aaa arkidiş hemşoymuş...hacı bende Uşaklıyım...aney tarafı Manisa Salihliden...
bende zaten salihliye 20 km uzaklıkta bi kasabada yaşıyomm
bende cok miktar fazla verip sıfır almaktan yanayımm..Fakat cbf 150 herkezin agzında dolanıyoo bu motorda gaz kesici varmış ondan hızlı gitmesini engelliyomuş
bilgilendiirirseniz sevinirim bu konuda....
Akçaköy
Akören
Akyar
Allahdiyen
Bağcılar
Bahçecik
Başlıoğlu
Bektaşlar
Beylikli
Burhanköy
Caferbey
Çakaldoğan
Çaltılı
Çamurhamamı
Çapaklı
Çavlı
Çayköy
Çaypınar
Çelikli
Çökelek
Çukuroba
Damatlı
Delibaşlı
Derbentli
Dombaylı
Eldelek
Eminbey
Emirhacılı
Gökköy
Hacıbektaşlı
Hacıhıdır
Hacıköseli
Hacılı
Hasalan
İğdecik
Kabazlı
Kale
Kapancı
Kaplanköy
Karaağaç
Karaoğlanlı
Karapınar
Karasavcı
Karayahşi
Kemerdamları
Kemerköy
Kendirlik
Kırdamları
Kızılavlu
Kordon
Köseali
Kurttutan
Mamatlı
Mersindere
Mevlütlü
Oraklar
Ortaköy
Pazarköy
Poyraz
Sindel
Süleymaniye
Şirinyer
Tekelioğlu
Torunlu
Üçtepe
Yağbasan
Yağmurlar
Yaraşlı
Yeniköy
Yenipazar
Yeşilkavak
Yeşilova
bunnarın hangisindesin...

bence sıfır al...naciazane tavsiyem...hatta oradaki bayi benim dostumdur...hehhe...muhtemelen Yükseliş Hondadan alıcan...Belediye caddesinde...yav en son 2 yıl önce bri arkadaşımla çay içmiştik orada...mete han de bi hatırlayackmı...ben unuttum adını...Motor delisi sitesinden özelden yazışıyoduk...efendi biridir...peşin varsa indirim iste...ağla biraz...kalanı bari taksitle yapsın...
yav senin alman gereken motur bence İNNOVA...bzim oralarda CUP yarıotomatik kullanılır be hemşo...niye cbf ye taktın anlamadım...taam duruşu daha güzel ama tork olarak ikiside aynıdır...
gaz kesici 125 de devreye girer...zaten daha fazlasını rampa aşağı görürsün...ben İNNOVA derim...cbf oralarda tutmuşmu hep merak ederim...hayatım Kuruderede geçti be...tüm sülalem orada benim...
kurşunluyu sardı özledim be...

ale:
Abim 300 lira devir masrafını düşünürsek
2700 lira ikinci el icin mantıklı bir fiyat değil ki?
Şahsen ben nisan gibi almayı düşünüyorum
10 bin km yi aşmıcak 2500 e bulursam ikinci el
Bulamazsam sıfırı alırım.
2500 peşin versem
1300 ünü 3 e böldürsem ne dokuncak ki.
Sıfır motora biniyor olcam.
http://www.sahibinden.com/2007_model_3200_km_cbf_150WQQaXQQ5477275WQQpXQQdisplayitem
2600 demiş 2500 e tav olur.
Sepet flan dandik bişi takmıs kaldır at zaten
abi 2.el bencede mantıklı...ama benimde takıntım bu seleye ilk popo benimki olsun diye...eğer sıfır alırsan zaten 2 yıl satmamak lazım...benzin anlamında bütcen kar etsin...yoksa kafadan 1000 lira zararı sineye çek...
abicim bu pazarbaşı motora uğrasana...motorunu al dön evine..ne dersin...kredi kartı yoksada azcık daha sabret...piyasa ölü zaten...zam mam olmaz yine sıfıra bin...marta kadar biriktirsen tamamlasan olur herhalde...
fiyat yazanlar muhetemeldirki 100 lira daha düşebilirler...sen paradan haber ver...:cat:
aynen bu ilandaki gib kelepir bulursan kaçırma...çanta koruma demiride yanına kardır...