Neyse 1-2 saate kadar adanada olurum, adana tayfasının başına fena ekşiycem, efendy iso telefonunu kapalı tutman hakkında hayırlı olur, acaip çaysadımmm
600Rr alcana önce çeken bir telefon alsaydın
Dün akşam adanada yarım saat seni aradım, ulaşılamıyoda bağlanılamıyoda hıdıda dududa, sıkıldım hataya geçtim sonram
Bizzat ıslatçaktık motorunu ama kısmet değilmiş![]()
aYe ismail yüzünden adana insanını yanlış tanımanı istemem.Adana ya geleceğin zaman sen bana pm at.İsodan hayır gelmez600Rr alcana önce çeken bir telefon alsaydın
Dün akşam adanada yarım saat seni aradım, ulaşılamıyoda bağlanılamıyoda hıdıda dududa, sıkıldım hataya geçtim sonram
Bizzat ıslatçaktık motorunu ama kısmet değilmiş![]()
La metehana nası tanıttıysan kendini adam seni sevio beyav murat kusura bakmaa yaaa, nasıl çekmezz telefonn hayret bişiyyy, kardeş 322 3291385 buda yerel telefonnn, dönüşte mutlaka ara ,artık senle görüşmeden istanbula dönersennn yakarım bu telefonu :rendeer:
regional phone
ipmelik yapma maliii:queen:
terbiyesiz
abi zaten tek tutar dalım sensinn ,abi çek kurtar beni bataktann yoksa kötü yola düşecemm:cherry:
yazık zaten tüm gün yatıyo motor.. dün bi baktım kızcağıza dert yandı paso..Olm ben 600rr a üzülüyorum.. Sen kötü yola onu düşürürsün gibi geliyo bana :queen:
aYe ismail yüzünden adana insanını yanlış tanımanı istemem.Adana ya geleceğin zaman sen bana pm at.İsodan hayır gelmez
La metehana nası tanıttıysan kendini adam seni sevio beama bak pınarı kandıramamışsın
yazık zaten tüm gün yatıyo motor.. dün bi baktım kızcağıza dert yandı paso..![]()
ne yanlış anlaşılması olm gerçekler acıdıryavvv murat bu mali yüzünden bi yanlış anlaşılmaya ayağımız kayaacak , ne etcem bilmeyomm bu arada beni sevmeyen ölsün malii:queen:
iso hayırlı ossun...ama henuz gelemedin yanıma17dk lık yol şunun şurasında
tabi makinenin hakkını werenlere
from mezitli :queen:
:rendeer:bilader motorun hayirli ugurlu olsun...kazasiz belasiz surusler...
ne yanlış anlaşılması olm gerçekler acıdır
geç sen onu berker ben basar gelirim.. 17değilde 20 dk de gelirim ama gelirim![]()
eyvallah abi saolasınnn cümlemize:rendeer:
yavv mali bayram bayramm gıdıklanmaa, bayram mayram dinlemem alırım ayağımın altına :queen::queen::queen: ( yazan kılkuyruk)
akşam okeye varmısın :cherry:
Efendy_iso
yha bilader ciddi bir soru soracagim...
sen gerrcekten terliklemi motora biniyorsun?
Efendy_iso
yha bilader ciddi bir soru soracagim...
sen gerrcekten terliklemi motora biniyorsun?
yok isallah oyle deildirde ama oyleyse ne ben bu siteye girdim ne motorum var unutalim hepsini....:cat: