"tıgermbz" nin Motobisikleti...İşte Gerçekler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bırak bu eski geyik taktiklerini metehan abi çınarın altından çok su aktı devir değişti :queen: formundan düştün sen artık çekil bi kenara geyik yapamıyosun bari dükkanın önünü kapama :p:queen::bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
he he :) tam bütcemde ona yetiyor zaten yanlız z750 yalan oldu ya yamaha, ya honda bakıciz baksana samsunda suzuki servisi bakım yapan yer varmı mustii olmassa gsxr alalım

atakumda suzuki bayisi var motorlar da var ama servisi var mı bilemiyorum, motoru sattıklarına göre servisleri de vardır herhalde.

vay gencler unuttum yine topiği...ben kuyuya taşımı atarım siz çıkarırsınız...racon belli...

sato sattın beni 2 dakkede...

metal god sende bi numara görsek emekli olucaz ama ...nerdee..

Motosikleti
vay gencler unuttum yine topiği...ben kuyuya taşımı atarım siz çıkarırsınız...racon belli...

çekil yoldan da gençlerin önü açılsın, kapladın yolu geçemiyor adamlar uzun ve geniş ayu seni :queen:

abim benim :queen: sana saygımdan bişi yapamıyomki ben :) şşimdi biz girersek piyasaya senin ocağına incir ağacı dikmiş olucaz :queen:

çekil yoldan da gençlerin önü açılsın, kapladın yolu geçemiyor adamlar uzun ve geniş ayu seni :queen:

arkadaşım miletin önüyle uğraşmayı bırak...ayıp ...namıssız...:p

hem açılsa önleri napıcan de bi bakam bana...:queen:

şişşt bidoncuuuuu su var mı su? :)

vaaa vaaa...damacana suyumm var...neyle içersin...kaynağından versemm...:queen:

bugün hep belaltı vuruyom bean ya...yakışmadı bana...:p

abim benim :queen: sana saygımdan bişi yapamıyomki ben :) şşimdi biz girersek piyasaya senin ocağına incir ağacı dikmiş olucaz :queen:

yavrım bu haddeye kolay geğmedik biz...bak bakem en çok mesaj kimde ...sen bu rakamlara gelene kaderrr..oohooo...

bir baltaya sap olamadım...sapın ucunda bari kazma olayım bu sitede...:p

vaaa vaaa...damacana suyumm var...neyle içersin...kaynağından versemm...:queen:

bugün hep belaltı vuruyom bean ya...yakışmadı bana...:p

yavrım bu haddeye kolay geğmedik biz...bak bakem en çok mesaj kimde ...sen bu rakamlara gelene kaderrr..oohooo...

kaynagından vercekmiş. lem dünyayı kurrutun bea.kutup pandasu....
senin içtigin suylan bi afrika kabilesi bi ay içer lem Allahın ayusu...
buzullar eridi hala doymadın...senin yüzünden oldu bu küresel ısınma dalgası....

valla ay ve mesaj sayısını kıyaslarsak aynı süre zarfı içinde bende senden farklı olamicam galiba :queen:

kaynagından vercekmiş. lem dünyayı kurrutun bea.kutup pandasu....
senin içtigin suylan bi afrika kabilesi bi ay içer lem Allahın ayusu...
buzullar eridi hala doymadın...senin yüzünden oldu bu küresel ısınma dalgası....

ulan cahal mehendis beg sizin sanayi atıklarınız yüzünden dünyanın tüm dengeleri değişti...sera gazlarınız yüzünden oldu herşey...dünyayı kirlettiniz...

3 kuruşluk buzdolabı plastik aksamları yüzünden dünya kirlendi....:queen:

seninde bu kirlenmede payın var...Allah bildiği gibi yapsın sizi...çevreye verdiğiniz zararlar fitil fitil çıksın emi hepinizden...kimbilir siz atığı nereye bırakıyorsunuz...geleceğimizi çaldınız ulan hibinyolarrrrr...:cherry:

yine kızdırcam seni ben...:p

ulan cahal mehendis beg sizin sanayi atıklarınız yüzünden dünyanın tüm dengeleri değişti...sera gazlarınız yüzünden oldu herşey...dünyayı kirlettiniz...

3 kuruşluk buzdolabı plastik aksamları yüzünden dünya kirlendi....:queen:

seninde bu kirlenmede payın var...Allah bildiği gibi yapsın sizi...çevreye verdiğiniz zararlar fitil fitil çıksın emi hepinizden...kimbilir siz atığı nereye bırakıyorsunuz...geleceğimizi çaldınız ulan hibinyolarrrrr...:cherry:

yine kızdırcam seni ben...:p

ulan okadar yiyiyon onlar nereye gidiyo sanıyon. su katı atık ve
gaz olmak üzere dışarı cıkıyo.
senin o gazların sera gazından beter be ozon tabakası deldi
bea....Allahın cahili Allahın bidoncusu bizim geene arıtma tesisimiz var
arıtıyos gene sen anca ürik asit salgıla...Ağaçları kuruttun bea...
Ayrıca forumda ki kirliliğinden hiç bahsetmiyom :)

ulan okadar yiyiyon onlar nereye gidiyo sanıyon. su katı atık ve
gaz olmak üzere dışarı cıkıyo.
senin o gazların sera gazından beter be ozon tabakası deldi
bea....Allahın cahili Allahın bidoncusu bizim geene arıtma tesisimiz var
arıtıyos gene sen anca ürik asit salgıla...Ağaçları kuruttun bea...
Ayrıca forumda ki kirliliğinden hiç bahsetmiyom :)

valla hiç güleceğim yoktu...Allahda seni gülürsün...

ulen ben o bidonun geri dönüşümünü düşünerek kullanıyorumki bari çevreye zarar vermesin...grinpisci sayılırız...ayuu arıtma tesisinden çıkan gazlar ve artıklar yine toprak altına gömülüyordur Allah bilir...pavlükenizin bahçesi muhtemelen varil varil sanayi atıklarıyla doludur Allah bilir...bari gelecek nesli yoketmeyin danalar...:p

bizim atıklarımız Terkostaki aıtma tesislerinde arıtılıp içme suyu olarak bize geri dönüyoo naaaberr...yani .ıçtığımız bize içme suyu olarak dönüyor...:queen:

sora muhabbetde .oktan oluyor...:p

lem benim arıtılmış sudan başka bi atıgım yok. kimyasal kullanmıom hem bi kere....
zaten o arıtılmış suyu tekrar tesise veriyom....tek arıtamadıgım insan atıkları...
onları da doğa ana hallediyo zaten :) ya sizden cıkan size giriyo öle mi yanlış mı anladım....

bu da sana kapak olsun :)

Motosikleti
uğraşan ben değilim kapatan sensin. önlerinde durduğun için ne olursa sana olacak beni çok ta alakadar etmiyor :queen:

şişşşt mete dayıma laf yok 10 numara adamdır kendisi:rendeer:

ah be eskiden ona benzer kırmızı demir bisikletim vardı ne binerdim yaw hey gidi günler...:)

lem benim arıtılmış sudan başka bi atıgım yok. kimyasal kullanmıom hem bi kere....
zaten o arıtılmış suyu tekrar tesise veriyom....tek arıtamadıgım insan atıkları...
onları da doğa ana hallediyo zaten :) ya sizden cıkan size giriyo öle mi yanlış mı anladım....

bu da sana kapak olsun :)

doğru kanka aynen öle...kapak oldu iyimi...:p

uğraşan ben değilim kapatan sensin. önlerinde durduğun için ne olursa sana olacak beni çok ta alakadar etmiyor :queen:

doğru len...şapa oturduk yine...buda 2.kapak oldu...:p

şişşşt mete dayıma laf yok 10 numara adamdır kendisi:rendeer:

hadi yeyin birbirinizi ,izlemesi daha zevkli :queen:

ah be eskiden ona benzer kırmızı demir bisikletim vardı ne binerdim yaw hey gidi günler...:)

vay kankalarım gelmiş hoşgelmiş...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar