Call Of Duty 4 & Ekran Kartım Yetersizmiş..Tavsiye

kanka senin konfigürasyon ne kadar?saphire ekran kartı iyi gibi duruyor ama hem neden dvd writer yok.ram 1GB mı? ram e yüklenebildiğin kadar yüklen 2 gb almaya calış....

konfigürasyon ne kadar ne demek kanka...o zaman için 1200 bayıldım...2006 başıydı...Beko bayisinden toplama...lcd ekranla birlikte modem ıvır zıvır dahil ...dvd takdırdım ben sağolsın siteden Fırat KHTUCUK geldi...:p1 gb oyuna yeter muhtemelen...

abi bunnar çok pahalı...sendne ricam sahibinden.coma baksana bi...maksimum 50-60 liraya bi temiz 2.el bulsana Allah rızaıs için...hadi kanka bunnar çok pahalı...120 gayme veremem...en fazla 60 bayılırım...ordan bi baksana...bu özelliklerin olduğu temz 2.el baksana 4-5 örnek bulda herifleri arayım bide beleşe kanka ayağına taktırırım ben...el ense çekerim...:queen:

hadi kankacımm...bidenem...:)

masaüstündeki bilgisayarım simgesine (sağlak oldugunu varsayıyorum) sag tıklayıp açılan menüde özellikleri seç. çıkan pencerede Donanım(Hardware) sekmesine tıkla. orada Aygıt Yöneticisi (Device Manager) tuşu var; ona bas.
önüne gelen pencerede Görüntü Bagdastırıcıları (Display Adapters) 'nı seç ati9250 gordugun zaman çift tıkla. açılan pencerede Yer(Location) satırında AGP veya PCI diye bir ibare görürsün.

Ekran kartının AGP oldugu anlaşılmıştır.
Şu sıralar bildigim kadarıyla AGP olarak yeni ürün sunan tek üretici Sapphire'dir. Sapphire'nin yeni ürünleri seni tatmin edecektir. fakat yeni teknolojiyi eski sistemde(AGP) sundugu için aynı özellikteki PCI-Ex'lerden pahalıdır.

dostum PCI olabilirmi acaba...dediğini yaprım...PCI yazıyor...

ayrntılarda PCIVEN DEV 1002 5940 RE falan diyor...

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete agp kart konusu sıkıntılı, dediğin fiyata ancak seninki gibi veya az daha iyi kartlar var, onlardan da bir nane olmaz o oyunda.
o beğenmediğin 120 liralık kart cod 4 için minimum olması gereken şey. tüm detayları açmak için 200 liralık olanı alman lazım enazından.
eğer oyunu adam gibi efektleriyle oynarsan (200 lira olan hd2600xt ile olabilir bu) film izliyormuşsun gibi görüntü var haberin olsun, bu da benden sana bir tüyo.

mete agp kart konusu sıkıntılı, dediğin fiyata ancak seninki gibi veya az daha iyi kartlar var, onlardan da bir nane olmaz o oyunda.
o beğenmediğin 120 liralık kart cod 4 için minimum olması gereken şey. tüm detayları açmak için 200 liralık olanı alman lazım enazından.
eğer oyunu adam gibi efektleriyle oynarsan (200 lira olan hd2600xt ile olabilir bu) film izliyormuşsun gibi görüntü var haberin olsun, bu da benden sana bir tüyo.

babacinin 20 dolarlık kartla çatır çatır efsanesi olabilirmi sence...2.elde bşeyler bulabilirmiyim acaba...şimdi dicenki kardeşim yol gösterdik sen baksana...ama sahibinden.comda bunnarın 2.eline baksana bi...ben bulamıyom çünkü ekran kartı kısmında detaylı arama yok la...kafam karıştı iyice...

benim önerdiğim ekran kartı zaten oyun oynamak için değil cad-cam uygulamalrı çalıştıran workstation lar için. mete cim forumda herkes seni ne güzelde tanımış. sen en iyisi git kumda oyna yavrucum :) sen neyine koll offff duti....
see you take care :)

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3078719

galiba en pahalı ekran karyı budur...:pale:1250 ytl atı...

Son düzenleme:
Motosikleti
yok sahibinden.com da, baktım işte.
hiç sanmıyorum babaçinin o ekran kartıyla çatır çatır oynadığını. hem o kart agp değil pci-e dir büyük ihtimal.
ula ben adam gibi oynasın diye 300ytl yi gözden çıkardım sen 50-60 tan bahsediyorsun, hayır bu işi benden iyi biliyorsan sen bana tavsiye yap okadar para harcamayalım :queen:

@ tigermbz,
metehan'ın koydugu fotoyu gordun mu. PCI diyor orada. ben AGP kartlarda orada AGP yazdıgını hatırlıyorum...

yok sahibinden.com da, baktım işte.
hiç sanmıyorum babaçinin o ekran kartıyla çatır çatır oynadığını. hem o kart agp değil pci-e dir büyük ihtimal.
ula ben adam gibi oynasın diye 300ytl yi gözden çıkardım sen 50-60 tan bahsediyorsun, hayır bu işi benden iyi biliyorsan sen bana tavsiye yap okadar para harcamayalım :queen:

ulan sevgili kanka...200 lira deyon...200 lira için ben 200 takla atarım bilmiyonmu sen...:p

300 daha eklerim kasa toplatırım la...cor 2 diyo alırım ...neuğraşcam bu hurdaytla keko...:)

havada bulut
sen bu call of duti unut
bizim buralarda bi söz var.
kepekle maymun kandırmaya çalışıyon sen.
kıycan paraya biraz.mezaramı götürcen o kadar parayııı

@ tigermbz,
metehan'ın koydugu fotoyu gordun mu. PCI diyor orada. ben AGP kartlarda orada AGP yazdıgını hatırlıyorum...

abi bide böyle bişey diyo...ben annamadım pcımı agp mi...

havada bulut
sen bu call of duti unut
bizim buralarda bi söz var.
kepekle maymun kandırmaya çalışıyon sen.
kıycan paraya biraz.mezaramı götürcen o kadar parayııı

ulan sistemin alayını alırım bpen...dağıtırım sistemleri ...:pbu sisteme ekleme yapı şu oyunu oynayam başka bişiy istemiyom abi...en düşük dalga ayarını yapar yine oynarım...senin pcyi yazsana bi ...görelim makina neymiş...sende ne numaralar var bakalım...kesin işyerinden yürütmüşündür bi laptop onla takılıyosundur...iş ayağına her türlü numara vardır müdürlerde...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
@ tigermbz,

açıkçası bu detayı bilmiyordum, ama p4p800 çipset agp destekler bildiğim kadarıyla. pci demesi kartın pci olmasından olabilir, 9250 lerin düz pci olanları da mevcut hatırladığım kadarıyla. fakat pci express, pci dan farklı bir yuva bildiğin gibi.
adam gibi resim çekip koymadı ki bizi fi tarihinden kalma şeylerle uğraştırıyor ayu.
zır_cahil' Alıntı:
sevgili kanka...200 lira deyon...200 lira için ben 200 takla atarım bilmiyonmu sen...
300 daha eklerim kasa toplatırım la...cor 2 diyo alırım ...neuğraşcam bu hurdaytla keko
ula ayu core2 diyo alsan ne değişir aynı parayı gene verecen ekran kartına

Son düzenleme:
açıkçası bu detayı bilmiyordum, ama p4p800 çipset agp destekler bildiğim kadarıyla. pci demesi kartın pci olmasından olabilir, 9250 lerin düz pci olanları da mevcut hatırladığım kadarıyla. fakat pci express, pci dan farklı bir yuva bildiğin gibi.
adam gibi resim çekip koymadı ki bizi fi tarihinden kalma şeylerle uğraştırıyor ayu.

siz aranızda annaşın abiler....ben açamam kasayı...gokuyomm...:pale::)

Motosikleti
bir de keyif mi bağışlayacaz sana, nolur aç şu kasayı
ey Allah'ım sen ne büyüksün, böylelerini de saldın aramıza bizi imtihan ediyorsun :)

PCI olması lazım..........

bir de keyif mi bağışlayacaz sana, nolur aç şu kasayı
ey Allah'ım sen ne büyüksün, böylelerini de saldın aramıza bizi imtihan ediyorsun :)

şu KİMİ kadar asil olamadın Anadolu Çocuğu taygır...hadi PCI mı AGP mi...yav sistemide söyledik daha ne artık...ona göre parça alcaz...sora taktırırkenmi öğrencez bunu...ürün elimizde patlamasın sora...

