son bahar gercekten guzel bır hava motorlar ıcın bıraz zorlukları var ama genede eylencelı bu arada bızım kapımız herkese acık tubiş buyur gel senıde bır pazar yemege beklerızEn sevmediğim hava tipidir, içim kararır. O yüzden bu tarz aktiviteler yapmak çok yararlıdır...Yanlız acıktım..
![]()
Teşekkür ederimBelli mi olur, belki biz de bir gün sizin ziyaretinize geliriz..
![]()
Abicim paylaşım için teşekkür ediyorum, çok güzel ve çok keyifli bir gezi olmuş, Rabbim birlik beraberliğinizi hiç bir zaman bozdurtmasın, Gaziantep MT nin dosluğuna, birlik ve beraberliğine imrenerek bakıyorum.
En sevmediğim hava tipidir, içim kararır. O yüzden bu tarz aktiviteler yapmak çok yararlıdır...Yanlız acıktım..
![]()
çok hoş ve sonbahar manzaralı fotograflar ellerinize saglık.pazar günü bizde bir kaçamak yaptık ama ressam saga sola laf yetiştirmekten bir türlü konu açamadı.
Aramıza yeni katılan arkadaşlara selamlar.:rendeer:
Teşekkür ederimBelli mi olur, belki biz de bir gün sizin ziyaretinize geliriz..
![]()
waaay süpersiniz yaw güsel ve ormantik bir gezi olmuş yüreginize saglık...
iso bak kanki gör atı alan üsküdarı geçiyo soguk felan dinlemiyo sen hala tüüükanda sobanım başında otur emi kanki ..bu hafta sonu sen gelsende gelmesende ben gidecem vuracam kendimi yollara paslandık yaw...:rendeer:
tubiş seni böyle etkınlıklerde göremiyoruz yoksa yapıyorsun bizimlemi paylaşmıyorsun nazar deger diye:queen::queen::queen:
bekleriz tubiş ne demek başimizin üstünde yerin var tüm mt içinde geçerli gönlumuz soframız muabbetimiz her zaman acık..:cat::cat:
Aslında bu süpriz felan değildi. Sıradan bir geziydi. Niyetimiz elimizde hediyelerle huzur evindeki ninelerimizi dedelerimizi sevindirmekti ama kısmet değilmiş.wayyy süprüz bumuydu arkadaşlar lan var ya kıskandırdınız beni kaakask işine gelince kendileri takar abi kadın ikinci plandadır bunlar moço maçoo.:mrgreen::mrgreen:
çan çin çon gökhanço senin kız arkadasınında gözleri çekik lan noluyoruz artık itiraf et istersen heheheeee:cherry::queen:
çok güzel olmus iyi eğlendiğinizden eminim en kötü gününüz böyle olsun
vay vay kardeşlerim.bulunca güzel havayı,ooooo sucuk ekmek haa.afiyetler olsun hepinize.emeğinize sağlık,güzel vakit geçirmişsiniz.yalnız,aydemir abi;3.resimde herşey çok güzel,romantik yürüyüş,arkada harika sonbahar manzarası,herşey dörtdörtlük 'deeee,o senin dizindeki dizlikde neyin nesi be abi.bari orada çıkartsaydın.hepinize sevgilerimle.
Aslında bu süpriz felan değildi. Sıradan bir geziydi. Niyetimiz elimizde hediyelerle huzur evindeki ninelerimizi dedelerimizi sevindirmekti ama kısmet değilmiş.
Bu arada Esra'ya bulaşmanı MT olarak pek tavsiye etmiyoruz. Nickname indende anlıyacağın gibi eli maşalıdır ona göre :queen::queen:
vay vay kardeşlerim.bulunca güzel havayı,ooooo sucuk ekmek haa.afiyetler olsun hepinize.emeğinize sağlık,güzel vakit geçirmişsiniz.yalnız,aydemir abi;3.resimde herşey çok güzel,romantik yürüyüş,arkada harika sonbahar manzarası,herşey dörtdörtlük 'deeee,o senin dizindeki dizlikde neyin nesi be abi.bari orada çıkartsaydın.hepinize sevgilerimle.
lan cengiz ne istersin iso dan birak adam çalişsin karişmayın benım kardeşime hı şunu da unutmadan söyluyeyım söz sahıplerının sözleri kabul ola anlıyan anladı (tatlı su motorcuları)