sizinle buluşma yerine kadar gelip, tanışıp, geziye katılamadığım için üzgünüm. çok güzel bir aktivite yapmışsınız. fotolarda güzel olmuş. elinize vede emeğinize sağlık. yahu ne öyle dal çubuklardan şiş yapmışsınız. yani illa et yiyeceksiniz ha.![]()
muhahahaaha neyse sağlık olsun afiyet olsun. kısmetiniz oymuş. ama bisküvi ve meyve suyu da bir hazır ve pratik yiyecek. yani illa tüm türkiyeye Gaziantep liliğinizi gösterceksiniz.![]()
Gaziantep mt ye hiç yakışıyomu hele şu görüntülere bak çubuktan şiş felan menüde sucuk. Koyacan mangalı saplıcan kuşbaşıyı kıymayı dedim ama dinletemedim illede balık dediler sonra babayı yedik çubukdan şiş yaptık :queen:
abı sade gezmele olmuyor yiyecen içecen ama en sevdıgım sey ne bılırsınız gıderken üşüyunce kucuk bı koy kahvesınde meraklı koylulerle muhabbet edıp çay içmek bazende çaylar beleşe gelıyo hani![]()
komşu güzel gezmişsiniz elinize sağlık bu arada kdx si naptın test ettinmi geziye onuda dahil etseydiniz keşke adanadan selamlar.
vay vay kardeşlerim.bulunca güzel havayı,ooooo sucuk ekmek haa.afiyetler olsun hepinize.emeğinize sağlık,güzel vakit geçirmişsiniz.yalnız,aydemir abi;3.resimde herşey çok güzel,romantik yürüyüş,arkada harika sonbahar manzarası,herşey dörtdörtlük 'deeee,o senin dizindeki dizlikde neyin nesi be abi.bari orada çıkartsaydın.hepinize sevgilerimle.
adanadan hepinize sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar:rendeer:,çok güzel yapmışsınız,elinize motorunuza sağlık.
demek balık bulamayınca odun topladınız hı
Allah kimseyi aç bırakmasın,sucuk ekmeğe nasıl saldırmışsınız:queen:
resimlerde alevin fonunu kullanmanız harika fikir olmuş:cat:neredeyse akıl diyor evin içinde ateş yak hemen kızımın resmini çek:queen:
İşte bu arkadaşlar. Motorculuk dediğin böyle olmalı. Karda kışta, yağışta, soğukta ve sıcakta; her ortamda motor kullanmayı arzu ediyor ve kullanıyorsan, motorsuz bir günlük yaşam düşünmüyorsan motorcusun.
Entepli arkadaşlar, eğem, eyi gezmişiniz.
Fakaaat, bir de şu resim yerleştirme konusunda birazcık dikkat etseniz, yahu imanım gevredi resimleri göreceğim diye. Yatay ve dikey kaydırma çubuklarını kaydırmaktan resimleri görmekte zorlandım, yazıları okumakta güçlük çektim.
:cherry::cherry::cherry:
Yahu Ressam, kardeş içip de gelmedim, keşke içip gelsem, bari bu sözlerini hak etmiş olurum. Fakat sorun şu:Resimler tamamen yüklendikten sonra ekrana yerleşiyor, yani fitting oluyor. Ben o sayfayı açarken resimler tamamen yüklenmemiş olduğundan da fitting işlemi gerçekleşmemiş, senin yazını okuduktan sonra sayfayı yeniden yükleyince durum düzeldi.:queen:abi sanırım yarışmaya içipte geldin valla bende bi sorun yok normal acıldı resimler.celalettin abimiz has motorculardandır ha arkadaşlar.
İşte bu arkadaşlar. Motorculuk dediğin böyle olmalı. Karda kışta, yağışta, soğukta ve sıcakta; her ortamda motor kullanmayı arzu ediyor ve kullanıyorsan, motorsuz bir günlük yaşam düşünmüyorsan motorcusun.
Entepli arkadaşlar, eğem, eyi gezmişiniz.
Fakaaat, bir de şu resim yerleştirme konusunda birazcık dikkat etseniz, yahu imanım gevredi resimleri göreceğim diye. Yatay ve dikey kaydırma çubuklarını kaydırmaktan resimleri görmekte zorlandım, yazıları okumakta güçlük çektim.
:cherry::cherry::cherry:
Merhaba Celalettin abi aslında dediğin doğru üzeyir arkadaşın resim yükleme kapasitesi çok düşük(umarım kızmaz) resimlerin boyutunu bi türlü ayarlayamıyo oda başlığın geç açılmasına vede herşeyin birbirine girmesine neden oluyor. Bu durum için özür dileriz. Yorum yapan arkadaşlarada tek tek teşekkürler.