Motosikleti
işler karıştı anlasana. çipset agp destekliyor ama ekran kartın pci, ama pci mi yoksa pci-e mi belli değil.
ulan ne arıza adamsın sen yaw, bilgisayarında senin gibi keko.

Estafurullah metehan abi hepimizde var o köşeli jetonlardan.

Abi sen bilgisayarda oynayıp böyle etkilendiysen tek diyeceğim sana git bir playstation 3 de dene herhalde silahı kapar dalarsın D-DAY ayaana kadıköy e.

53 yaşındaki babamla need for speed underground da kapışıyom ben:queen:eek:yunu öğrendi virajlarda yanlıyo falan:queen:herkes sever bilgisayar oyunlarını.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tiger ve Nemrut , benim kartım AGP ama mete nin koyduğu resim gibi PCI yazıyor.

Küçük bir not olsun :wiinkk:

Asus 512MB EN8800GT NVIDIA DDR3 256-bit PCI-Ex X16
Özellikler

* Chipset: Geforce 8800GT
* Bellek: 512 MB, 256 bit
* Bellek Türü: DDR3
* TV-Out: Var (HDTV, S-Video, Composite)
* Arabirim: PCI-Ex 16
* Diğer Özellikler: Engine Clock (MHz) : 600 - Memory Clock (MHz) : 1800 - RAMDAC speed (MHz): 400 x 2 - Maksimum Ekran Çözünürlüğü: 2048x1536@85Hz. - Open GL: 2.0 - DirectX: 10

oynatamayacagı oyun yok.... :)

BU ürün iyi ama fiyatını bilmiyorum tabi ki. Sana tavsiyem Asusun 8500 ve üstü serisinden bir model alabilirsin hepsi DX10 destekliyor..

AMa şimdi baktım ki senin ekran kartın radeon 9250 yani AGP bende de bunun bir üst modeli var 9550 ki ben geçen sene bıraktım güncel oyun kurmayı çünkü emekli olmaya başladı bu modeller. Artık AGP 8x e olan destek azaldı gibi. Teknoloji PCI Ex. 'e geçmeye başladı. (Karbüratörlüden enjeksiyona geçiş yada kampanadan diske geçiş gibi bişey bu :p)

senin sistemine uyacak olan ürünler;

x1150 512 MB
x1650 512 MB
x1950GT 256 MB GDDR3

bilindik bir sanal mağazada bulabildiklerim bunlar. umarım işini görür.

sağlıcakla.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger ve Nemrut , benim kartım AGP ama mete nin koyduğu resim gibi PCI yazıyor.
Küçük bir not olsun :wiinkk:

zaten araştırdım, p4p800 çipset agp destekliyor, olsa olsa düz pci bir karttır (9250 lerin düz pci olanları da vardı) pci-e değildir diye düşünüyordum. artık senin bu mesajından sonra kesin emin oldum, anakart agp.
bir de 60 liraya bana cod4 oynatan kart bul demez mi gel de ayar olma :mrgreen:
ben hd3850 ler gelse de alsam 300 liraya diyorum, crysis için ancak bu gider. ama cod4 efektler açılmadığında çok ağır değil, 7300gt(85 ytl) bile düşük ayarlarda oynatabildi, 8600gt(170 ytl) ile 1024*768 full detay + 2xAA açtık akıcı bir şekilde oynadı, ama bunların agp si yok.
aslında 2.el bi 7600gs agp bulsa işini görecek bu keko nun ama agp ler 2. elde bile pahalı, enaz 100 lira ister sahibi. almışken 130 lira versin yeni bir x1650 agp alsın sıkıntı çekmesin diyorum ama boş çukur bulsa beleş mezar diye atlayacak içine bedavacı herif :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar