- Konu Yazar
Hocam Merhabalar, aynı meslek, aynı sevda, ortak zevklerde buluşmanız daha kolay olur tabi, doğal bir arzu bu.
Dizayn grup poje yöneticisisiniz yanlış okumadıysam, Dizayn grubun ilk reklamı vardı, sıhhi tesisatla ilgili kırılmayan boru, şu üstünden araç geçen değil de ondan öncekiydi sanırım, belki de oydu tam hatırlayamıyorum da. O reklamda gördüğüm çalışanlar vardı bir grup, beyaz önlüklü, çok genç, dinamik ve modern görünmüşlerdi gözüme. Vurgu da iyiydi ilk biz bulduk, farklıyız ortaya koyarız şeklinde bir mesajdı. Yani ben ilk izlediğimde Sıhhi tesisat deyince insanın aklına daha böyle daha güçlü, sektör gereği daha düz mantık ve alıcı kesime hitab eden, tut şunun ucunu döşeyelim abiea! gibi göndermelerle dolu tanıtımlar geliyor. dizayn grubun tanıtımların ise modernizm var, daha bi renkli ve kafamda canlanan inşaat sektörü firmaları, tanıtımları vs. lerle bağdaşmayan bir çizgisi var gibi gelmişti hoşuma gitmişti çok. Kısacık tanıtımlardan ne anlamlar çıkarmışım yuh artık bana da be.
Reklamın senaryosunu firmamı tasarlamıştı yoksa dizay grup çalışanlarımı. Bir de oyuncular gerçek çalışanlar mıydı hocam.
şimdi bunlara cevap yazacağım ama reklama girecek, arkdaşlara ayıp olacak...
zaten saçmalıyoruz ya.. bi de reklam yapmayalım...