- Konu Yazar
Arkadaşlar benim düldül cbf 150 bu aralar akü kaynaklı sorunlar yaşatıyor...ilk aldı aldı akımı...almadımı bidaha akım makım vermiyor...sinek gibi vız vız ediyor akım ambiansı...motorum dışarıda kalmak durumunda...brandası falan var ama 0 derecede Ocak Şubat ayında bu şekilde dışarıda duracak...12.000 bakımın yaptırdım...bujiyide değiştirdik...biraz farketti düzeldi gibi oldu ama yinede KAR yağmaya havalar 0 dereceye inmeye başladı...ayak marşıda yok biliyorsunuz...çalıştı çalıştı...çalışmadı rampa aşağı vurdurucaz artık...e kış heryer nası salıcaz karda kıyammete aşağılara...bana bir çözüm bulsanız...bunun bir çözümü yokmudur...
Kuru tip akü veya amperimden 2 fazla amperli bir akü taktırsam sorun çözülürmü...
yada motoruma akü çevresini bir şekilde sarsam sarmalasam dış soğuktan etkilenmesin diye arabesk bir çözümmü olur...
ale:
Honda akü onda değilmiş...
malumunuz Çin malı bişey...
otomatik jigle olsada heç uğraşmasam şunlarla...satacam 1000RR alıcam vallahi...
yaza bombeyi patlatırsam şaşırmayın...:bounce:
Kuru tip akü veya amperimden 2 fazla amperli bir akü taktırsam sorun çözülürmü...
yada motoruma akü çevresini bir şekilde sarsam sarmalasam dış soğuktan etkilenmesin diye arabesk bir çözümmü olur...
Honda akü onda değilmiş...
yaza bombeyi patlatırsam şaşırmayın...:bounce: