Yav bizim hatuna gösterdim videoyu..Hiç komik değilmiş.ale:..Alla alla..
(Ben bidaha bakacam valla):mrgreen:
Sizin hatun adama kızdı kesin ondan komik diil diyodur :queen:
Ben de çok kızdım şahsen :jocolor: Yazık diilmi civcive :salut:
Ama yine de komik yaf![]()
Yaw tamda kapatacaktım şöle son bi kontrol edim dedim..Ne geliyosa son kontrolda oluyo zaten..
Walla anlayamadım ki..Şöyle baktı bana "bunun neresi komik şimdi." diyip mutfağa gitti..Ama ciddiydi yaw.Gel şimdi gönlünü al..Haydaaaaa:queen:
Yaw örtmenim topicte erkekler ilgi ister diye yazıyo.:silent:.Bak şimdi tongaya düştük..Tamam işte ona kızmışKadın ruhundan anlarım da az biraz :bounce:
Yaw örtmenim topicte erkekler ilgi ister diye yazıyo.:silent:.Bak şimdi tongaya düştük..
Akşam akşam..:queen:
İşte mesele de ordan kopuyo zaten ...Dır dır olmasa biz erkekler vallahi de billahide uysal-nazik-ince duygulu-karşı cinsi tanıyan insanlarızdır.Çok mu oldu yoksa:silent:Kadınlar da ister fakat civciv ezerek diil de, genelde dır dır yaparak veya surat asarak belli ederiz biz :cherry:
Dün akşam bizim hanıma izlettim..Ben çok gülmüştüm diye..Kadıncığaz izledi.."Hiçte komik değil" dedi, varya buz gibi oldum o an..Şimdi işyerinde meslektaşlarıma izlettim.."Bidaha aç bidaha" diye gülmekten koptuk..Hâlâ da devam...Akşamın soğukluğunu atıyorum...![]()
Kadınlar da ister fakat civciv ezerek diil de, genelde dır dır yaparak veya surat asarak belli ederiz biz :cherry:
Paşam zeten dün akşamki izletmemdeki gizli amaç oydu..Fakat kendisi daha bıçkın çıktı..Keşke bu videoyu 15 yıl önce görseydim de bu ddiğini uygulasaydık be Babocan..Bizden geçmiş artık...Ben ve motorlarım artık izdivaca çekildik...:rendeer:abi yengeye göster benimle ilgilenmezsen sonun bunun gibi olurde bir dediğini iki etmez :queen::queen::queen::queen:
onebe ne sert erkek :queen:
ulan ben bile kıskandım adam haklı :queen:
nası adam haklıoluyoo..baksana gozunu gazeteden almıyo..