Çıkmazki ne yarışması çıkcakÇıkar nasılsa bi yarışma daha ben sana gösteririm profesyoneli
:queen::queen::queen:
:queen::queen:ben zaten pazar malına oy vermemki kalıtali insanlara oy veririm
:queen::queen:
Çıkmazki ne yarışması çıkcakÇıkar nasılsa bi yarışma daha ben sana gösteririm profesyoneli
:queen::queen:ben zaten pazar malına oy vermemki kalıtali insanlara oy veririm
ben zaten pazar malına oy vermemki kalıtali insanlara oy veririm
beni listeden çıkarabilrisiniz
ben delimaviliyle msn den anlaştım
sıkı pazarlıkçı ve nasıra karşı:queen:
beni listeden çıkarabilrisiniz
ben delimaviliyle msn den anlaştım
sıkı pazarlıkçı ve nasıra karşı:queen:
valla size yetişmek zor...ben taşı atar kaçarım...
ama favorim GKN nickli arkadaş...pek parlak...traş derdi yok...Avrupaya gitse çok teklif alır...Türkiyede harcanıyo...hadii çüzz...kaçıyom abi napim..yoğsam zıbaramıyom...sabahada gözüm açılmıyo..cep alarmını 5 dakkede bir bas uzat uzat nereye kadar...
![]()
ama favorim GKN nickli arkadaş...pek parlak...traş derdi yok...Avrupaya gitse çok teklif alır...Türkiyede harcanıyo...hadii çüzz...kaçıyom abi napim..yoğsam zıbaramıyom...sabahada gözüm açılmıyo..cep alarmını 5 dakkede bir bas uzat uzat nereye kadar...
![]()
en sonunda anlaştık ve buluşmaya karar verdik ama parayı peşin vermem
Nasıra karşı ne demek oluyo :silent:
Boşuna ikinci yapmadık onu bi bildiğimiz varda ikinci yapıyoruz herılt yaani :queen::queen::queen:
ABım ılk once ıyı geceler mesajlarında 7.001 olmus heyavas yaz
))
Hadi Pınar tut şu arkadaşın elinden bi yardımcı ol...Biliyosun SİSİ diye bir aplamız var senin gibi menecerlik yapardı...:queen:
şoppi...vayy ...geyiğe adanmış 2.5 yıl ve 7003 mesaj...yürü be Handıro...tey teyy...:bounce:
Hadi Pınar tut şu arkadaşın elinden bi yardımcı ol...Biliyosun SİSİ diye bir aplamız var senin gibi menecerlik yapardı...:queen:
şoppi...vayy ...geyiğe adanmış 2.5 yıl ve 7003 mesaj...yürü be Handıro...tey teyy...:bounce:
![]()
Boşuna ikinci yapmadık onu bi bildiğimiz varda ikinci yapıyoruz herılt yaani :queen::queen::queen:
bana menecerlik yapıo abi hesapta, daha bi numarasını görmedikHadi Pınar tut şu arkadaşın elinden bi yardımcı ol...Biliyosun SİSİ diye bir aplamız var senin gibi menecerlik yapardı...:queen:
R1 topiimiz uçmuş![]()
forrap uçurdu :salut:
Görünmeden sildi baba-kız topiğimizi :salut:
Ben yazmıyım şimdi gızım..Bu da silinir milimir...Gerçi bu topictemiz.Temiz..forrap uçurdu :salut:
Görünmeden sildi baba-kız topiğimizi :salut:
Haklı olarak silindi başlık da gitti canım muhabbetler yaw![]()
R1 topiimiz uçmuş![]()
Ben yazmıyım şimdi gızım..Bu da silinir milimir...Gerçi bu topictemiz.Temiz..
Ben yatcam valla çok yoruldum yaw dağıtma işinde.. :queen:
Ferrari duvara mı tosladı..Dün haberlerde gördüm..Otobanda arkadan vurmuş bi garibana....Gerçekten haberdi..Buda 2. ferrari kazası..Herkese geçiş olsun...Uff yoruldum yaw..Nöbet bitti ben yatar..:queen::queen:Haklı olarak silindi başlık da gitti canım muhabbetler yaw![]()
Sen merak etme gızım..Borç borcumuz bi çaresine bakarız.Olmazsa 'Şebnem KISAPARMAGIN '' programına çıkarım..Memlekette iyi insan çooooookkkkk:rendeer:Tamam babacıım iyi geceler, anneme selamlar :embe::