"tıgermbz" nin Motobisikleti...İşte Gerçekler...

Samsundan yarışmamıza katılan taygırmbz nıckli kişinin Hyom var diye bizi gandırdığını biliyordum ...ama elimde deliller yoktu...şimdi haber merkezimize gelen bir mailde Samsunlu kardeşimiz taygırın motorum dediği ucubeyi yayınlıyorum...Herşeye eyvallah ama bize yalan sölemicektin dostum...:farao:

biz seni bağrımıza bastık sevdik okşadık...sen bu iyiniyeti suistimal ettin...yakışmadı Anadolu çocuğuna...:farao::p

:queen:

mete_han babocan yalan konusunda haklısın.:pr:Ama bişey soracam "insanlara makinasına göre mi değer vermeli.:queen::queen:." Valla ne diyeyim ben bu yerden bacaklıyıda sevdim.Zili bile var....:queen::queen:
Yaptın yine yapacağını seni araştırmacı - kurcalayıcı - adamı dibine düşüren GAZETECİ....

Kaç cc bu :queen::queen:

utanmaz üye cevap versin artık...:p

mete_han babocan yalan konusunda haklısın.:pr:Ama bişey soracam "insanlara makinasına göre mi değer vermeli.:queen::queen:." Valla ne diyeyim ben bu yerden bacaklıyıda sevdim.Zili bile var....:queen::queen:
Yaptın yine yapacağını seni araştırmacı - kurcalayıcı - adamı dibine düşüren GAZETECİ....

valla baboş gerçek o ...yani bu işler beyle...

mesela bizim AYE nickli üye var...sence 1000 RR ı olmasa bu kadar severmiydik...:phayır...kendisini görsen demezsinki 1000RR ı var...ye motorum ye dünyası abi be...:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mesela bizim AYE nickli üye var...sence 1000 RR ı olmasa bu kadar severmiydik...:phayır...kendisini görsen demezsinki 1000RR ı var...ye motorum ye dünyası abi be...:queen:

Üleyn sayın metehan abi, haklı olsan sana kimse selam bile vermes o bidonlu motorunlan.:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete sana cevabım kısa ve öz olacak:
yalancının ........................... :queen:

Üleyn sayın metehan abi, haklı olsan sana kimse selam bile vermes o bidonlu motorunlan.:queen:

vayyy apimm gelmiş...naber api...selam api...:pcbf150 sana feda olsun apim benim...yürü bea apicim...bi tur versene api...:p

mete sana cevabım kısa ve öz olacak:
yalancının ........................... :queen:

hassssss turizmmm...:p

gafil avlandaın yavrım...foyan çıktı ortaya tutuştun dimi...Allahın pisikletcisi...Köy kurnazı seni...böle ifşa ederim ben adamı...:cherry:

Motosikleti
ulan ayu bu efeliğin ben fotoyu koyana kadar
hele biraz merak et sen de şüphelen var mı yok mu deyi :queen:

Geyik başlıyor yine ilgili kişiler gelirse tamamdır... :) Gelmişler bile... :)

Son düzenleme:
hehe ben mustinin motorunu biliyorum bu ikinci motoruu yağmurlu havalarda biniyor mete o 3 tekerliye :) en son grenajları sökük kullanıyordu yaptırcam diyordu ne safhada şuan bilgim yok :rendeer:

Hep üç tekerli bir motorum olsun istemiştim :pale: Fotoğrafı görünce anılarım depreşti :salut:

heyt be yawvum ne makina ama yaw gözlerimi alamıyorum:p

tıgermbz verde biraz turlayım yaw ne havası vardır şimdi bunun:queen:

itfaiyeyi cagirin taygir alev aldi :queen:

ula taygir onu muzedenmi caldin,ruhsati felan varmi o aletin,yedek parca problemi varmi ?? ayrica kay beygir bu alet,tahnimin sadece 1 beygir,oda ustundeki beygir :wiinkk:

@mete_han
sen atesi ver ben taygir'i yellerim burdan :queen:

Motosikleti
hehe ben mustinin motorunu biliyorum bu ikinci motoruu yağmurlu havalarda biniyor mete o 3 tekerliye :) en son grenajları sökük kullanıyordu yaptırcam diyordu ne safhada şuan bilgim yok :rendeer:
onu sattım bunu aldım, fızlı gitmiyordu en son 175 gördü, bu yokuş aşağı 190 vurdu :p

lastikleri patlatmışlar:p

metenin işi, binme seni çekmez dedim dinlemedi 0,12 tonluk ayu

heyt be yawvum ne makina ama yaw gözlerimi alamıyorum:p
tıgermbz verde biraz turlayım yaw ne havası vardır şimdi bunun:queen:

kornası bozuk olmasa tükkan senin ama şimdi veremem :p

smirnoviç' Alıntı:
ayrica kay beygir bu alet,tahnimin sadece 1 beygir,oda ustundeki beygir :wiinkk:
@mete_han
sen atesi ver ben taygir'i yellerim burdan :queen:

hee beygir beygir tut ucundan :cherry:
amanin kelleee kelle
gel bizi biraz yelle

190 iyiymiş :cherry: bide patlak lastiklee vay canınaa :queen: ayıptır sorması sıfırı kaç paradır bendemi alsam :silent: :p

Motosikleti
besiye çekti kendini kurban a hazurlanıyo:p

keserken besmele çek mundar olmasın :queen:

190 iyiymiş :cherry: bide patlak lastiklee vay canınaa :queen: ayıptır sorması sıfırı kaç paradır bendemi alsam :silent: :p
sıfırı 30 civarı, ya bundan al ya z750 gerisi seni kesmez :p

özel yapım olduğu için bitane üretilmiş sıfırı ferrari ile bir falandır herhalde:queen:
bunu amerikada mtt-y2k yı tasarlayan ekibe yaptırdım, helikopter kornası kullandık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar