Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

trainersoner
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda(14 adet 7 tarz)

O sanırım buraya takıldı:cherry:

Alıntı:
trainersoner´isimli üyeden Alıntı
Sırat köprüsünü çağrıştırıyor, beni allaha dahada yakınlaştırıyor,insan olduğumu
hatırlıyor diğer insanlara karşı daha bir edepli oluyorum geri kalanı teferruattır
benim için

:silent::silent:

Alıntı:
ShowDown´isimli üyeden Alıntı
kimin lan bu motor hönk diyorum
çünkü motorum yok

yavaşşşş...

inş. bi motorun olur ama başlığı iyi oku kardeşim... hiç binmedinmi ne hissettiğini bilmeyecek kadar çocuk değilsin sanırım....

:queen::bounce::farao::p:p

walla ben sımdıye kadar 1 kere bıle bınmedım motora haftaya motosiklet uzerınde ehlıyet eğitimi var ozamana kadar yaşarsam binicem motora :)

inşallah o zamana erersin...:cat:

Son düzenleme:
gevşiyorum,kaçıyorum(genel anlamda)her şeyden.yalnız uyuz oluyorum.sanki benim arabam yokmuş gibi,arabayla yanımdan geçenler motorsikletlilere bir garip bakıyorlar.kendimi düşünüyorum. ben öyle değildim,imrenirdim.

gevşiyorum,kaçıyorum(genel anlamda)her şeyden.yalnız uyuz oluyorum.sanki benim arabam yokmuş gibi,arabayla yanımdan geçenler motorsikletlilere bir garip bakıyorlar.kendimi düşünüyorum. ben öyle değildim,imrenirdim.

çoğu araçlardaki şöförlerde imrenir zaten bize....:wiinkk: katılım için teşekkürler.!

arkadasın dedıgı gıbı ilk günkü mutluluk zevk ve haz ı bence kimse alamaz ilk gün ayrıdır

bazen işten güçten sıkılıp çıkıyorum yer ıslak olmadıgı surece ben binerim agalar
benim babamda uzun yıllar bınmıs evlilik çağı gelince motorcu adama kız vermiyorlar diye bırakmış :p:mrgreen: neyse sadede gelelim bana diyor olum binme şuna tamam biliyorum bunun verdiği zevki sex bile vermez :queen::queen::queen::bounce:ama tehlikeli be olum diyor tabi anahtarı bir kapsın kendisini o gün boyunca bir daha gören olmuyor

5 gün önce yün içliğimi giydim yün dizliklerimi taktım dizlikler vs tambir robokop gibi evden şıkıyorum babam diyor ki aha bizim deli yine gidiyor

------ nereye ?
-------bi çarsıyı dolanıp gelecem tamam dıkkatlı ol
-------tabi ne demezsin onca sapık araba ve taksi şoförlerinin arasında hepsı aynı deıl bır kasa elmadan çürükler mutkala cıkar

garajın toprak zemınınde duruyor motor tabı benı gorunce goz kırptı kereta evet ruzgara karsı savasmaya gıdıyoruz dıye zaten canımda sıkkın bizim dürzü nün çalısmayacagı tuttu neyse ayak marsı falan bır patınak olmus 1 karıs cuur gezdık geldık falan

ne mi hissediyorum rüzgar , mutluluk , heyecan ,en büyüğü AŞK eger ki motorumla gezerken düşündüğüm kadar okulda dusunseydım kesin bugun eray hawking olurdum

kafaları agrıttık saygılar ESKİŞEHİR MT

motosiklet tamamen tutku işi eğer tutkusu olan varsa o adamı hiçbirşey durduramaz(benim gibi:))ben motora binince sadece mutlu oluyorum herşeyinden zevk alıyorum rüzgar hız özgürlük vs

soğuktan kendimi hissedemiyorum...brrrrr...:pale:

yazı bekliom gene :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
özgür ve mutlu.....
:cat:

Havanın kararmasıyla evlerinde oturup huzuru yakalamaya çalışan insanlardan olamadım, damarlarımdaki yüksek oktan sayesinde kalbimin hararetine alışığımdır! Fakat bu seferki çok farklıydı... özgürlüğü elde etmenin bedeli her sürücü için eşit derecededir ......... işte bu okuyacağınız marşa her bastığında yaşamak için yol alan sürücünün hikayesidir.

Çelik kanatların üzerinde hızın, adrenalinin ve hiç bitmesini istemediğim virajların sonunda gaz açıp avına hızla koşan çita gibi son sürat ilerliyorum,, güzel düzlük asfalt bozuk olsa bile tutunmamı sağlıyor yola,, dikkatim her tehlikenin sinyalini üç beş saniye önceden uyarıyor beni, biraz gaz kesiyorum kompresör e bırakıp bir vites küçültüyorum.. bir daha ,bir daha ve bir daha.... yavaşlıyorum gişelerden geçip sağda duruyorum ayağımla asfalta dokunup elciklere sıkıca sarılıyorum kontrolün bende gücün onda olduğunu hissettirmek için gazı iki kere çekiyorum 6000, 7500 devire, arkamı kontrol edip bire atıp çıkıyorum yola daha biri bitirmeden depoya vurup “hadi sürelim” diyorum gaz açıp iki ,üç, dört, beş ve devam 1100cc’nin verdiği tork kanımın çekilmesine neden oluyor ama daha hızlanmak için erken lastikler daha soğuk biraz gaz kesip 140, 160 km/h da ilerliyorum lastiklerimi ısıtmam lazım az önce ikiden üçe kadar hep sardı biraz yoldan sonra tam kıvamına gelir.... ilerlemeye devam ediyorum dikkatim yolda ve araçlarda, sinirlerim yaydan çıkacak ok gibi gergin slalom yapıp lastik yüzeyini temizliyorum ve ısıtıyorum artık hareketlenmenin zamanı geldi bir vites küçültüyorum 10500 devri bitirdiğimde 240 oluyor hızım ve beşe atıyorum gücünden ödünç vermeden ok gibi fırlıyor asfaltın üzerinde, rüzgar bedenimi parçalarcasına dövüyor!! deponun üzerine kapanmış ve manifoltlardan geçip egzost dan çıkan çığlığın ve rüzgarın direnciyle yol alıyorum... kalbim motorumla aynı anda devir çeviriyor gibi hızlanıyor ve biran herşey agır çekim ilerliyor o gürül gürül makine ve rüzgar sesinden eser yok her yer flu ve loş onümdeki aracın sağından geçiyorum sonra tekrar tam sağ ve tam sola doğru gaz açıyorum önümde güzel bir viraj var bir vites küçültüp sol ayağı açıp dalıyorum viraja gaza hassas dokunuşlar biraz daha biraz daha viraj çıkışı tam gaz yola devam sürekli yüksek sürat sürücüde slow motion bir hal yaratıyor 0-180 e dirençle çıkarsınız ve rüzgar sizi rahatsız eder ama 280 den sonra 100 le gidiyormuş gibi hissedersiniz ... vizörümü aralayıp rüzgarı hissediyorum biraz daha gaz kısıyorum rutin hızda seyrediyorum boş otobanda soluk alıyorum yaşamak için sürüyorum kafa beş karıştan yukarı ise hızlı gitmeyeceksin bazen olur bana birden birşeyler düşünmeye başlarsın ki dikkatini yola öndeki sürücüye yada açık tehlikelere kapalı olur zihin ya sinirlisinizdir yada eskilerde arkadaşlarınız dostlarınız gelirmi aklınıza benim gelir,,, çogu zamanda yanımda olmak istediklerimi getiririm aklıma bu yolculuğa sende katılsaydın keşke bu duyguları beraberce yaşasaydık aynı ritimde atsaydı kalplerimiz olmazmıydı gibi düşüncelere kapılırsın soğuksundur üşüyorsundur.. vizörünü kapatıp yola devam ederim iki vites küçültüp asılırım gaz koluna üç biter dörde atarsın nede güzel patlatır egzosu redline dört biter beş “haaaaaaaaaaa” diye bi çıglık atarsın isyan edemedigin heryerde yapamadıgın gibi ,, işte o anda geri dönme vaktin gelmiştir ilk sağdan tekrar baglanırsın geri dönüş yoluna gidersin marinaya oturur bir sigara yakarsın belkide ruhunu yakarsın .. incitir kırarsın öfken dinmez hüzün bitmez , kalkıp dönersin motoruna bire atıp lastigi yakarsın ruhunu degil!!!!! Sonra gecenin karanlıgında kaybolursun ...

Bazı duygular vardır insanın içinden söküp atamadığı işte boyle bir gündü bu gece kimi zaman ruhunu kimi zaman lastiği bazende dünyayı ne şekilde olursa olsun şimdi evdesin gözünü tavana dikmiş yolun, rüzgarın ve motorun sesi ile uykuya dalarsın ve yarn yeni bir gün olur .......

işte her koşulda olmasada elim kontağın üzerine her gittiğinde şalterin birini kapatıp ötekini açan biri gibi hissediyorum... sevgiler JESSE

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genelde kanatlandırıyor .... güzel bir his ....
gidona geçince istediğim yere gidebilirim gibi bir his uyanıyor .....
gecenin 4 ünde sırf gezeyim diye tophaneye nargileye ya da başka yerlere giderim ...
bazen çok tırsıyorum, ölümlü kaza haberlerini okuduktan sonra ya da kaza yapmış motor resimleri görünce. hatta bir ara çok ciddi tribe girmiştim motor üzerinde nalları dikeceğim diye....
genel itibari ile motorumu ve motor kullanmayı çok seviyorum.

kendimi yola düşmüş bir canavar gibi hissediyorum arabaların arasında makas yaparken arkamdan eceliminde benimle kapıştığını görüyorum ama ben yeniyorum her seferinde bakalım ne zamana kadar...

samimi ol dediniz olduk suçmu??? :):):):)

hepsini okumadım belki yazılmıştır
ben uzun yolda (100km bileo olsa:))
resmen tüm düşüncelerden arındığımı hissediyorum.

geçmiş yok gelecek yok sadece önümdeki yol , rüzgarın sesi ve varacağım hedef var.
motorumun özelliklerine uygun genelde rampasız ve hafif virajı olan yolları seviyorum ve "keşke motora binmekten başka yapacağım birşey olmasa diyorum.
kredi kartı borcu bitmeyen okulum ve bunun gibi saçmalıkların hiçbir önemi kalmıyor yola çıkınca.

tehlike atlattığımda da kendimi Allah'ıma yakın hissediyorum.:)

Son düzenleme:
hepsini okumadım belki yazılmıştır
ben uzun yolda (100km bileo olsa:))
resmen tüm düşüncelerden arındığımı hissediyorum.

geçmiş yok gelecek yok sadece önümdeki yol , rüzgarın sesi ve varacağım hedef var.
motorumun özelliklerine uygun genelde rampasız ve hafif virajı olan yolları seviyorum ve "keşke motora binmekten başka yapacağım birşey olmasa diyorum.
kredi kartı borcu bitmeyen okulum ve bunun gibi saçmalıkların hiçbir önemi kalmıyor yola çıkınca.

tehlike atlattığımda da kendimi Allah'ıma yakın hissediyorum.:)

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Benim motora bindiğimde hissettiğim şey motosiklet tutkumun da tek nedenidir aynı zamanda.
bu ise a=v/t birim zamanda alınan yol yani ivmedir, itme gücüdür, dirençtir, g (ci) kuvvetidir,
eğer sabit hızla seyredersem çok fazla bir tat alamam (buna max. speed de dahil) gerçi zevkler tartışılmaz derler ama beni çıldırtan da bu ivmeden doğan itme gücü ve basıncın ciğerlerime, damarlarıma, kan basıncıma yaptığı etkidir.
sürekli 300 km/h te seyir etmektense 0-100 0-200 100-250 vs. ara hızlanmalarını kat kat tercih ederim. (bu duyguyu bana yaşatan makine R1 idi) racing kullananlar beni kesinlikle daha iyi anlayacaktır. yüksekten boşluğa atlamak gibi oluyor, için boşalıyor mide garip bir hisle basınca karşı tepki verebiliyor bu tat anlatılmaz yahu...
fırsat bulursam bi ara paraşütle atlamayı da denemek istiyorum.

Benim motora bindiğimde hissettiğim şey motosiklet tutkumun da tek nedenidir aynı zamanda.
bu ise a=v/t birim zamanda alınan yol yani ivmedir, itme gücüdür, dirençtir, g (ci) kuvvetidir,
eğer sabit hızla seyredersem çok fazla bir tat alamam (buna max. speed de dahil) gerçi zevkler tartışılmaz derler ama beni çıldırtan da bu ivmeden doğan itme gücü ve basıncın ciğerlerime, damarlarıma, kan basıncıma yaptığı etkidir.
sürekli 300 km/h te seyir etmektense 0-100 0-200 100-250 vs. ara hızlanmalarını kat kat tercih ederim. (bu duyguyu bana yaşatan makine R1 idi) racing kullananlar beni kesinlikle daha iyi anlayacaktır. yüksekten boşluğa atlamak gibi oluyor, için boşalıyor mide garip bir hisle basınca karşı tepki verebiliyor bu tat anlatılmaz yahu...
fırsat bulursam bi ara paraşütle atlamayı da denemek istiyorum.

paraşütle atlamayı değilde F16 kullanmak isterim şahsen...:queen::queen::queen: hafifte çakırkeyf olduğunu düşünsenize :cat:

paraşütle atlamayı değilde F16 kullanmak isterim şahsen...:queen::queen::queen: hafifte çakırkeyf olduğunu düşünsenize :cat:

ben yapabileceğim şeylerden bahsediyorum. eğer hayalle yaşasaydım şu an motosiklet.net de değil bugatti veyron delisi.com un forumunda olurdum. (bu arada böyle bi site yok)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar