaylar büyütülecek şeyler değil kafayı bulan yabancı bayanlar taşkınlık yapabiliyor bazen bizde gerekeni yapıyoruz (not bu arada ben bodyguard değilim) :p olay çıkıyormu diyince aklıma o geldide :mrgreen:

mevcut oldugun kudret damarlarinda dolasan %20 asil alkolde mevcuttur,o soguklarda ayakta kalmanin yegane temeli budur :p

ainen kanka balkan buraları motor dışardaydı çıktım bi bakim diye heryeri buz tutmuş motorun direksiyon bile dönmüyo acayip bi soğuk. çek şarabı öp arabı:mrgreen:

Bence hiç oyalanma yazıl dediğim gibi bizim sporda çatı ve kemik önemlidir +1 avantajla başlarsın sendede bu avantajlar mevcut

olay bazen çıkıyor ama ufak tefek olaylar büyütülecek şeyler değil kafayı bulan yabancı bayanlar taşkınlık yapabiliyor bazen bizde gerekeni yapıyoruz (not bu arada ben bodyguard değilim) :p olay çıkıyormu diyince aklıma o geldide :mrgreen:

şu taşkınlık çıkaran bayanlarla ilgilenmek isterim. sen şu anda türkiyedemisin abi avrupai gördüm seni:mrgreen:

şu taşkınlık çıkaran bayanlarla ilgilenmek isterim. sen şu anda türkiyedemisin abi avrupai gördüm seni:mrgreen:

Evet türkiyedeyim ama birkaç ay için de avrupaya geçeceğim abim trakyada evli onu ziyarete tekirdağa gideceğim nede olsa boğazın karşısı avrupa değilmi:queen:

Evet türkiyedeyim ama birkaç ay için de avrupaya geçeceğim abim trakyada evli onu ziyarete tekirdağa gideceğim nede olsa boğazın karşısı avrupa değilmi:queen:

:mrgreen: avrupanın kapıları sana açık abi tekirdağa gelicen zaman haber verde belki işlerim rast gelir benimde teyzemin kızı tekirdağa evli bi ziyarette bulunurum hemde senle görüşmüş oluruz:cat:

:mrgreen: avrupanın kapıları sana açık abi tekirdağa gelicen zaman haber verde belki işlerim rast gelir benimde teyzemin kızı tekirdağa evli bi ziyarette bulunurum hemde senle görüşmüş oluruz:cat:

tamam nasip olursa haberleşiriz way artık çatışma yok baksana şimdiye kadar herkesin damlaması lazımdı buraya ateşkesmi imzalandı yoksa 2 taraf arasında:queen:

yok biz sadece seni seviyoz geri kalan herkez yine birbirine düşman:p

Sağol duygular karşılıklı mete_han'ın sizlere yaptığını ben yapmım ne güzel dostu düşmanı tanımışsınız böylelikle barış sağlanmıştır :rendeer:

soyliyim bastan arakadaslarada tyrakya yolunu kessinler,sana avrupa yasak janim :p

zincirini galiba biraz fazla uzun birakmislar senin,yine baslamisin saga sola saldirmaya :queen:

Sato zaten benden fürek ilede yollarınız ayrılmış ben sitede yokken ..

Alp , tiger ve benim kucağıma oturdun şimdi

bekliyorum zamanı gelince siteye rezil maskara edecez seni iyi günlerin tadını çıkar ::145::

Sato zaten benden fürek ilede yollarınız ayrılmış ben yokken

alp , tiger ve benim kucağıma oturdun şimdi

bekliyorum zamanı gelince siteye rezil maskara edecez seni iyi günlerin tadını çıkar ::145::

Sato'nun satisina pis bozuldum,ayrica alp kekos ile ikiniz ancak ayagimin altini gidiklarsiniz,sizin capiniz yetmez benle dala$maya
ayrica nasil maskara edecen cok merak ediyom,
sen bomba topic'i bekle,bakalim kim madara olcak siteye bakcaz:bounce:

Sato'nun satisina pis bozuldum,ayrica alp kekos ile ikiniz ancak ayagimin altini gidiklarsiniz,sizin capiniz yetmez benle dala$maya
ayrica nasil maskara edecen cok merak ediyom,
sen bomba topic'i bekle,bakalim kim madara olcak siteye bakcaz:bounce:

çapları görürüz yakında :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar