Motosiklet Kullanan Kimya Mühendisleri

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Site icinde örgütlesme görüyorum :p Acaba ülkemizde kaçtane kimya mühendisi var ve bunların kaçı motor kullanıyo ve kaçı bu forumlara giriyo :)

vaaaaaaaoooooov kimya mühendisi::eek:hmy::
:queen::queen::queen:giderken arabaların üstüne asit falan atarız artık :queen::queen::queen:

Amma abartmışsınız arkadaşlar :) Ne var yahu...

Hoşgeldiniz... :wiinkk:

Hee hep abartırız zaten biz :p

dur başlık açayım ben de "Motosiklet Kullanan Ama Meslekleri Toplum İçinde Söylenmeyenler" diye :mrgreen:

Bi zamanlar kimyager bi kısmetim olmuştu.. Bende yazabilir miyim :queen:

:mrgreen: Oyle bir kontenjan varsa ben de yazabilir miyim? Benim de kimyaci bir kiz arkadasim vardi vakti zamaninda galiba kimya muhendisiydi, hem de yuksek muhendisti, sizin gibi :wiinkk: bu bana bir avantaj saglar mi? :queen:

abi daha lise öğrencisiyim belki kimya okurum :p

alıyomusunuz abii :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
herkese slmlar kimya müh. 5. sınıf ögrencisiyim bu sene motorla gezmeye biraz ara verirsem mezun olurun sanıyorum :) motor sevdasına 1 sene uzattım ama okul bitip iş hayatına atılınca fazla gezemem şimdiden acısını cıkarıyorum.

Peki Paşam..
Bu saçma olarak görüp yazdığın saçmaya benim saçma demem saçma olurmu?.:queen::queen:

konuyu güzel bağlamışsın:)

hoşgeldin bende öğrenciyim:cat:

ya ben yeni gelmedim ki, neden herkes hoşgeldin diyor...

herkese slmlar kimya müh. 5. sınıf ögrencisiyim bu sene motorla gezmeye biraz ara verirsem mezun olurun sanıyorum :) motor sevdasına 1 sene uzattım ama okul bitip iş hayatına atılınca fazla gezemem şimdiden acısını cıkarıyorum.

ben üniversiteyi kazanınca motorumu satmıştım. mezun olana kadar bekledim, mezun olduktan sonra tekrar aldım. seni seneye 6.sınıf kimya mühendisi olarak forumda mesaj atarken görebiliriz:pr:

Son düzenleme:
Ben işe giderken Makine Kimya Enstütüsün önünden geçiyorum.:bounce: Heralde kabul görür.:queen:

Hocam Merhabalar, aynı meslek, aynı sevda, ortak zevklerde buluşmanız daha kolay olur tabi, doğal bir arzu bu.
Dizayn grup poje yöneticisisiniz yanlış okumadıysam, Dizayn grubun ilk reklamı vardı, sıhhi tesisatla ilgili kırılmayan boru, şu üstünden araç geçen değil de ondan öncekiydi sanırım, belki de oydu tam hatırlayamıyorum da. O reklamda gördüğüm çalışanlar vardı bir grup, beyaz önlüklü, çok genç, dinamik ve modern görünmüşlerdi gözüme. Vurgu da iyiydi ilk biz bulduk, farklıyız ortaya koyarız şeklinde bir mesajdı. Yani ben ilk izlediğimde Sıhhi tesisat deyince insanın aklına daha böyle daha güçlü, sektör gereği daha düz mantık ve alıcı kesime hitab eden, tut şunun ucunu döşeyelim abiea! gibi göndermelerle dolu tanıtımlar geliyor. dizayn grubun tanıtımların ise modernizm var, daha bi renkli ve kafamda canlanan inşaat sektörü firmaları, tanıtımları vs. lerle bağdaşmayan bir çizgisi var gibi gelmişti hoşuma gitmişti çok. Kısacık tanıtımlardan ne anlamlar çıkarmışım yuh artık bana da be.
Reklamın senaryosunu firmamı tasarlamıştı yoksa dizay grup çalışanlarımı. Bir de oyuncular gerçek çalışanlar mıydı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar