ayarlayımmı dostlar karşıyakada bi mekan...değişiklik olsun...nargile oyun vs ne isterseniz...35 1/2 tadında![]()
İsmetinönü gibisin..İşine geleni duyuyon işine gelmeyeni duymuyon.....:queen::queen::queen:
abi ismet kim ?
her kış aynı telaşı yaşamaktan bıktık :mrgreen:aykut yapsın bu hafta toplantıyı gidelim bu seferde karşıyaka olsun,2 çay eksik içeriz benzin koyarız motorlara, ondan sonraki toplantıyıda biz cumaovasında ( menderes ) yaparız 1-1 berabere olur![]()
bu cuma neredeyiz çallı ( sakın himalayalar deme ) mısıra yola çık demesinler sonra :queen:
haklısın aykut ayak alışma meselesi önemli, bi başlasak orasıda misaki mt sınırlarına girecektir hemen, hem karşıyakayı taa karşıda bi yer olarak düşünmemek lazım, ha bornova ha karşıyaka, artık altınyola hiç ilişmeden karşıyakaya gidilebilinyo, yeni çevreyolu ile ışınlanmış gibi anında girne caddesine iniliyo , ben çok sevdim o yolu, bi de tünel var üstünde çok zevkli oluyo ordan geçmek.
yaw cengiz abi 2 çayda ben ısmarlarım ne olcak canın sağolsun sen gel yeter(cumaovası değil bademlide yapsan yine gelirim :cat: )
yanlız ben şunuda söylemek istiyorum bütün yaz gurmede martıda toplantılar yapıldı hepsine istisnasız geldim...bütün deniz vs gezileri yine o tarafta yapıldı kuşadası olsun ve diğer geziler olsun...eğitim güzelbahçede yapıldı rahmi abi güzelbahçede her ne varsa o tarafta yani...körfezin bu tarafına ne zaman geçildi ???? (foça ve ayvalık gezileri 1 sene oldu onları karıştırmayın)
ayrıca karşıyaka atla deve değil ... ayağınız alışık değil alıştırmak lazım... hem izmirin heryerinde toplantı yapmak lazımki her semtten insan'a ara sıra kolaylık olsun... bide hiç bu taraftan yeni üye katılmıyo toplantılara...
İZMİT MT burası bornova veya balçova MT değil...
haksızmıyım ????
(geyik geyik bi yere kadar oturun bakalım yuvarlak masaya )
:rendeer:
Eee biz nooolacaz?.... Habire yol yapıyoz.... :silent:Atın kolpayla ikiniz motorları üçkuyulara vapurla gelin.....:cat::cat:
Ya da vapurda yapalım toplantıyı.... Her limandan bir üye biner.....:queen::queen::queen:
İZMİT MT burası bornova veya balçova MT değil...
bende aksini iddaa etmedim zaten, ben karşıyakayı severim çok kerelerde oralarda bulundum :cyclopsan geçen yıl aynı sorunları biz yaşadık,karşıyakayı karış karış ezberlemiştik,sadece istenen baharda, karşıyaka daha canlı daha heyecanlı ve yaşanası oluyor,fakat siz şimdi diyorsanız şimdi olsun AMAN GÖNÜLLER BİR OLSUN :rendeer: